Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Morālās paģiras.

Reitings 24
Reģ: 09.08.2009
Sveikas. Daudzām, bet ne katrai ir gadījies pamosties pēc ballītes ar morālajām paģirām. Lūgšu atsaukties tās, kurām tā ir kaut reizi dzīvē gadījies.

Man tā gadījās svētdienas rītā, kad pamodos. Sestdien bija mana dzimšanas diena, gāju ar draudzenēm ballēties. Viss jau bija ļoti jauki.. līdz četriem rītā. Attapos, ka esmu pazaudējusi telefonu, biju tik sabēdājusies, ka kokteiļi gāja iekšā griezdamies, pēc tam bija asaras pa gaisu, seja, protams, izmainījās, sabļāvu uz pašvaldības policiju, arī uz draugiem. Draugi, paldies dievam, ir saprotoši un to neņēma pie sirds. Dzīvoju mazpilsēta un te visi viens otru daudz maz pazīst. Man tāds kauns par sevi, visas šīs dienas gulšņāju pa gultu aiz aizvērtiem aizkariem, kad atceros, sarkstu un esmu gatava galvu iebāzt zemē. Esmu sev nosolījusies alkoholu vairāk nelietot, jo tas ko alkohols dara ar cilvēkiem ir vienkārši briesmīgi, bet tas neizmainīs to, kas ir noticis.

Vēršos pie jums pēc mierinājuma. Kā jūs sevi mierināt, kad tā ir gadījies?
10.06.2014 11:20 |

10 gadi
Reitings 505
Reģ: 26.08.2013
Atnāks lielāki sūdi, šitie aizmirsīsies.
10.06.2014 11:23 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Ir bijušas morālās paģiras. Kauns par dažām lietām ir vēl joprojām, bet cenšos viņas neatcerēties. Pēc pēdējām briesmīgākajām paģirām alkoholu sāku lietot daudz mazāk, tagad vispār mazliet.
Brr, atceroties pusaudžu gadus mati ceļas stāvus.. pilnīgi neticās, ka varēju tā dzert :D
10.06.2014 11:25 |

Reitings 154
Reģ: 09.06.2010
Vai Tu vienīgā biji iereibusi? Parasti ir tā, ka ballītēs alkoholu vairāk vai mazāk lieto visi un, iespējams, tikai Tev pašai šķiet, ka esi izdarījusi kaut TIK apkaunojošu. Iespējams, ka pārējie, arī būdami jautrā prātā, to nemaz tā neuztvēra. Lai vai kā, paies pāris dienas, viss noklusīs un aizmirsīsies.
10.06.2014 11:29 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Nav vainīgs alkohols, bet gan nemācēšana to lietot. :)
10.06.2014 11:31 |

Reitings 1093
Reģ: 17.05.2013
Diemžēl par mani var teikt, ka es agrāk (un pat īstenībā pavisam nesen) nemācēju lietot alkoholu. :( Neapzinājos to robežu, kad jāapstājas. Visticamāk tas bija tāpēc, ka es nejutu īpaši reibumu, dzēru un dzēru un tad viss.

Joprojām kauns ir par vairākiem vakariem, kas nemaz nebija tik sen. Ļoti liels, bet es cenšos par to nedomāt. Kad sāku domāt, sāku arī slikti justies.

Bet nu pēc pēdējā tāda notikuma man dzīve, var teikt, izmainījās uz labo pusi. Ja nebūtu tas notikums, gan jau tā nebūtu. Tāpēc tik traki nepārdzīvoju.

Bet ko tev ieteikt, es pat nezinu.. Vnk nedomāt par to, laikam vienīgais variants.
10.06.2014 11:38 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Cilvēki daaaudz mazāk domā par citiem, nekā mums liekas :) Tici man, lielākajai daļai ir vienalga. Neliela daļa saprot, ka jauna meitene par daudz iedzērusi. Bet tai daļai, kas par to atceras un šausminās vienkārši ir pārāk garlaicīgi.
10.06.2014 11:43 |

Reitings 541
Reģ: 15.02.2009
Cilvēki daaaudz mazāk domā par citiem, nekā mums liekas Tici man, lielākajai daļai ir vienalga.

+++ Es arī esmu to secinājusi.
10.06.2014 11:45 |

Reitings 900
Reģ: 02.03.2014
Nav ko iecikleties uz to, kas bijis bijis....
Vienkarshi jamegjina sakt ir kontrolet sevi vairak, kad dzer... teiksim, ka sis atgadijums lai kalo Tev ka maciba :) lielakajai dalai cilveku manuprat ir tadi atgadijumi.. Bet nu jaa - vnk megjini par to nedomat, bet priekshdienas gan - kad lieto alkoholu esi piesardzigaka :) Kaut vai pirms tusinja jau laicigi paludz draudzenei lai pavakte Tevi ;)
10.06.2014 11:48 |

Reitings 900
Reģ: 02.03.2014
*kalpo
10.06.2014 11:48 |

Reitings 3709
Reģ: 06.05.2014
Vienmēr var sanākt arī sliktāk. Padomā, cik tev labi, ka tik sakliedzi uz visiem, bet ir cilvēki, kuri netīšām pārguļ ar bijušā drauga darba kolēģi, nu tā netīšām. Dzērumā daudz kas stulbs ir darīts, ka labāk neatcerēties, bet kliegšana ir mazākais par ko vajadzētu uztraukties, tiešām. Vēl viens stulbums ir iekāpt taksī, lai brauktu mājās, un taksists piedāvā uzlikt vakardienas hītu, kuram ir vakar bļauts līdzi, ka nezin kāda dziedātāja būtu, bet tik žēl, ka neko no tā neatceros. Es arī nāku no mazas pilsētiņas, kur visi visu zin. Kaut kā esmu dzīva, tā kā galvu augšā un uz priekšu!
10.06.2014 11:49 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
Jau divus gadus alkoholu lietoju reti un maz,bet kad bij 14-18 dzēru kā ... uiui.. likās ''kruti'' , morālās paģiras bij daudz,jo mūždien ko saplēsu,kādām uzbļāvu,reiz tik ļoti piedzēros,ka iegāju vannā,aizmigu,vanna applūda,ielauzās puiši iekšā, es ar galvu izsitu flīzes, apvēmos un aizgāju gulēt vienos stringos zem galda,tieši arī no tās reizes,nedzeru var teikt,pēdējoreiz vienu kokteili izdzēru dzimšanas dienā ,tā kā tava bļaušana ir maza bēda,un tiešām,dzērumā citiem ir diezgan vienalga,jo īsto bildi cik tas bij apkaunojoši,redz tikai tie kas skaidrā :) izvēdini galvu un aizmirsti :)
12.06.2014 12:41 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
bet taj laikā visi ar ko draudzējos,vienmēr ko stulbu sadarīja,tā kā nebiju vienīgā vismaz :D
12.06.2014 12:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits