vakar tieši taisījām daudz suši. sataisījām arī suši ar rīsiem uz āru, apmērktiem tajos mazajos ikros un citu rollu apvārtījām sezamsēkliņās. favorītrecepte kā jau parasti - lasis ar gurķi un krēmsieru, nekas mājās taisīts vēl nav sanācis labāks par šo. starp citu, filadelfijas siers man šķiet ļoti pārvērtēts, atradām daudz lētāku un pat garšīgāku. sojas mērci gan atzīstam tikai kikkoman (tā pati, kura tokyo city). nākamais plāns -suši pildīti ar visādiem labumiem, fritētiem tempūras mīklā. meklēju karsto suši recepti ar to krēmīgo cepurīti pa virsu, tā ir bomba. skaidrs ir viens - nekas veselīgs tas nav, bet tiiiik garšīgi... ja kāda ir mēģinājusi taisīt karstos suši mājās, būšu priecīga, ja padalīsies ar pieredzi :)