Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Puisis ceļojumos bez manis

Reitings 16
Reģ: 14.05.2014
Ko jūs domājat par tādu situāciju, ka puisis brauc ceļojumos bez savas meitenes?

Viņš ir ļoti aktivs pēc dabas, apgūst dažādus ekstrēmus aktīvās atpūtas un sporta veidus un grib tos pielietot ārzemēs, kur tam vislabākie apstākļi. Patīk arī ceļot pa visu pasauli. Piemēram, apgūst kaitošanu un tāpēc plāno braukt uz pie klusā okeāna. Izpletņlēkšana - Alpi. Daivings - sarkanā jūra. Un tamlīdzīgi. Ai, viņam tik daudz visādu plānu un ideju.
14.05.2014 09:33 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Es tik ļoti nebažitos par to, ka viņš viens brauc šajos ceļojumos, jo principā, ja vīrietis brauc nodoties kaut kādam savām lietām, tad jārēķinās, ka, ja arī paņems līdzi, ceļojums būs jāizbauda vienatnē.

Es bažitos par to, vai vīrietis šādi vēlēsies dz;ivot visu dzīvi? Vai vīrietis kādreiz vēlēsies apstāties un nobāzēties nopietnām attiecībām un ģimenes dzīvei?
15.05.2014 06:04 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Pus gads tiešām nav tas laiks, lai ceptos, ka vīrietim ir arī sava dzīve. Attiecības izjuks, ja viņam varēs būt tikai darbs un tu. Atļauj taču vaļu viņa hobijiem. Manējais arī mani nepaņēma līdzi pirmajos divos ceļojumos, viens bija vienkārši atpūta pie radiem, otrs - darba lietas. Pirmais ceļojums bija, kad bijām kopā ilgāk par 2 gadiem, un es pat par to tā nestresoju, jo neuzskatīju, ka puisim jāizmaksā man viss ceļojums. Otrais ceļojums bija, kad jau dzīvojām kopā, bet tā kā tas bija saistīts ar darbu, tad arī nestresoju. Vienīgi skumji bez viņa. Bet nu pēc šī ceļojuma viņš pateica, ka vairāk bez mabis nekur, un beidzot arī ar mani aizbrauca nelielā ceļojumā.

Man vienkārši liekas, ka nejau tas, ka vīrietis autori neņem līdz ceļojumā, bet viņai skauž, kāds dzīves līmenis ir vīrietim,ir pie vainas šim aizvainojumam. Es arī negribētu ņemt/doties līdzi kādam, ja mums nesakristu idejas par ceļojumu, jo tad tā ir vienmēr - viens apvainojas, otrs uztraucas. Un vel viņš tevi varbūt neņem līdz, jo esi izteikusies par savu skaudību? Vai arī viņš to ir izjutis no tevis? Beigās paņems līdz un tad dabūs klausīties - es šitā nevarētu atļauties, vaj ku tev jauka dzīve.

Un tērēt savu naudu, lai uzaicinātu viņu ceļojumā un, redz, parādītu kā it jāizturas pret otru pusīti? Es atvainojos, bet tu galīgi galvu saspiedusi? Izklausās, ka tev pat nav pilni 20... protams, ka, ja skaudīs vīrieša maks, attiecības pajuks. Ātri vien.
15.05.2014 08:44 |

Reitings 1154
Reģ: 08.03.2014
Nedaudz palasījos cauri. Tiešām prieks, ka dažām te ir arī veselais saprāts un saprot, ka aktīvā sporta ceļojumos meitene var būt kā traucēklis.

Kā jau autore minēja - šo to viņai uzsauc. Mans minējums par to, kādēļ neņem līdzi - nav sevi pierādījusi kā gana spēcīgu un interesantu kompanjonu tādos pasākumos.

