Pus gads tiešām nav tas laiks, lai ceptos, ka vīrietim ir arī sava dzīve. Attiecības izjuks, ja viņam varēs būt tikai darbs un tu. Atļauj taču vaļu viņa hobijiem. Manējais arī mani nepaņēma līdzi pirmajos divos ceļojumos, viens bija vienkārši atpūta pie radiem, otrs - darba lietas. Pirmais ceļojums bija, kad bijām kopā ilgāk par 2 gadiem, un es pat par to tā nestresoju, jo neuzskatīju, ka puisim jāizmaksā man viss ceļojums. Otrais ceļojums bija, kad jau dzīvojām kopā, bet tā kā tas bija saistīts ar darbu, tad arī nestresoju. Vienīgi skumji bez viņa. Bet nu pēc šī ceļojuma viņš pateica, ka vairāk bez mabis nekur, un beidzot arī ar mani aizbrauca nelielā ceļojumā.
Man vienkārši liekas, ka nejau tas, ka vīrietis autori neņem līdz ceļojumā, bet viņai skauž, kāds dzīves līmenis ir vīrietim,ir pie vainas šim aizvainojumam. Es arī negribētu ņemt/doties līdzi kādam, ja mums nesakristu idejas par ceļojumu, jo tad tā ir vienmēr - viens apvainojas, otrs uztraucas. Un vel viņš tevi varbūt neņem līdz, jo esi izteikusies par savu skaudību? Vai arī viņš to ir izjutis no tevis? Beigās paņems līdz un tad dabūs klausīties - es šitā nevarētu atļauties, vaj ku tev jauka dzīve.
Un tērēt savu naudu, lai uzaicinātu viņu ceļojumā un, redz, parādītu kā it jāizturas pret otru pusīti? Es atvainojos, bet tu galīgi galvu saspiedusi? Izklausās, ka tev pat nav pilni 20... protams, ka, ja skaudīs vīrieša maks, attiecības pajuks. Ātri vien.