Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Jā, Nē?

 
Reitings 165
Reģ: 09.12.2013
Vairāki gadi kopā nodzīvots un....
līgavainis saka, ka šaubās par jūtām,
attiecībām. Ar gadiem iezogas rutīna un samazinās pašapziņa (man, laikam arī viņam).

Par attiecībām nešaubos, bet kopš šīm sarunām ar viņu, secinu, ka man trūkst tieši tas, ko viņš nespēj sniegt - nešaubīga mīlestība, uzmanība un mazliet entuziasma, lai iepriecinātu viens otru..

Jautāju, vai varbūt drīkstu gūt uzmanību no citiem, ja reiz viņš šaubās par savām jūtām...

Meitenes, vai jums jebkād tā ir bijis? Mīlu, bet jūtu, ka neinteresēju vairs tik daudz un gara, laimīga dzīve arī varbūt nemaz nav plānota...
25.06.2014 13:41 |
 
Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
Jautāju, vai varbūt drīkstu gūt uzmanību no citiem, ja reiz viņš šaubās par savām jūtām...
Noteikti nē. Strādājiet ar savām attiecībām. Pirmais solis - sāciet iet pastaigās un vairāk sarunāties. (ne par darbu, ne par ģimenes plāniem)
Mīlu, bet jūtu, ka neinteresēju vairs tik daudz un gara, laimīga dzīve arī varbūt nemaz nav plānota...
Protams, ka tu nevari ieplānot sev garu un laimīgu dzīvi. Viss labākais ir neplānots.
Bet, kā tev šķiet, kāpēc tu vairs neinteresē? Vai esi kaut kā mainījusies? Varbūt neesi vairs interesants sarunu biedrs?
25.06.2014 13:45 |
 
Reitings 165
Reģ: 09.12.2013
Pēdējais gads viņam ir bijis trauksmains - veselība, darbs, arī mani tas ir ietekmējis, bet kāpēc jūtas ir manījušās? Laikam konkrētas atbildes nav. Iespējams, ka varbūt attiecību krīze?
Ir runāts, kā tās uzlabot, jā..

Bet par to uzmanību, sajusties kā sieviete, nu, ellē ratā, jūtos kā mūķene, goda vārds :(
25.06.2014 13:51 |
 
Reitings 663
Reģ: 01.08.2011
cik tad ilgi dzīvojat kopā?
25.06.2014 13:57 |
 
Reitings 165
Reģ: 09.12.2013
Kopā dzīvojam 2 gadi, attiecības 3,5g.
Viņš nav no greizsirdīgo tipa, bet varbūt derētu padarīt greizsirdīgu..vai vērts..:D!
25.06.2014 14:32 |
 
Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Man liekas,ka reti kad nostrādā- mākslīgi padarīt greizsirdīgu-scenārijs.
Manuprāt,jāizrunājas. Nu ir iemesls āpēc tās jūtas pazudušas. Varbūt attiecības uz vietas stāv ārāk ilgi? Varbūt vajag soli uz priekšu spert attiecībās?
Varbūt vajag kaut kur aizraukt, kaut uz nedēļas nogali katram uz laukiem aizbraukt, atsevišķi...Viens uz laukiem, otrs zvejot, piemēram. Arī tāda pāra dienu atšķirtība palīdz saprast kas ir un kā nav...
25.06.2014 14:41 |
 
Reitings 663
Reģ: 01.08.2011
Jums kkādi hobiji ir,pavadat laiku atsevišķi? Kā kopā atpūšaties,cik bieži?
Ir gan slikti,kad kopā tik visu laiku,gan arī ja atsevišķi, visam jābūt ar mēru.
Pirmkārt,jānoskaidro vai abi vēlaties labot/uzlabot attiecības.
25.06.2014 15:03 |
 
Reitings 163
Reģ: 14.03.2013
Sveika, man ļoti žēl, ka esat nonākuši šādā situācijā.
Man patīk, kā viens psihologs labi izskaidroja to, kāpēc daudzi pāri šķirās:
Ir pāris, kas iepazīstas, pirmo gadu abi trako viens pēc otra, ir neprātīga iemīlēšanās, tauriņi vēderā, abi sāk biežāk tikties, uzsāk attiecības. Pēc gadiem diviem, abiem jau ir nopietnas attiecības, iespējams jau dzīvo kopā, un sākas kopdzīve. Drīz vien kļūst par vīru un sievu, un nu sākas tā saucamā ''rutīna'', vairs nekādu kino, nekādu izklaižu, trakās naktis kopā, iemīlēšanās, tauriņi vēderā, un tad daudzi pāri par iemeslu, ka attiecības kļuvušas garlaicīgas, izšķiras.
Psihologs skaidro, ka vēlāk, kad pārim izveidojās nopietnas attiecības, vairs nekad nebūs iemīlēšanās sajūta, un nevajag cerēt, ka tā tam jābūt, un, ka citiem pāriem arī tā ir, jo tā vienkārši vairs nav un nebūs! Tas, ka nav iemīlēšanās nenozīmē, ka jūs viens otru vairs nemīlat!
Un rutīna nenozīmē, ka viss, tā nu būs, un es atradīšu citu, ar kuru man nebūs rutīna. Nē, visiem pāriem ir rutīna, katram darba dienā ir jāstrādā, jāizdara savas darīšanas, un protams, ka nogurušam cilvēkam pēc darba vairs neko negribās, un tad nu liekas, ka ak šausmas es tā negribu.
Pārim ir tikai jāizrunājas, vienmēr izrunāties ir likums numur viens, ja pāris grib izglābt attiecības. Es atceros, kā man ar manu puisi bija strīds, un nu es izdomāju, ka viss, es ignorēšu viņu. Viņš pie manis klāt nāca, lūdza vienkārši izrunāties, teica, ka tas ir svarīgi, nedrīkstu aizbraukt, ja neesam izrunājušies, bet es neklausījos un aizbraucu kaut kur pie draudzenes. Beigās viss izvērtās vēl sliktāk, un mēs divas dienas netikāmies, bet ļoti skumām viens pēc otra, un, kad satikāmies, mēs izrunājāmies, un izrādījās, ka mūsu strīds bija par neko, un abi kaut ko pārpratām. Tagad es vienmēr uzklausu, kas sakāms manam pusim, un arī viņš mani uzklausa, un mēs praktiski gandrīz vairs nestrīdamies, jo pirms liela skandāla visu pareizi paskaidrojam.
Bieži saka, ka attiecībās var būt vēsi periodi, ja nav seksuālās attiecības vai arī kāds nav apmierināts ar tām. Varbūt padomā, kas notiek jūsu seksuālajās attiecībās, vai abi ir apmierināti, vai jūs ar to nodarbojaties pietiekami bieži, jo sekss satuvina pāri, kurā viens otru mīl, un varbūt vajadzētu izdomāt ko jaunu, pozu, jaunu vietu, kur to izdarīt, mēģināt iekārot savu vīrieti seksīgi saģērbjoties, vai vienkārši kaut kā iepriecinot viņu.
Es uzskatu, ka ir svarīgi vienmēr atgādināt otram cilvēkam, ka joprojām mīli viņu un domā par viņu, to parādot pat ar maziem sīkumiem. Es, piemēram, kad draugs vakarā pārnāk mājās noguris pirms gulēšanas saku ''mīļais, es tevi mazliet atslābināšu'', un es pamasēju muguru viņam. Viņš jūtas priecīgs, es arī, un mēs abi esam laimīgi. Es zinu, ka viņu varu iepriecināt arī sagatavojot gardas vakariņas, vai arī pankūkas brokastīs. Viņš arī zin, ka iepriecinās mani nopērkot man zefīru, jo man nenormālīgi garšo, vai arī iebrauc pie manis darbā, sabučo un pasaka, ka gaida mani mājās. Tādi mazi sīkumi ir svarīgi jūsu ikdienā. Katram ir svarīgi zināt, ka otrs cilvēks joprojām mīl viņu.
Jums vajadzētu arī to rutīnu lauzt, piemēram, ierosinot aizbraukt piknikā divatā kaut kur pie ezera vai mežā, vai arī aizejot spontāni uz kino, aizbraucot ar riteņiem garā braucienā, apciemojot radiniekus.
Es domāju Tev ir vērts ar viņu parunāties, un dod jums otro iespēju, mēģinot izglābt viena otra attiecības, bet tā, lai tas notiktu, gan no tavas puses un no viņa puses.
Vienu gan ļoti svarīgu ieteikumu es tev gribu dot: nekad neklausies citos, bet dari, kā pati jūti, ka ir pareizi. Es tik daudz strīdējos ar draugu dēļ tā, ka saklausījos, ko mamma teica, ko draudzene, ko vēl kāds cits, ka mums bija tikai strīdi bez apstājas, bet tad es sāku apjēgt, ka man ir jādomā un jārīkojas, kā es gribu, nevis, kā mamma vai draudzene, un no tā brīža es cilvēkos vairs neklausos, tikai ieklausos, un neļauju jaukties manās attiecībās, un tagad mēs abi esam laimīgi, un strīdu mums praktiski nav.
25.06.2014 16:21 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits