Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Drūmas, negatīvas domas.

Reitings 33
Reģ: 06.08.2013
Sveiki meitenes,

Gribētu uzjautāt , kā Jūs tiekat galā ar '' nedienām'', sliktām , drūmām domām, nu ir tak katrai no mums kaut pa reizei gadījies, ka problēma aiz problēmas neredz na galu ne malas, domas pa galvu joņo tikai sliktākās, pozītīvisms zem nulles.

Man pašai šobrīd tāds periods, pa dienu vēl neko, bet vakarā ejot gulēt tik sākas, aizmigt nevar pat līdz asarām noved tā domāšana.

Paldies jau ieprieks par Jūsu pieredzi =)
15.05.2014 14:44 |

Reitings 866
Reģ: 31.01.2014
Šķiet, jau nesen atbildēju uz līdzīgu diskusiju. Man senāk palīdzēja nomierināties medidatīvā mūzika, meditācijas u.tml. lietas (ja nav problēmas ar krievu val., varu iedot linkus uz to, ko klausījos). Gan jau, ka pie mazāka nemiera arī der parasta, nomierinoša mūzika, pie kuras vari atslēgt savas domas. Vēl aptiekā ir diezgan daudz homeopātisko nomierinošo līdzekļu, kas nekaitē veselībai, piem, Sedatif PC.
15.05.2014 15:24 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Stresošana, negatīvs neko labu nedod, tikai viss pasliktinās, tas man iegājies jau automātiski, un sevi nostādu pozitīvā gultnē, viss var būt vēl sliktāk, pateicos par visu labo kas ir, protams ikvienam dzīvē ir labās un sliktās dienas, labās dienas nekad nebūs bez sliktajām, bet es neieslīgstu depresijā, katram uznāk raudamais, nu paskumstu un nepaiet ne diena kad atkal smaidu un pateicos par visu labo kas man ir :) mana atslēga - pateicība!
15.05.2014 15:27 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Uztaisu sev mazus svētkus- nu tāpat, jo vienkārši gribās. :) Un tie svētki var nozīmēt jebko- uztaisīt sen kārotas, gardas pusdienas, pasūtot diētu trīs mājas tālāk vai nopirkt kaut ko priekš sevis- arī sen kārotu. Ja tas nelīdz, eju kaut uz veikalu pati sev puķes nopirkt. :D Tieši nenozīmīgi sīkumi dienu var pārvērst par labu un patīkamu, negaidot nekādu īpašu veiksmi vai gaidīt, kad garastāvoklis uzlabosies pats no sevis. Vienmēr paturu prātā, ka es pati esmu sava garastāvokļa noteicēja, jo problēmas- tās tāpat nāk un iet..
15.05.2014 15:31 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Meditacija, joga, sports, kino
15.05.2014 15:34 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
Ja meditēt nemāk tad labāk ar to neaizrauties, tad jau labāk sports, saldumi :D
15.05.2014 15:36 |

Reitings 3709
Reģ: 06.05.2014
Citām palīdz nomierinoša mūzika, man parasti vajag kaut ko par lauztām sirdīm vai ko tādu, ka ausis dun. Nevaru ne padomāt neko, jo domāt mūzika traucē. Tas laikam ir vienīgais, ko daru, jo tas arī reāli palīdz - kad viss piegriezies, uzlieku austiņas, ieslēdzu tā paskaļāk mūziku un dažreiz pat dziedu līdz.
15.05.2014 15:38 |

Reitings 4481
jo domāt mūzika traucē

man atkal ir otrādi :D
15.05.2014 15:50 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Ar to mediteesanu ir taa,ka nav iisti jaamaak tur nekas,bet ja cilveekam ir druumas domas,tad arii mediteesanas laikaa taas nepazudiis...
Es noteikti dariitu kaut ko fiziski-skrietu varbuut,raveetu daarzu,tiiriitu maaju...dariitu kaut ko ,kas izsistu mani no liidzsvara.
Man pasai ir bijis taa,ka paliidz kaada filma-loti speeciiga kara filma varbuut-kaut kas taads,ko skatoties ,man paliek kauns par to kaa es varu ciiksteet...liekas,ka manas probleemas ir vienkaarsi siikums ,blakus daudzu cilveku probleemaam...
Gurri loti labi pateica-jaapasaka "tam augsaa" paldies par to ,kas mums ir.Biezi nenoveerteejam to kas muusos ir labs-veseliiba piemeeram.Visu laikam var pieciest,mainiit dziivee,bet ja nav veseliibas,tad arii uz "zala zara" cilveeks nebuus laimiigs!
15.05.2014 15:52 |

Reitings 4481
arī vienu brīdi čīkstēju, bet tagad cīnos ar to lai neizsistos no līdzsvara, tv neskatos, vairāk mūziku klausos. Meditācija tiešām palīdz tādos brīžos.
15.05.2014 16:04 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
zzz-es atkal beegiigos briizos,saakot ko dariit mediteejosaa noskanaa,palieku veel beediigaaka.Mans radinieks gan saka,ka vinam tiesi patiikot,ja gleznoju taadaa rauduliigaa noskanaa,jo tad tiem darbiem paraadaas "dveesele"...Reizeem varbuut paliek vieglaak,ka izlieku uz kanvas tos beediigos momentus-skumjas piemeeram.
Katraa zinaa tas jadabuu aaraa-vienam taa varetu buut malkas cirsana,citam skriesana,veel citam riktiiga izblaustiisanaas,bet tas noteikti buutu veseliigi-dabuut aaraa to no savas sisteemas...
15.05.2014 16:09 |

Reitings 4481
ar gleznošanu varbūt vēlāk nodarbošos pagaidām tik mūziku spēju klausīties
15.05.2014 16:13 |

Reitings 157
Reģ: 14.05.2014
Dari to, kas Tev sagādā prieku un noteikti pasporto - vismaz paskrien minūtes 20 katru vakaru. Smaidīt ir labi arī tad, ja nemaz negribas - zinu, tas izklausās smieklīgi un stulbi, bet kad Tu savelc lūpas smaidā, tad smadzenēs izstrādājās labsajūtas hormons. Satiecies ar draugiem, paziņām, kas Tev liek justies pozitīvi un, kas paši ir pozitīvi.
Viss nemainīsies dienas laikā, bet regulāri strādājot ar sevi, rezultāts būs.
Lai cīnītos ar slimību - to vajag iepazīt.
15.05.2014 16:21 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits