Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

nezinu ko iesākt

Reitings 105
Reģ: 22.12.2013
Izšķīros četras dienas atpakaļ ar savu puisi,bijām kopā 8 mēnešus, bet kontaktējāmies dienu dienā gadu. Iemesls kāpēc izšķīrāmies,biju es. Es slikti pret viņu izturējos attiecību laikā, dusmojos par sīkumiem,apvainojumi,pārmetumi.
Viņš teica,ka mani mīlot, nešķirsimies, es viņam esmu svarīga un daudz nozīmēju. Izturējās kā pret princesi.
Es visu savu slikto rīcību nožēloju,es neesmu edusi kopš tās dienas, gulējusi, stress, asaras, no gultas arā nekāpju. Es tiešām viņu mīlu un ir smagi. Atvainojos viņam, izstāstīju kā jūtos, viņš man teica, ka nepārdomās un vēl tur izteica savu nepatiku ko esmu teikusi. Nakamajā dienā uzrakstīju gari visu, ka es likšos mierā , ka gribēju vēl visu glābt un, ka man viņš pietrūks, cik ļoti viņu mīlu. Viņš man neko neatbildēja.
Es ļoti vainoju sevi, ka viņām nācās ciest manis dēļ, es nozvērējos,ka mainīšos viņa dēļ, bet nav nekādas ziņas par sevi devis. Ko man meitenes darīt? :( Liekas,ka man ir izrauta sirds. Es neticu,ka pusiis kas mani tik ļoti mīl mani vienkārši tā aizmirsīs un vairāk nekādas ziņas nedos par sevi. Varbūt viņš domā, ko darīt? Es tiešām esmu lielā izmisumā, nedomāju, ka tik ļoti viņu mīlu un, ka tas viss tik ļoti sāpēs
12.06.2014 11:11 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Protams, ka viņam sāp. Tu esi viņu vienkārši nodevusi. Esi arī neatgrieztos pie tāda tukšu vārdu mētātāja, kas šodien grib šķirties, bet rīt jau laizās atpakaļ.
12.06.2014 11:13 |

Reitings 2792
Reģ: 09.12.2010
Nu neko darīt - izlietu ūdeni atpakaļ nesasmelsi.
3 mēneši un viss pāries. :)
12.06.2014 11:13 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Mileika, panjem pudeli leeta viina, piedzeries, izraudies un rit ar jaunu sparu, energiju savacies!!!

Tev nekas nav jadara, tev jagust pieredze no shim attiecibaam, jaatrod sev hobijs un jaaizaug ka personibai!

Lai veicas!
12.06.2014 11:14 |

Reitings 105
Reģ: 22.12.2013
Es negribu viņu aizmirst, gribu būt kopā ar viņu. Gribu, lai man piedod, es tiešām esmu gatava mainīties
12.06.2014 11:16 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits