Sveikas!
Šodien biju pie ārsta, atklāja man herpes uz dzimumorgāniem. protams, ka jutu jau - sāpes, nepatīkami un nieze, pat izsitumus manīju. aizdomājos, ka draugam nesen aukstumpumpa bija - arī laikā, kad mīlējāmies, bet tieši piedomājām pie tā - neskūpstījāmies utt., un tā aukstumpumpa jau gāja uz beigām.. bet laikam kaut kā ar siekalām vai ko, tur jau daudz nevajag, un tagad vīruss tika arī man. piebildīšu, ka nekad dzīvē man nav pat aukstumpumpa uz lūpas uzmetusies, un tagad šitāda zaraza.. :(
Lūgšu nenosodīt - pati zinu, ak nekas patīkams tas nav, jūtos pretīga pati sev. un tagad arī saprotu, ka muļķīgi neaizdomāties par tām siekalām utt, bet pirms tam taču viss vienmēr bijis kārtībā, un man likās, ka, tā kā man nemetas, pat tik traki neiespringu kā sākumā... Tāpēc nevajag tagad klaigāt par to, ka pati vainīga utt. Bet varbūt kādai ir pieredze ar šādu problēmu - kā sadzīvojat, cik ilgā laikā tiekat galā, ko var darīt, lai maksimāli izvairītos no saasinājumiem utt? cik liela/vai ir iespēja, ka tas vairāk neatkārtosies? šobrīd sāpīgi pat uz wc iet. izrakstīja man Heviran tabletes dzert 7 dienas. vēl pasmērēju Acic smēri, jo šausmīgi nepatīkami un gribas, lai ātrāk pāriet. cik saprotu, pēc visas pieejamās informācijas, herpes vīrusu pavisam izārstēt nevar... tātad jāmācās sadzīvot. varbūt kāda var padalīties, kā bijis? saprotams, ka gaidu pozitīvos stāstus, jo esmu salasījusies tik trakas lietas, ka sēžu mājās un raudu, jo liekas, ka gals klāt.