Vēlreiz par drošajām dienām

Reitings 20
Reģ: 29.01.2009
Mīļās meitenes, padalieties ar pieredzi! Meklēju foruma vecajās tēmās un apkārt un riņķī par šo runāts ir, bet nesaprotu tajā jūklī līdz galam. Mēģināšu saīsināt:

1. Kā īsti precīzi skaita tās Drošās Dienas (14 dienas pirms MR ir drošas? Vai 14 dienas pēc MR ir drošas?)

2. Lasīju auglība.lv tur sajuku vēl vairāk - lūdzu nesūtiet uz to saitu :D

3. Kā ar to temperatūras mērīšanu - ja tagad sākšu mērījumus, regulāri sekošu - auglīgajās dienās ir raksturīga paaugstināta vai pazemināta temperatūra?

4. Liels lūgums neizteikt savu nosodījumu šajai metodei - zinu pati par riskiem utt., tomēr esmu nomocījusies līdz izmisumam un nezinu ko vēl lai mēģina - ar prezervatīvu alerģija, tas pats ar Pharmatex (tikko pabeidzu antibiotiku ciklu jo atkal jau leitoju un ievazāju urīnpūšļa iekaisumu), no hormontabletēm tāda depresija un svara pieaugums, ka caurām dienām jāraud un jāiet vēnas griezt (un esmu mēģinājusi gan mainīt tabletes, gan pierast, gan visus riņķus un plāksterus - tie paši hormoni vien ir, spirāli dēļ ginekoloģiskām problēmām ārsts spēcīgi rekomendēja nelikt pirms nav bērni)

Paldies jums par padomiņiem!
14.05.2014 11:10 |

Reitings 954
Reģ: 01.10.2013
Vienmēr būs tās,kas auglīgajās dienās čikāsies un stāvoklī nekādi nepaliks, bet būs tādas,kuras var kaut MR dienā nodarboties ar seksu un palikt stāvoklī. Ja ir lemts,tad tā būs.
Ja ļoti baidies no grūtniecības, šo metodi neiesaku.
Temperatūras mērīšanas vairāk der tādām,kuras grib palikt stāvoklī.
14.05.2014 13:21 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Es nevienu nenosodu, bet vienkārši rodas interese - ko var šitā ņemties? vaitad kāds prieks no tādas nonstop - katru dienu temperatūras mērīšanu, izdalījumu pētīšanas un sekss var būt,kad ir drošās dienas. Nedrošajās tāpat jāņemt talkā prezervatīvs vai kas, vai jāatsakās no seksa.
un tas tāpat negarantē drošību. Kāds prieks tad vēl mīlēties? Nekas tā spontāni nevar notikt - vot sagribas un aidā?
14.05.2014 13:22 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Pievienojos tām, kas saka par bezlateksa prezervatīviem. Drusku dārgāki par parastajiem, bet - teiksim tā, par mazu brēkuli tik un tā lētāki.
Ja arī ar tiem ir problēmas, tad labāk ar visiem šiem jautājumiem aiziet pie ginekologa. Un nekādā gadījumā nemēģināt pašai uz savu galvu kaut ko štukot, kā ir ar tām auglīgajām / neauglīgajām dienām (tas ir krietni vien sarežģītāk, nekā izskaitīt 14 dienas pēc mēnešreizēm).
14.05.2014 14:12 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
čupakabra, tas, ka tiek piekopta tāda metode, nenozīmē, ka nedrošajās dienās nav sekss, ir, bet ar nebeigšanu iekšā. stulbi jau ir, bet nu, vai ir kāda cita alternatīva, ja negrib lietot hormonus vai prezervatīvus? nu it kā vēl spirāle, bet to arī neiesaka jebkurš ginekologs.
14.05.2014 14:24 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Mana daktere teica, ka šo metodi var izmantot tikai tad, ja cikls ir pilnīgi ideāls. Un tas arī vēl nav garants. Viņai tagad esot viena grūtniece uzskaitē, kurai cikls izdomāja paspēlēties.

Tāds variants der, ja nebūs iebildumu, ka paliksi stāvoklī.
14.05.2014 14:30 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
nu it kā vēl spirāle, bet to arī neiesaka jebkurš ginekologs.

nu kaut ko tādu es dzirdu pirmo reizi.
14.05.2014 16:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits