L-man sakumaa likaas ,ka te ir pilniigi viss citaadi,kaa Eiropaa(ir jau arii atskiriiba)!Jaasaka ,ka pagaaja diezgan liels laiks,lai iedziivotos.Kaadreiz "vecos laikos" no manis te tiesaam naaca aaraa "verbaalaa caureja",kaa saka Kubiete:D.Vareeju rakstiit un rakstiit par savu dziivi Cosmo-gribeejaas visu staastiit,gribeejaas izkratiit sirdi-tagad tas ir paargaajis ,un labi vien ir.Laikam nevajag paaraak daudz pateikt par sevi...Nevajag melot varbuut arii,jo tad var sapinkereties melos,bet vajag kaadreiz vienkaarsi pakluseet!
Es dziivoju ,vareetu teikt ,taalu no Sanfrancisko tomeer(aatraa braucienaa 45min).Nav taa,ka katru dienu buutu veeleesanaas aizsaut un paskatiities,kas jauns pilseetaa.Mana pilseetina ir loti siimpaatiska,bet tik klusa...Tagad jau esmu pieradusi pie taas mieriigaas dziives,bet saakumaa man likaas ,ka dziivoju ar savu viiru uz "vientulas salas"-neskatoties uz to ,ka straadaaju darbu,kas man loti patiika ,juutos kaadreiz loti vientula.Te ir iebrauceeji no visas pasaules,kuri ir loti interesanti ,jauki cilveeki ,un tajaa pasaa laikaa -tik taalu no taa,pie kaa es biju pieradusi...Man ir liels prieks,ka mans viirs mani ir iemiileejis taadu ,kaada es esmu-ar visiem stikiem un nikiem:D
Man liekas ,ka Amerika ir "par lielu" man!:D