Laiciņš gan laukā neiepriecina, drēgns. Cerams, līdz piektdienas rītam viss mainīsies. :)
Bet šodien vismaz varēšu vakarā vieglāk, bez galvas reibšanas dēļ karstuma, parušināties pa dārziņu. Plānos vēl tomātiņus siltumnīcā iestādīt.
weee, haha iemeju par tavu pirkstiņu, es vakar sadauziju :D Nezinu kāpēc, bet man vienmēr tāda smieklu lēkme uznāk,kad kāds sasit pirkstiņu :D :D Zinu,ka nevar smieties,jo pašai tā gadīsies, bet tāpat man tas izraisa ļaunu ķiķināšanu
te par mēbelēm ierunājās. man jau labu laiku neliek mieru šitāds galdiņš - kuram ir izvelkama atvilktne/-s, bet virsma ir no stikla caurspīdīga. ir kāda vieta, kur var tādu gatavu dabūt LV? vajag tikpat ļoti, cik ZIB svārkus :D
es vakar ar saskatijos visadus interjerus un mebeles, un siekala lidz zemei :D..neeesaprotu,kaa cilveki izlemj iekartot savas majvietas,jo man domas mainaas ik pa minutei :D.. zinu tik vienu-gribu akmens sienu/apstraadi/iestraadi kaut kur,kaut kaa :D
Meitenes, cik ilgi pēc sportošanas sākšanas beidz sāpēt visas maliņas? Es sportoju nu jau trešo rītu pēc kārtas pēc vispār gandrīz fizisko aktivitāšu neesamības. Tak ar laiku mans ķermenis pieradīs pēc sporta un pēc/nākamajā dienā pēc vingrošanas/sportošanas vairs nesāpēs?
Favel paldies,ka veel vairaak sakardinaaji :)..jaaa..kaut ko taadu Es gribu...tiiiik skaisti :) un veel koks... bet koks vairak maajai der,ne dzivoklim.. taisit koka griestus dzivoklii, bus bish pa divaino :D
visa mugura un diebens sāp, jo apdegu :( šodien gribēju iet atkal sauļoties, bet labāk nejiešu, li nojiet nost tas sarkanums. esmu miega badā un nogurusi no visa.