vaini, esmu liela romantiķe un vienmēr esmu ticējusi, ka kautkur pasaulē ir tas mans īstais un vienīgais un cerēju ka kādreiz viņu satikšu. Tagad gan man domas ir mainījušās.
Es nedomāju ka tāds īatais vispār ir, katram cilvēkam, kas ienāk tavā dzīvē, ir nozīme, es ticu tam, ka mēs satiekam tos cilvēkus, kas mums ir jāsatiek, lai kaut ko mācītos. Visam ir iemesls.
Un arī katru vīrieti ar kuru bijušas attiecības, nedomāju ka var saukt par the one, kautvai uz to brīdi, tas man liekas naivi un muļķīgi.
Bet es ticu dvēseļu radniecībai. Un nedomāju ka tāds var būt kurš katrs un pavisam noteikti, ne katrs bijušais ir bijis dvēseļu radinieks, domāju ir paveicies, ja dzīves laikā esi vismaz vienu tādu atradis, un tam obligāti nav jābūt vīram vai sievai, tas var būt jebkurš cilvēks, bet viņš vienmēr būs kautkas ļoti īpaš un tuvs, iespējams tuvāks par māti, vīru vai jebkuru citu cilvēku.
Un ļoti paveicas, ja tas dvēseles radinieks izrādās arī tavs vīrs vai sieva un es teiktu, ka šādā gadījumā tad var teikt, ka tas ir tas īstais un vienīgais, be tā dzīvē ir ļoti reti patiesībā.
Tāds haotisks tas teksts bet nu whatever :D