brīvība vīrietim

Reitings 61
Reģ: 11.05.2012
Sveikas, dāmas!
Kādi ir Jūsu uzskati par to cik lielu brīvību vīrietim nepieciešams sniegt?
Cik bieži meitenes, kas nedzīvo kopā, sazināties ar saviem vīriešiem?
06.06.2014 00:29 |

Reitings 1897
Reģ: 29.04.2014
Bante, varbūt tu man varētu uzrakstīt privāti? Negribās atkal publiski visu rakstīt, lai nesāktos pārmetumi no citām.
06.06.2014 15:11 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Tev PM.
06.06.2014 15:21 |

Reitings 124
Reģ: 02.06.2014
Jā, mēs izrunājāmies. Viņš tā arī pateica, ka viņam vajag laiku arī ar saviem čomiem un savām lietām, savādāk attiecībās sāk iestāties rutīna

Klausies, cik ilgi jūs esat kopā, ka jau iestājas rutīna? Es saprotu, ka jaunajiem dzīves ritums straujāks, gribas visu izbaudīt un visas pačamdīt, bet ja pēc gada vai diviem viņam ir rutīna, tad vai nu Tu esi galīga gāzesplīts, vai arī viņš ir jāklis un vieglas dzīves tīkotājs. Izdari secinājumus.
06.06.2014 17:37 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Atkal nelasīju visus komentus, bet nesaprotu, ko nozīmē "sniegt brīvību". Vai tiešām esmu viena naivā, kas uzskata, ka cilvēkam brīvība pienākas tāpat vien jau no dzimšanas?
06.06.2014 17:46 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
es arī nelasu visus komentārus, tik pārskrienu tēmām kasi nteresē un fiksi ierakstu.
06.06.2014 17:48 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Briiviibu nevar taa iisti iegrozjot. Driizaak ir jaaizdomaa pashai, vai otra cilveeka paradumi ir tev pashai ok. Es personiigi nekad nesaistiitos ar taadu, kuram ir vajadziiga paaraak liela personiigaa telpa un kursh uzskata, ka var naakt maajaas kad grib un sievai nav jaazina, kur shis uz dienu vai divaam bija nozudis. Ja piemeeram, viirietis zina ka sieviete gaida vinju vakarinjaas maajaas, ir otram jaadod zinja ja ieradiisies paaris h veelaak. Tiiri elementaara otra cilveeka cieniishana un reekjinaashanaas ar vinja laiku. Taapat nedomaaju, ka ir normaali, ja paaris nesazinaas vairaakas dienas vispaar, bet nu katram savs.
06.06.2014 17:56 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Man arii nav saprotams, ko noziimee "sniegt briiviibu". Normaali cilveeki viens otru painformee, ja kaut kur dodas, nevis prasa atljauju. Ja ir kopiigs beerns, tad veel arii vienojas, kas un kaa pieskatiis beernu.
Kaa arii - normaali cilveeki pietiekoshi pavada laiku kopaa ar savu otro pusi, bet neaizmirst arii savus draugus un personiigaas intereses.

Pavisam vienkaarshi, ja vienai pusei ir patalogjiska tieksme izsekot un absoluuts savu intereshu truukums, tad jaashkjiras. Kaa arii, ja vienai pusei ir tieksme jaaties apkaart, dienaam pazust bez veests vai briivo laiku veltiit tikai sev, tad arii jaashkjiras. Protams, ja kaadam/ai ir tieksme ciest, tad var piekopt augstaako psihologjiju.
06.06.2014 17:59 |

Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
Palasīju pēdējos komentus :-D :-D :-D. Bilde skaidra. Laulības riņķis un pie suņubūdas pienaglota ķēde ir viens un tas pats. Izbaudu prieku un pārākuma sajūtu salīdzinot ar tiem mu**iem kuri piekrīt iebāzt galvu laulības cilpā :-D.
07.06.2014 21:31 |

Reitings 395
Saprotu. Vīrieša brīvība ir vislielākais pazemojums blakus esošajai princesei un vislielākais drauds "attiecībām" jo vienu dienu džeks var saprast ka visas siev. būtībā ir vienādas :-D.
07.06.2014 21:33 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
visas siev. būtībā ir vienādas .

Ja jau visas tik vienādas, kāpēc Tu esi tik izvēlīgs? :D
07.06.2014 21:36 |

Reitings 395
Ja jau visas tik vienādas, kāpēc Tu esi tik izvēlīgs?

Kādā sakarā tādi jautājumi?
07.06.2014 21:45 |

Reitings 7408
Kādā sakarā tādi jautājumi?

Tu visu laiku kritizē latviešu sievietes un saki, ka laime ir citur. Bet beigās izrādās, ka visas ir vienādas. Tad varbūt pie tā arī paliksim un turpmāk Tavi komentāri te nav nepieciešami?
Tavu viedokli par sievietēm mēs esam plaši lasījušas un ja jau visas vienādas, tad vienādas. Ja ārzemnieces savādākas, tad Tu esi divkosis - pats sapinies savos tekstos.
Klusē un esi skaists - tā visiem būs labāk.
07.06.2014 21:51 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Normaali cilveeki viens otru painformee, ja kaut kur dodas, nevis prasa atljauju.

