Holla! :)
Tiešām nav beztēmas? Kā tā?
Eh,es šodien atkal mīlu savu darbu,enerģija atkal pāri pārēm. super!
Tā rīt meitai dzimšanas diena,kamēr būs darziņā būs jaskrien pakaļ dāvanām. :D
Tik nezinu,kur lai svētdien meitu aizved izklaidēties :D
Labi,es skrienu tālāk darboties. Lai jauka diena!
brr auksti, mājas termometrs rada 22 grādus, parsti bija 26 grādi, bet te par 4 grādi mazāk, bet nu tā jūtas, satuntulejušies abi ar mazo vārtamies pa gultu, drīz jau jagatavo ēst, vīrs sodien agrāk no darba nāks, bet nu tads slinkums, gribās iziet āra, bet tur tik auksti un plusa vēl lietus pa brīdim līst... ceru ka uz jāņiem būs labāk, savādak būs atkal jāsēž mājās pie TV :(
Annie, a kādā sakarā Tu darba ierodies stundu ātrāk? Tevi neviens ātrāk nelaidīs prom.
Bija steidzams darbs, kas no rīta jānokārto, es kā muļķe pieņēmu, ja atnāk ātrāk, tad arī varēšu aiziet ātrāk. Bet, redz, par naivumu dzīvē nākas maksāt :D
Es vienkārši atcerējos sevi, kad pirmoreiz pēc bēbja braucu uz lielu pasākumu, gribējās iziet tā-nu wooooow:D Koši rozā ar zilu, vai dzeltenu utml... Kaut gan beigās sanāca rāmi un mierīgi-navy ar bēšo..:/
Būšu riebekle! :D
Aiz loga gaiss ir uzsilis līdz +26° un saulīte spīd. No paša rīta pat neviena paša mākonīša nebija. Aizgāju pie saimniekiem iegādāties 2,5kg zemenes. Varēšu šodien pieēsties vitamīnus! (l)
Biju nopirkt sev skaistas, baltas stepētas laiviņas (l) !!!
Un ieskrēju tirgu mājup.Un iedomājieties kādas rindas pie gaļas stendiem?! Nenooormāli garas jau tgd sapirku gaļu šašlikam lai pēc tam nav visa diena jādirn rindā.
Vakariņas/pusdienas uztaisītas viss padarīts! :)
Esmu kapitāli "nolikusies" ar vīrusu, ehh.
Temperatūra to vien dara, kā aug, turklāt piektdien man ir kvalifikācijas darba aizstāvēšana. Nice :(
Vakar nereāli "sacepos" par kursabiedrenes nekrietno rīcību, vēl šodien iekšēji vāros.
Šī ne vien "nospēra" manu modes skates dziesmu, bet arī vēl citu manu ideju!
Un tagad sanāk tā, ka viņa pēc kārtas būs pirmā, demonstrēs gan dziesmu, gan visu pārējo un es pēc viņas... Nu kā var būt tik bezkaunīgs cilvēks. Ughh.