Labdien! Tā kā studēju Jelgavā, bet dzīvoju Vecumniekos, tad divas reizes nedēļā izmantoju autobusu Jelgava- Vecumnieki. Viss jau būtu labi, tikai mani šokēja Vecumnieku autoostā izvietotais paziņojums, ka šis autobusa maršruts no "Jelgavas autobusa parka" puses ar 12. maiju tiks slēgts. Rodas jautājums, kā uz darbu tad turpmāk nokļūs Vecumnieku, Iecavas, Zālītes, Jelgavas apkārtnē dzīvojošie cilvēki, kā uz Jelgavu turpmāk tiks studenti un kā pēc tam viņi nokļūs uz mājām? Vai turpmāk šie cilvēki pārvietosies ar autostopiem? Pie tam garāmbraucošās mašīnas neuzņem svešus braukt gribētājus. Esmu pati bieži vien Vecumnieki-Jelgava autobusu izmantojusi, lai no Vecumniekiem nokļūtu uz bibliotēku Iecavā, jo arī no Vecumniekiem uz Iecavu nav citas iespējas, kā nokļūt ar šo autobusu. Atceros, ka savulaik no Vecumniekiem, uz Iecavu, Misu, Jelgavu varēja nokļūt ar vilcienu Krustpils- Jelgava, bet arī jau vairākus gadus šis vilciena maršruts ir slēgts. Sakiet, lūdzu, kādi būtu iespējamie turpmākie risinājumi? Kā man turpmāk no Vecumniekiem dienas laikā nokļūt uz Iecavu, Kāraviem, Zālīti vai Jelgavu? Ar cieņu Ginta no Vecumniekiem