Jāpiekrīt Sintija_sk!
Visi tāpat nomirsim, nevar zināt, vai rīt kādu mašīna nobrauks vai nez kas notiks. Smēķētāji nu gan nav lielākā problēma. Nesaprotu to, kā mani var saukāt par stulbu aitu, kas nerespektē apkārtējos cilvēkus. Ne es bērnu priekšā smēķēju, ne eju cilvēku pūlī smēķēt, ne es staigāju pa ielu un ļuļķēju, kur nu vel stāvēt zem nojumītes pie pieturas. Nekad to neesmu darījusi, bet, redz, es esmu slikta, kaut vai paeju nost no visiem. Dažreiz liekas, ka lielākā sērga ir tieši veselīgā dzīves veida mīļotāji. Ķērc pa nez ko, ka tik pašiem kāds nepiekasās. Man arī varbūt traucē mans kaimiņš, kurš nodzēries katru rītu pietaisa liftu, ka ir pretigi pat garām tai smakai paiet, bet vai tad es drīkstu kaut ko teikt? Nē, jo, redz, es esmu sliktāka par alkoholiķi! Eksāmenu laikā es nevienu reizi tavam veselīgajam bērnam negāju un neteicu, lai beidz drillēt vienu un to pašu meldiņu uz klavierēm stundām. Es neesmu toleranta, jo smēķēju?
Ja neesat pamanījušas, tad valdība ceļ šo tēmu augšā tad, kad briest kaut kas cits. Laba politiskā spēlīte, jo visas veselīgās bābas kauks par savām tiesībām un neko citu viņām nevajadzēs. Un tiešām super, ka valdība domā par jauniešiem - ne s*da nedomā par apkārtējiem, jo zin, ka tiem, kuriem būs nauda, arī būs iespēja pa dārgo nopirkt. Labāk, lai jaunieši iet pa visādām točkām. Nu vismaz neieies budžetā nauda, prieks par to!