vajadzīga palīdzība

Reitings 12
Reģ: 16.05.2014
Sveiki vēlos uzzināt kas un ka īsti ir man ir 17 gadu pēc 4 mēnešiem 18 puisim 20 vēlamies dzīvot kopā. Mana māte iebilst.... Kādas problēmas viņa mums ar puisi var sagādāt ja dzīvojam kopā... Viņa mums draud ar policiju un bāriņtiesu?
16.05.2014 15:49 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Aija, to jau nevar zināt. Ne visi tēvi vienkārši aiziet no ģimenes un nerūpējas par saviem bērniem. Nu varbūt arī ir, kā tu saki. Bet autore vienā no atbildēm rakstīja, ka tēvam ir sliktas atmiņas par māti. Bet neko jau nevar zināt.
17.05.2014 17:06 |

Reitings 12
Reģ: 16.05.2014
Mācos profesionālajā skolā par teicamām sekmēm saņēmu 55 eiro stipendiju. Puisis ir glābējs un nopietns, kad man bija 15 māte pati ļāva braukt pie tā saucamās mīlestības kuram tajā laikā bija 19 biju taču kruta čalim darbs dzīvoklis un mašīna arī mammai patika tikai atnākot uz vidusskolu viss mainījās tā sauktā mīlestība mani neintereseja gribējās taču paballeties tad iepazinos ar šo puiši nu jau 2 gadus draudzējamies. Mammai viņš nepatīk, labāks esot bijis tas, līdz ar to rupji sakot čakarē man tagad dzīvi. Savām draudzenēm stāsta sliktu par viņu, pagājušo vasaru gribēju pamest mācības un strādāt jo mājās nav iespējams padzīvot kaut arī esmu tur tikai brīvdienā, jo darba dienas dzīvoju skolas viesnīcā, tētis alimentus maksā pats bez jeb kādas piespiedu kārtas arī viņš neizprot mātes rīcību.
19.05.2014 23:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits