Pēc pāris nedēļām beigšu šo iestādi un tieši šo programmu. Es patiešām ieteiktu - labāk savu dārgo laiku un naudu izmanto mācoties citā vietā.
1.gads bija salīdzinoši garlaicīgs. Visādi vispārējie kursi, kas man patiesībā galīgi neinteresēja. Vienīgais iemesls, kāpēc vēlējos tur mācīties, bija iespēja 2.gadā izvēlēties specialitāti. Un, kā 1.kursa beigās izrādījās, iespējams nemaz nebūs tā virziena, kurā gribēju mācīties, ja nenokomplektēsies grupa. Toreiz biju tiiiik dusmīga un gribēju jau iet prom, bet gads tomēr maksāts un galu galā arī grupa bija nokomplektējusies.
2.gads bija interesantāks, jo beidzot bija tieši specializācijas priekšmeti un papildus izvēles priekšmeti. Bet tāpat.. lekcijas reti. + lekcijas arī tad, kad ir prakse. Un ne jau 1x nedēļā, bet dažreiz arī 4x nedēļā. Pēdējā semestrī vispār 2 vai 1 priekšmets un prakse.
Kā es no sākuma domāju, tā domāju arī tagad - dari ko darīdams, tikai neej tur mācīties. Es domāju, ka Tavs un visu citu laiks ir daudz vērtīgāks par to, ko var iegūt šeit. :)