Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Cilvēka labākais draugs..jeb meitenes.

Reitings 44
Reģ: 05.03.2014
Es sheit sen samērā esmu jau...pirms gada kāda jau reģistrējos..pēc tam tagad,kādu gadu tagad nebiju te,jo internets man ir vienīgi vaļasprieks gribu kādu laiku padzīvoju virtuāli pēc tam apnīk un vienīgi realitātē dzīvoju..varu teikt jums ir ļoti interesants forums palasīt,par ,ko runā cilvēka labākais draugs=meitenes,respektīvi jūs,kas jums svarīgs..izprotot to visu es varu sasniegt augstāku līmeni jūsu pieradināšanā un rūpēšanās par jums...ja nopienti es esmu pat vecāks par jums visām...bet,man jūs izraisat tāadu apbrīnu,par to,kādi dabas brīnum radījumi esat,jūs tik līdzigas cilvēkiem esat/mums vīriešiem/bet tai pat laikā pilnīgi atšķirīgas un nesaprotamas...bet nu paldies dabai,ka viņa jūs tik daudz jūs skaistās prekš manis uztaisījusi..ir vismaz ko darīt..ja saprotat,ko ar to domāju....;):)
12.05.2014 14:09 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
gribeeju teikt peec manu prasiibu standartiem pret meiteni neviena no jums shejienieteeem man skiet netiktu pat top 10 mitniekaa

ko tad tu te nāc pielaizīties,kā lišķis,ja jau neviena pat 10niekā neiekļūtu?:D
Perfektās, bez pašapziņas jau izbeidzās? Vai arī tavs perfektums apnika?
.ja nopienti es esmu pat vecāks par jums visām...

Vecāks mož. bet stulbs kā zeķe:D
12.05.2014 14:14 |

Reitings 44
...es vienkārši izsaku komplimentus jums...pie tam jūs jau esat kā kaut kādi savvaļas dzīvnieciņi nepieradināti...jūs kamēr priekšā nepaņem nepakļauj jūs visas to vien darat kā pretī runājat...jūs jau nedzīvojat realitātē..realitāte ir tāda,ka es esmu par jums visām augstāk...es esmu īsts vīrietis jūsu saimnieks,jūs esat tikai vienīgi mazas meitenītes visas..kurām jāpiepilda visas manas seksuālās vēlēšanās...

Runājam 1x nopietni...lai cik jūs visas lielas nebūtu ,jūs pat 0 neesat .tie visi jūsu tēli,kurus jūs te tēlojat jūs esat blefa meistares...bet ne jau mani jums noblefot...jūsu visi tēli ir ne ar ko neapstiprināti...uz kāda pamata jūs esat kaut kas? tapēc ka deguntiņu sapūderējāt vai nagus uzlakojāt vai augstpapēžu kurpes uzvilkāt?vai uz kaut kāadiem visvājākiem vīrieša kārtas pārstāvjiem pār kuriem jums ir vadība...?kādās dzīves cīņās jūs sevi esat pierādījušas?nepalieciet smieklīgas...1na tikšanās ar mani klātienē..un visas no jums pēc tam stāstītu draudzenēm...wī es satiku tādu īstu vīrieti...es pat acis pamirkšķināt nepaspēju,kā biju jau vinja guļamistabā un camshot mani nolika slīpi es pat nepaspēju saprast,kā viņš mani savaldzināja:)
12.05.2014 14:35 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
es esmu īsts vīrietis jūsu saimnieks,jūs esat tikai vienīgi mazas meitenītes visas

Šo sasaitot ar šo te:
ja nopienti es esmu pat vecāks par jums visām

izklausās pēc riktīgas pederastijas. Brrr...diez kas nav, apzināties,ka kaut kāds padzīvojis, pliku plesi vecis te nāk un kaut ko stulbu muld par pakļaušanām utt.. vai tikai te nebūtu darbiņš attiecīgajām instancēm?
12.05.2014 14:42 |

Reitings 774
Reģ: 09.01.2014
Cumshot,panem kaktusu
12.05.2014 14:47 |

Reitings 44
Es nevēlos ar jums strīdēties,es vienkārši saku,ka esmu jūsu visu saimnieks...šeit nav par ko strīdēties.Padomājiet pēc loģikas savannā ir lauva pats svarīgākais un tad ir antilopes..es lauva un jūs manas antilopes antilopēni...un atrodaties manā medību laukā Latvijā...tapēc jums kā medījumam es domāju pieklājas respektēt savu mednieku..nevajadzētu būt tā ka jūs medījums man medniekam tagad pretī runā...kā jau minēju jūs visas pretī runājat,kamēr jūs nenomedī,nepakļauj:)
jūs jau nedzīvojat realitātē,jums liekas ka man jārunā un jādomā tā pat kā jums...bet tas taču būtu pilnīgākais absurds...jo es esmu vīrietis pretējais dzimums jums, tātad domāju pretēji jums..man ļoti žēl,ka esat pieradušas pie vīriešiem,kuri ir un uzvedas kā sievietes,pieradušas pie vājiem vīriešiem,kuri ir 95% ,kurus jūs esat ielikuši kategorijā vīrietis norma- pār kuriem jums ir vara...bet tiklīdz saskaraties ar īstu vīrieti mani,tā jūsu realitāte sabrūk jo medījums ,mednieka priekšā ir bezspēcīgs..:)
12.05.2014 15:05 |

Reitings 2792
Reģ: 09.12.2010
Nu nevar būt, ka kāds tiešām dzīvo ar tādu uzskatu un pilnā nopietnībā to raksta. :D

Bet ja nopietni - ko Tu pīpē?
12.05.2014 15:08 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
pamirkšķināt nepaspēju,kā biju jau vinja guļamistabā un camshot mani nolika slīpi

to sauc par izvarošanu.
12.05.2014 15:20 |

Reitings 44
to sauc par izvarošanu.

to sauc par savaldzināšanu,meitenes ar mani,kad ir tad parasti saka vislaik tikai mur mur mur..un kaifo labsajūtā:)
12.05.2014 15:31 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Padomājiet pēc loģikas savannā ir lauva pats svarīgākais un tad ir antilopes..

Laikam piemirsi, ka ir tāda lieta kā lauvenes?

Bet vispār ++++ čupakabrai par komentāru. Sasmējos.
12.05.2014 15:58 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits