Vajag jūsu padomu

Reitings 105
Reģ: 22.12.2013
izšķiros ar draugu, kopā bijām 8 menešus, vainīga biju es, daudz strīdi manis dēļ. Apgājās ar mani kā pret princesi, mīlestība liela mums bija, manis dēļ ir raudājis.
Esam šķirušies nedēļu, tagad uzzinu, ka pirms pāris dienām staigājis rociņās ar citu.
Ko man tagad domāt? Ka viss kas mums bija , bija meli? Ka visas viņa asaras bija tēlojums? Vai tomēr , ka viņam apnika mūsu strīdi un ar to meiteni mēģinās aizmirst mani?
15.06.2014 00:00 |

10 gadi
Reitings 865
Reģ: 12.02.2011
tev jautājumu vajadzēja rakstīt savādāk-gribu atgūt kā to izdarīt?
15.06.2014 11:58 |

Reitings 145
Reģ: 05.06.2013
Nevis mēģinās aizmirst tevi, bet veidot normālas harmoniskas attiecības ar citu meiteni, jo redzēja, ka ar tevi tādas attiecības nav iespējams uzturēt. Skarbi izklausās, bet risini savas iekšējās problēmas un analizē strīdu cēloņus, lai kādreiz sastaptu to cilvēku, ar ko tev varēs būt laimīgas un harmoniskas attiecības nevis dzīve vienos strīdos un asarās.
15.06.2014 12:05 |

Reitings 105
Piektdin tikāmies atdevu viņa mantas, teica , ka mani mīl,pārdzīvo , bet kopā nebūsim. Teica,lai neraudu, piedāvāja aizvest līdz mājām , jo mani raudošu negrib pamest. Apskāva mani, nobučoja un aizgāja. Un vakar uzzināju, ka vakar vakarā ar viņu esot staigājis.
Esmu apņēmusies viņu aizmirst, jo tādu nodevību nebiju gaidījusi. Es visu sačakarēju, lai mēs izšķirtos, viņš visu sačakarēja, lai mēs vairāk nekad nebūtu kopā. Es nevarētu uzticēties u.t.t , ja zinu , ka viņš pēc pāris dienām ar citu
15.06.2014 12:47 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
tādu nodevību nebiju gaidījusi. Es visu sačakarēju, lai mēs izšķirtos,

Taču nolaidies no saviem iedomu augstumiem - pati sačakarēji attiecības (gan izjauci tās, gan iznīcināji iespēju tās atjaunot), tad pati sevi arī vaino, nevis tagad puisi par nodevēju pataisi! Nu ko viņš tev nodeva - būdams brīvs vīrietis pastaigājās ar kādu meiteni? Nu nav viņam tagad jāgaida, kad tu psihot beigsi, tiešām nav!
15.06.2014 13:11 |

Reitings 678
Reģ: 29.01.2014
Kur tu izrāvi to, ka viņš ar kādu ir staigājis? Pati redzēji? Vrb kāds mēģina viņu nomelnot, lai tu neciestu un tu saprastu, ka viņš ir kretīns un tmldz. , lai ātrāk viņu aizmirstu.
15.06.2014 14:02 |

Reitings 678
Reģ: 29.01.2014
Viņš tevis dēļ ir tā cietis un tu vēl pataisi viņu par vainīgo.
Taču nolaidies no saviem iedomu augstumiem - pati sačakarēji attiecības (gan izjauci tās, gan iznīcināji iespēju tās atjaunot), tad pati sevi arī vaino, nevis tagad puisi par nodevēju pataisi!
15.06.2014 14:08 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Sola nez ko, lai tik dabūtu atpakaļ. Man tev ir jaunums - attiecībās ir jāstrādā, lai abiem būtu labi tad, kad attiecības ir, nevis tad, kad puisis jau ir atradis citu, jo apriebies nemitīgi strīdēties par sīkumiem, kurus noteikti pati sadomāji un sapūties arī par neko īpašu. Un beidz gvelzt par to, ka viņš tevi ir nodevis, jo pati tu sevi esi nodevusi - pati tu tās attiecības sabojāji. Labāk liec viņu mierā, nomaini paroli soc. tīklos un sakārto savu dzīvi, lai nebūtu tāda paša attieksme nākamajās attiecībās. Tādi puiši, kas tiešām rūpējas par savu otro pusīti kā vien var, uz ielas nemaz tā nemētājas. Tev bija dota iespēja, nemācēji to izmantot - pati vainīga.
15.06.2014 14:24 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Ko man tagad domāt? (..) un ko nozīme tas, ka (..)
Nu piezvani viņam un pajautā. Jā, protams, šokējošs ieteikums. Pajautā viņam pašam, nevis bariņam sieviešu internetā, kuras par situāciju zina nesalīdzināmi mazāk, nekā Tu pati.