Būt ar kādu attiecībās (un pat laulībā) nenozīmē, ka pat nošķaudīties nevar bez atļaujas. Bet nu, būt attiecībās tas arī nozīmē, ka abām iesaistītajām pusēm ir vēlme pietiekoši daudz laika pavadīt kopā - citādāk, a priekš kam attiecības? Te ir jāatrod abām pusēm pieņemams līdzsvars starp "savu" telpu, "savu" laiku, "saviem" hobijiem un "saviem" draugiem, un pat aiziešanu kaut kur izvēdināt galvu tāpat vien, un to, cik ļoti "needy" attiecība uz tevi ir tas otrs.

Sinepes variants, ka viņa grib visu dienu staigāt visur kopā rociņās sadevusies - tas nav nekas neparasts un nosodāms, problēma ir, ka viņa vēlas to darīt ar cilvēku, kam tā vajadzība pēc "savas" telpas ir daudz liekāka, nekā viņai.

Man vīrietis atļauju neprasa kaut kur doties, jā, arī bez manis, es viņam arī atļauju neprasu. Kur iespējams, ejam kopā, bet tikai tad, ja zinam, ka interesanti būs abiem. Ja nē - nē.
07.06.2014 21:55 |

Reitings 395
Tu visu laiku kritizē latviešu sievietes un saki, ka laime ir citur. Bet beigās izrādās, ka visas ir vienādas. Tad varbūt pie tā arī paliksim un turpmāk Tavi komentāri te nav nepieciešami?
Tavu viedokli par sievietēm mēs esam plaši lasījušas un ja jau visas vienādas, tad vienādas. Ja ārzemnieces savādākas, tad Tu esi divkosis - pats sapinies savos tekstos.
Klusē un esi skaists - tā visiem būs labāk.

Ir tāda lieta kā mentalitāte, saproties :-D :-D :-D Pieņemu ka lietuvietes un igaunietes cosmo.lv nelasa tāpēc defaultā runa ir tikai par jums dārgās :-D Es gan saprotu ka kārtējo reizi spogulis vainīgs, bet ar tavu atļauju vai bez tās paturēšu gan sev tiesības pareizei jūsu priekšā to riebekli spoguli nolikt un paturēt. Konkrētajā gadījumā - lai augstprātīgi neizrunātos par to kas ir vienīgais kas sākumā dzen vīriešus pie jums un ko veču sevī gribēdami izmainīt nevar. Bet nu kam es to skaidroju? Kad tā nav vai nebūs tad varēsiet cept augšā kārtējo problēm diskusiju ķipa kāpēc vīrieši man uzmanību nepievērš/neiekāro un so on :-D :-D :-D Vēl kāda grib padiskutēt par to kurš ar kuriem orgāniem domā? Turpiniet spļaut akā no kuras pašām jādzer būs un bezgalīgi mīlēt sevi.
07.06.2014 22:02 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Turpiniet spļaut akā no kuras pašām jādzer būs un bezgalīgi mīlēt sevi.

Kāpēc gan sievietes, kuras ir apmierinātas ar savu dzīvi, nedrīkstētu sevi mīlēt? Tāpēc, ka tev nepatīk, kā viņas dzīvo?
07.06.2014 22:06 |

Reitings 7408
lai augstprātīgi neizrunātos par to kas ir vienīgais kas sākumā dzen vīriešus pie jums un ko veču sevī gribēdami izmainīt nevar

Kāpēc Tev šķiet, ka visi vīrieši ir tik pat aprobežoti, kā Tu?
07.06.2014 22:11 |

Reitings 395
Kāpēc gan sievietes, kuras ir apmierinātas ar savu dzīvi, nedrīkstētu sevi mīlēt? Tāpēc, ka tev nepatīk, kā viņas dzīvo?

Tak turpiniet sevi mīlēt. Pretenzijas ir pret ko citu - vecis lielai daļai te izskatās kā tāds apģērba aksesuārs - skaista šalle vai vecis - viens pīpis :-D :-D :-D.
07.06.2014 22:12 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Elfrīds, no kurienes tāds secinājums? Piemērus studijā!
07.06.2014 22:16 |

Reitings 395
Elfrīds, no kurienes tāds secinājums? Piemērus studijā!

lai augstprātīgi neizrunātos par to kas ir vienīgais kas sākumā dzen vīriešus pie jums un ko veču sevī gribēdami izmainīt nevar

Kāpēc Tev šķiet, ka visi vīrieši ir tik pat aprobežoti, kā Tu?

Re kur ir. Pat jāmeklē nebija :-D :-D :-D Tāpēc ka jūs varat atļauties par mums pat elementāras lietas nezināt un pie tam stāstīt ka ar smadzenēm domājat. Da man te palasot ir skaidrs ka 99% no jums vecis interesē tiktāl ciktāl apmierina jūsu garīgās un citas vajadzības. Tas kas notiek ar viņu pašu - pie kājas. Ja nu vairs neapmierina ķipa - sadomājies ka viņam arī kkas pienākas izņemot godu apmierināt princeses nepieciešamības pēc romantikas un bla bla bla - tad parādās šeit visbiežāk sastopamās frāzes ķipa - pamet viņu un kāpēc tu vēl aizvien esi ar tādu kretīnu kopā :-D Tieši un precīzi tāpat kā lakatiņš skapī kurš vairs nepiestāv ne pie viena no tērpiem neapmierina vajadzību labi izskatīities tiek izmests.
07.06.2014 22:24 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Da man te palasot ir skaidrs ka 99% no jums vecis interesē tiktāl ciktāl apmierina jūsu garīgās un citas vajadzības.
un vīŗiešiem tas būtu citādi :D
07.06.2014 22:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits