Sveikas jaukās:)Esmu radošs jauns vīrietis..iespējams to jau esat jutušas,ka man piemīt ļoti neparastas spējas /patiesībā gadu te šinī forumā neesmu kādu bijis pie jums/ Ir plānots ierakstīt vienu dziesmu uzņemt klipu...un būtu nepieciešama ,kāda ļoti efektīvā izskatā simpātiska meitene,kura varētu klipā nofilmēties..protams ne jau par velti...samaksa būtu vienkārši ļoti laba..domāju cik jautātu tik arī maksātu/realitātes robežās/Es pats dziedātu,pats būšu galvenajā lomā..
,dziesmas nosaukums ir -Ļauj reizi.. vēl savu desiņu tevī mērkt.. Stāsts ir par to,kā jauns vīrietis,uzsāk attiecības ar daiļo dzimumu..atrod sev meiteni.. iemērc savu desiņu meitenē un atvadās no prāta...jo viņas vāvere ir tik salda...ka aizmiglo vīrietim prātu..vīrieša dzimumorgāni sūta tik spēcīgus impulsus uz galvu,ka vīrietis vairs nespēj adekvāti domāt,kā vīrietis,viņš viss izplūst emocijās..jeb pazaudē prātu..un dzied-tava saldā vāvere man prātā vien..kā naktīs gultā pīkstinu es tevi..jau no pirmās sekundes tevi satiekot es sapratu pēc tavām lūpām ,ka manas olas būs drošībā un labi aprūpētas pie tevis../visādi standarta texti,ka dzīve ir izdevusies/.
..pēc laika notiek šķiršanās..vīrietim sāp..viņš nevar pārdzīvot šo šķiršanos nekādi viņš šo meiteni ir patiesi mīlējis...un vīrietis zem viņas logiem dzied...Ļauj reizi vēl savu desiņu tevī mērkt...es tevi mīlu...