Holla! :)
Tiešām nav beztēmas? Kā tā?
Eh,es šodien atkal mīlu savu darbu,enerģija atkal pāri pārēm. super!
Tā rīt meitai dzimšanas diena,kamēr būs darziņā būs jaskrien pakaļ dāvanām. :D
Tik nezinu,kur lai svētdien meitu aizved izklaidēties :D
Labi,es skrienu tālāk darboties. Lai jauka diena!
Čau! :)
Garastāvoklis super labs, bet visu dienu šausmīgi nāk miegs!
Nopirku ļoti gardas zemenes un tagad veinīgā doma man ir - gulēt! :D
Jūtos aptuveni šādi:
Es laikam esmu ideāls darbinieks, stundas vispār darbā neskaitu. nu, ne tā, ka pavisam, bet man pilnīgi nav nevienas problēmas atnākt ātrāk vai aiziet vēlāk. esmu strādājusi pa 12 stundām nedēļu, jo projekts jānodod.
pipar, es tā darīju līdz sapratu, ka tas netiek novērtēts. Beigās ir tā, ka Tu dari vairāk, centies, lai viss noriet, kā vajag, kaut gan būtu cilvēks, kuram ir lielāka atbildība. Bet nopelni tiek tam otram. Un tas apnīk.
Ahoi!
Viss, manas darba dienas atvaļinājumā ir beigušās, tagad tikai plezīrs!! Biju darba darīšanās un es teikšu, ka man pat tīri patika.
Jāpagatavo draugam deserts, vakar skatījās pārmetošu aci uz mani, ka es neuztaisīju.
Un man tā niez paduses, ka es uzsprāgt varētu. Kā sākas karsts laiks, tā man jākasās. Fcuk! Bet bez deo es nevaru. Lietoju pamīšus Biotherma un Vichy, bet paduses sakasītas. Kādai kas bilstams?
Šovakar futbols, pilnīgi tradīcija katru vakaru noskatīties pa spēlei. Rīt gribu izbraukt ar kuģīti pa Mozeli un kārtīgi izgulēties :))))
Esmu dzīvē mēģinājusi vismaz 17 dažādus dezīšus, bet man neniez un neizmetas alerģiski pleķi tikai un vienīgi no dove. Iespējams, ka tas arī ir kaitīgs, ar alumīniju utt., bet es negribu ne kasīties, ne darba dienas vidū attapties iesvīdusi.
Čaaau :)
Man tāds dīvains jautājums. Krāsošu tulīt tumši zilus nagus un uz nagu galiem uzlikšu arī spīdumiņus :) kādā krāsā vislabāk spīdumus likt? Man ir oranži, sarkani un violeti spīdumiņi ;D kurus? :D
Besī ārā, besī ārā... :/
Tu skrien, raujies, plēsies uz pusēm lai visu paspētu bet vienalga nepaspētu. Un nepaspēj tik muļķīgu lietu, ka pilnīgi škrobe, ka tagad jāgaida vesela stunda, lai to izdarītu. Bāācc..
Nu kad beidzot man sāksies mans atvaļinājums un es par darbu varēšu aizmirst vismaz uz pusotru gadu.