Mans ieteikums? Sakrāj, piemēram, 50% no tāda ceļojuma vērtības un dodies pie sava vīrieša ar piedāvājumu, ka ļoti vēlies doties līdzi un pusi izmaksu segsi pati. Varbūt vīrietim vienkārši vajag patstāvīgu sievieti blakus, nevis apgādājamo personu un tādā veidā nedaudz celsi savu vērtību viņa acīs.
15.05.2014 08:56 |

Reitings 1154
Reģ: 08.03.2014
Tā vietā gaidītu, ka aizvedīs citur - nu jebkur, nav jau obligāti luksusa braucienam jābūt, bet es tomēr uzskatu, ka otrai pusei ( it īpaši, ja ir daudz labāk finansiāli situēts) vajadzētu piedāvāt/izmaksāt romantisku braucienu kaut vai tepat kaut kur.

Nogarlaikot tādu aktīvā sporta piekritēju līdz nāvei. Sadistiski.
15.05.2014 09:03 |

10 gadi
Reitings 13809
Maloma, principā, ja vīrietis nekad nebūs ar mieru aizbraukt kādā mierīgā celojumā, bet sieviete nealkst pēc piedzīvojumiem, tad jau nav arī kopīgas nākotnes.
Ne velti - attiecības ir kompromiss.
15.05.2014 09:07 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Kur ir teikts, ka viņš nekad nebūs gatavs ar viņu kaut kur paceļot? Pēc pusgada ilgām attiecībām un no tā, ka viņam patīk attīstīt savus hobijus, to nevar spriest. Es laikam nesaprotu to cepienu, kas te notiek. Varbūt jābeidz čīkstēt par naudām un tad viņš arī ko darīs. Man nepatiktu, ja būtu sajūta, ka otrai pusei traucē mana maka lielums.
15.05.2014 09:22 |

Reitings 2342
Lelde, atrod sev kādu hobiju. Piesakies kursos, sameklē šeit kādu draudzeni. Lielas meitenes prot sevi nodarbināt, lai muļķīgas domas nenāk prātā. :)
15.05.2014 09:33 |

10 gadi
Reitings 13809
L., tas bija adresēts Malomai.
15.05.2014 09:35 |

Reitings 557
Reģ: 26.12.2011
Es gan nemu lidzi, ja varetu izmaksat un butu nopietni plani uz to cilveku, butu loti svarigi dalities emocijas, sasniegumos..
15.05.2014 10:13 |

Reitings 557
Reģ: 26.12.2011
Nemtu*
15.05.2014 10:15 |

Reitings 139
Reģ: 18.11.2013
Oj, man bija puisis, kuram bija pilna kabata ar naudu, brauca uz Alpiem, Miami muuzikas festivaalu, Spaaniju.. Visur. Lieki piebilst, ka mani nekur neaicinaaja, atveda kaut kaadus leetus suveniirus un vispaar bija ekstremaali skops. Un egoists. Iespeejams , ja attieciibas ievirziitos nopietnaakaa gultnee, vins uzsauktu kaut ko.. Lieki pieblist, ka izskiiraamies!! Atteiciibu ilgumam nav noziimes, noziime ir vai abi grib buut kopaa un baudiit celojumums. Man tagadeejais viirietis biezi piedaavaa (4 menesi kopaa) un es pagaidaam pat atsakos, jo vienkaarsi nepatiik ar tuksu kabatu kkur braukt un visu vina naudu izteereet. Es pat esmu taa, kas uzskata, ka man vispirms jaanostabilizeejas un kad abiem buus liidziigas algas, brauksim un teereesimies! Protams, ja vins nopirks bileti un teiks, braucam, es neatteiksos :)
16.05.2014 11:07 |

Reitings 139
Reģ: 18.11.2013
Un kad mans bijusais brauca visur, es arii ar skaudiibu noskatiijos...Es nesaprotu, kapeec tie viireisi kam daudz naudas, vispaar pinas ar nabadzeem. Ja soc. liimenis paaraak atskiras un viirietis pietam skops egoists, kas visu investee sev, attieciibaam nav naakotnes!
16.05.2014 11:11 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)