šodien pabija , kaut gan arī šodien ar to meiteni staigāja rociņās, varbūt pat skūpstījās
jā, un varbūt arī nodarbojās ar seksu doggy style, un varbūt arī sniedza orālo seksu, un varbūt vispār iesaistījās seksuālās grupveida orģijās... bet varbūt tikai paturēja roku un viss. Kāda jēga fantazēt, ko vēl varbūt darīja vai nedarīja?

Un vakar uzzināju, ka vakar vakarā ar viņu esot staigājis.
Tātad pati neredzēji, tikai kāds teica, ka kāds teica, ka viņš ar kādu staigājis? Bet varbūt kādai vecai ōmei roku iedevis, palīdzot ielu pāriet?
15.06.2014 15:33 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Randiņošana reizēm mēdz būt centieni aizmirst to cilvēku, kas patiešām ir sirsniņā iekritis.
15.06.2014 15:53 |

Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
Katrs mēģina aizmirst otru kā māk. Tas ir viņa veids kā aizmirsties.
Ja jau pati tik daudz čakarēji attiecības, ko tad gaidīji? Mūžīgi jau neskries pakaļ. Kaut kad aizies pie kādas, kas novērtēs
15.06.2014 16:43 |

Reitings 105
zinu jau zinu, ka esmu vainīga. ļoti,ļoti nožēloju visu slikto, bet kā viņš teica nožēlot ir par vēlu. man sāp,ka nepiedos. centīšos aizmirst un laboties
15.06.2014 17:12 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
centīšos aizmirst un laboties

Necentīsies gan! Kā es to zinu? Jo tev "nesāp" attiecību izjukšana, bet gan fakts, ka viņš ir atradis citu!
15.06.2014 17:28 |

Reitings 71
Reģ: 03.05.2014
Es izšķīros pirms pusotra mēneša. Sākumā bija ļoti grūti, tiešām ļooooti! Jo viņš pateica, ka vēlas attiecības beigt īsti pat neko nepaskaidrojot.
Pati esmu analizējusi attiecības, protams, nonākusi pie secinājumiem, ko vajadzēja un ko nevajadzēja darīt savādāk.
Šobrīd viņš arī tusējas ar citām, nezinu cik nopietni, vai rociņās, bučojoties vai gultā.
Un tas, ka džeks randiņojas ar citu, lai aizmirstu otru nav teikts, ka tā ir. Var jau būt bija sen viņu noskatījis un tagad pie viņas ticis. Kas laikam bija arī manā gadījumā, ka šķiršanās iemesls vairāk tas, ka citas liekas labākas nekā tā, kas 6 gadus bijusi blakus gan priekos, gan bēdās. Bet tāda ir dzīve. Nāks citi puiši, labāki vai sliktāki, to izvērtēsi pati!
un šī būs lieliska pieredze, ko labāk vairs nevajag darīt nākamajās attiecībās.
15.06.2014 17:29 |

Reitings 223
Reģ: 26.12.2013
Zini, esmu ievērojusi, ka džekiem tas notiek savādāk. Sākumā viņi staigā ar citu rociņās, mēģina ieskaidrot sev un citiem, ka viss ir kārtībā, ka viņiem ir labi. Tikai vēlāk, kad iztusējušies un iztrakojušies, viņi saprot, ka tomēr pietrūkst, ka pret citām nav tādu jūtu un sākas čīkstēšana un gribēšana atpakaļ. Es nesaku, ka ar visiem tā ir, bet ir redzēti tādi gadījumi, pašai arī ir tā bijis.
Piedod, ka tā, bet vispār gribēju pateikt, ka tā tev arī vajag!
15.06.2014 17:40 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Laoze, pagale nedeg viena! Es saprotu, ka ir grūti to pieņemt, labāk nosodīt puisi, ka viņš, redz, tevi krāpa vai vel nez ko, bet kāpēc vīrieši to dara? Viens no lielākajiem iesmesliem, kāpēc puisis meiteni pamet, ir tas, ka mēs pārāk daudz visu pārspīlējam, gribam par visu kašķēties, velkam kašķi par nikiem, raucam degunu un uzmetam lūpu. Loģiski, ka vīrietim tas apniks, ja tas notiks kaut vai 8 mēnešus no vietas, viņš atradīs kādu ar ko vienkārši papļāpāt, bet, ja meitene nemainīsies, tad komunikācija ar citu paliks stiprāka, un savu kašķu kuli viņš pametīs. Neņemos teikt par tavu situāciju bet autores situācija gan varētu būt šāda.

Kad autore iemācīsies cienīt otru, noskaitīt līdz 10 pirms sākt kaut ko pukstēt virsū otrai pusītei, tad arī lai atsāk vīriešu meklējumus, savādāk nav jēga.
15.06.2014 17:43 |

Reitings 71
L.

Mana situācija nebija tāda, ka pūtos pa visu, par visiem sīkumiem. Vispār mums tādu strīdu nebija. Arī tāpēc par to es biju pilnīgā šokā, par viņa vēlmi šķirties.
Bet jā, pagale viena nedeg jebkurā gadījumā. Zinu savu vainu, vismaz man tā liekas,ka tas varēja būt viens no iemesliem, kāpēc tā notika. Bet nu neko, varbūt citas ir labākas priekš viņa, un arī es varbūt satikšu labāku vīrieti. Dzīve ir dzīve, neviens nekad nezin, ko tā mums piespēlē.

Autorei jā, nu paies laiks, tad viss parādīsies citā gaismā. Vai viņam ar to, ar kuru te tagad staigājās, veidojas, kas nopietns, vai pēc laika, tiešām vēlēsies tevi atpakaļ.
15.06.2014 17:57 |

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
Esmu apņēmusies viņu aizmirst, jo tādu nodevību nebiju gaidījusi.
Nē, nu nopietni?? Viņš nav tevi ne krāpis, ne nodevis. Viņš vienkārši turpina dzīvot un, iedomājies - viņam var būt dzīve bez tevis.
Tāpēc noteikti arī izjuka attiecības jums, jo tu iedomājies, ka tu viņam būsi neaizstājama un viņš nekad tevi tā pa īstam nepametīs. Tāda domāšana arī ir lielākā kļūda attiecībās, jo nevienam nepatīk būt nenovērtētam, necienītam.
15.06.2014 18:03 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Esmu apņēmusies viņu aizmirst, jo tādu nodevību nebiju gaidījusi.

tu to nopietni???
tev vienkārši tagad neapmierina tas ka viņš dēļ tevis neraud, bet dzīvo tālāk.
kotad viņam vajadzēja darīt? gaidīt kad tu savāksies un līdz tam raudāt spilvenā?
dažiem vienkārši vajadzētu saprast, tad kad attiecības beidzas, jums vispār nav nekādas teikšanas ko otrs dara. viņš ir brīvs cilvēks.
bet tu vispār esi stulba egoiste. tā tev arī vajag. ej paraudi tagad tu.
15.06.2014 18:21 |

Reitings 71
Oj, mans bijušais ar man pats pateica, ka es jau nevarot iedomāties savu dzīvi, bez viņa. Ak šie cilvēki..
Bet nu jā, te vēl iejaukšos ar savu problēmu, ne ta īsti problēmu.
Tas mans ex, apmēram nedēļā 2x apjautājas ar sms palīdzību kā tad man ejot utt. un vienmēr viņš sāk man rakstīt par saviem piedzīvojumiem, ko darot, kur braucot pa naktīm un vakariem. Protams, sākumā man tas grauza utt.
tagad viņš ar man atraksta apjautājas kā iet, es saku ļoti labi, jo arī iet labi.
un ta viņš tur ko tur vēl, un atkal sāk stāstīt kā un kur viņš tusē. es viņam prasu kāpēc viņš man to vispār stāsta?! vai domā ka man interesē. Džeks tā aizsvīlās, neko lāgā neatbildēja utt.
Nez, ko viņš vēlas ar to savu pretīgo attieksmi parādīt, ka laikam redz viņš ar visādām meičām tusē, un grib lai man sāp!?
kur šajā gadījumā ir tā vīriešu loģika?!
15.06.2014 19:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits