negribas dzīvot

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
ko darīt ja nav prieks dzīvot? visu daru ar piespiešanos, pēdējos 4trus gadus gandrīz neesmu smējusies, jo neapmierina dzīve, bet pamest nevar, jo savārīta putra, kuru jāstrebj tagad pašai...
tiešām bieži domāju par pašnāvībām, aizbraukšanām prom un pamešanu visu, bet baidos, jo negribu citus sāpināt. Kā, lai ņem drosmi kaut ko darīt un nepadoties? Kā sevi piespiest raudzīties uz lietām citā gaismā? Kur lai ņem to iedvesmu? Kā izmainīt domāšanu un pārstāt domāt par to, ka dzīve paiet, bet nekas nevirzās uz augšu? Kas ir tas, kas Jūs palīdz sapurināties, kad neredzat izeju?
27.05.2014 23:24 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Ja esmu izdarījusi kaut ko tiešām stulbu, apkaunojošo, šausmīgu, tad sevi noskaņoju tā, ka tas ir izdarīts un viss, jā, esmu to izdarījusi, bet tas uz mani vairs neattiecas. Tas bija tad, tagad ir tagad. Par to, kas izdarīts-nu un?
27.05.2014 23:59 |

Reitings 866
Reģ: 31.01.2014
Lapsiņa -
Man tavas izjūtas, ko aprakstīji diskusijas pieteikumā, ir pazīstamas. Es domāju, ka nekādi parastie ieteikumi kā sevis palutināšana vai hobijs 3x nedēļā tev nederēs, jo tie ir tādi īslaicīgie prieki, uzmanības novēršana, kas der tiem cilvēkiem, kam ir ikdienišķš besis, nevis nopietns nomāktums.
Es vismaz redzu no šāda nomāktuma tikai 2 iespējas:
1. izrisināt visas problēmas (minu, ka tev nepatīk tas, ko mācies - tātad mainīt virzienu utt.)
2. mainīt savu pasaules uztveri/attieksmi (kā? par to ir daudzas grāmatas.. bet vispār domāju, ka to lieliski var paveikt pievēršoties kaut kam, piemēram, kā viena te rakstīja - Dievam. Vai jebkam citam, kas ļautu tev domāt citādi nekā domāji agrāk)

Teorijā gan tas viss ir viegli, praktiski - diemžēl prasa ļoti lielus spēkus..
28.05.2014 00:00 |

Reitings 1223
Reģ: 23.04.2010
Da no katras bezizejas ir divas izejas.

Lidosta un Autoosta/Dzelzceļstacija
:D
28.05.2014 00:02 |

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Liels paldies visām, daudzi ieteikumi aizķēra mani. Vismaz zinu, ka tās sajūtas ir kādai pazīstamas un nejūtos uzreiz vientuļi ar savu depresīvo dzīvesveidu, kura rezultātā ar katru dienu pati sev aiz vien vairāk un vairāk nepatīku. Pats trakākais ir tas, ka es zinu, kur ir problēma(to mainīt nav iespējams) bet līdz ar to es sāku ēst sevi no iekšas. Man viss vairāk ir žēl tos, kuri ir ar mani kopā, jo zinu, ka viņus daudz sāpinu, bet tā es izlādos un tik pēc tam sevi vainoju par to kāda egoistiska muļķe biju, ka izlieku savas negācijas, zinot, ka tie citiem ar manām problēmām nav jātiek galā, jo ir pašiem savas.
28.05.2014 00:10 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
es tagad citēju Kubieti :)
bet super pateica viņa vienā citā diskusijā, mani ļoti aizķēra un lika aizdomāties.

Nospļaujies ko domā citi, ta ir tava vienīgā dzīve. Nodzīvo ka pati gribi

ja tā padomā, vienmēr ir izeja. kaut vai visu pamest un aizlaisties, jā, dažkārt pat tā ir izeja :)
citādi vecumdienās viss ko atcerēsies no jaunības - kā mocījies nevis dzīvoji...
28.05.2014 00:11 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Atklāšu slepenāko visuma noslēpumu. Vīriešu kļūdas redzamas ātri un izteikti. Sieviešu kļūdas nav redzmas nemaz. Tīģeris padirš un aizrok sūdu. Ja škrobējeis par savām kļūdām tad esi kā putns, kas nolaidies lai kluci apraktu.
28.05.2014 00:49 |

Reitings 53
Reģ: 12.05.2014
Ak, ja tu zinātu, cik bieži man ir bijušas tādas izjūtas. N-tās reizes esmu bijusi tik, tik tuvu pašnāvībai, un jā, protams, galvenais, kas ir atturējis, ir bijusi ģimene, apziņa, ka tuvie to nepārdzīvotu. Bet nezinu, esmu daudzkārt saņēmusies, esmu mainījusi sevi, savu uztveru, savu dzīvi. E
28.05.2014 01:03 |

Reitings 53
Tātad - turpinājums : D Esmu atteikusies no cilvēkiem, kuri, pašai nemanot, ir darījuši mani nelaimīgu. Es esmu sapratusi, ka svarīgi ir tikai tas, kas darīs mani laimīgu ilgtermiņā, nevis konkrētā brīdī, konktrētā laikā. Esmu mocījusies tā kādus četrus gadus, un tagad, beidzot, es varu teikt, ka esmu patiesi laimīga. Esmu atradusi savu ideālo vīrieti, kurš mani dara tik laimīgu kā neviens nekad nav darījis un arī nedarīs. Un tik ļoti esmu pateicīga par to, ka man tomēr pietika spēka saņemties. Un ja jāatbild uz jautājumu, kas mani ir noturējis, tad tas laikam ir tikai viens - cerība. Nepārstāj cerēt, tas patiešām palīdz, tici sev un saviem spēkiem, centies un cīnīsies, un patiešām beigu beigās tu atradīsi savu laimi. : )
28.05.2014 01:06 |

Reitings 53
*uztveri
28.05.2014 01:07 |

Reitings 53
Galvenais šajā brīdī tev, manuprāt, ir novirzīt domas, velti laiku sev - vingro, lasi, skaties filmas, ej kursos. Nedomā par slikto, atvēli laiku sev un sevis iepazīšanai, atklāj jaunas lietas, izbaudi dzīvi un nepadodies. Veiksmi tev! : )
28.05.2014 01:09 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Kursh ir teicis, ka obligaati ir jaastrebj taa putra? Tuvinieki? Paziistamaa tante X? Pat no paraadiem var izkulties, pasludinot bankrotu. Nevari izstrebt, tad nestreb. Dziive ir paaraak iisa, lai dariitu to, ko pashai negribaas un nozeelotu kaut kaadu tur notikumu kaadu laiku atpakalj. Atceries, ka neviens nespeej nodziivot taa, lai kaadu nesaapinaatu, taapeec dziivo, lai pirmaam kaartaam nesaapinaatu pati sevi. Ja juuti, ka buus labaak aizbeegt, tad arii aizbeedz. Neba buusi beigta, lai no taa kaadam tik tieshaam ljoti saapiigi buutu.
28.05.2014 01:24 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
pamēģini katru dienu saskatīt kaut ko labu.
ir vasra - šobrīd gan apmācies ( nav karsts, bet atspirdzinošs laiks ), bet pēc lietus būs būs saulīte, silts, zilas debesis...

Vispār jā, šis ir labs ieteikums, nezinu gan, vai tas derēs nopietnām problēmām un lielam stresam, bet tomēr. Sakarā ar šo var izlasīt (ja nav lasīta, pārlasīt) grāmatu Polianna, it kā bērnu grāmata, bet ļoti pamācoša, pati agrāk piekopu to ''saskatīt-visur-labo'' domāšanu. :)
28.05.2014 09:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits