ļoti vajag padomu - viens otram pirmie

Reitings 40
Reģ: 05.05.2014
Sveikas, meitenes!

Situācija ir ļoti sarežģīta - esmu attiecībās jau 6 gadus, esma viens otram pirmie. Attiecības ir labas, es jūtos ļoti laimīga, protams, gadās strīdi, bet visā visumā man ar šo vīrieti ir ļoti palaimējies.

Arī viņš saka, ka es viņam esmu ļoti dārga, bet pēc pēdējā mazsvarīgā strīda viņš paziņoja, ka nav pārliecināts, ka grib turpināt attiecības, ka esam uzsākuši attiecības pārāk jauni (abiem bija 18) un ka viņš negrib mani sāpināt.

Es tagad jūtos pilnīgi sagrauta - es viņu mīlu, es nevaru iedomāties savu dzīvi bez viņa. Pēc sarunas nojušu, ka viens no galvenajiem iemesliem ir vēlme "paskraidīt riņķī" pirms uzsākt nopietnu ģimenes dzīvi. Tagad pāris dienas mums ir pārdomu laiks, jo viņš nav pārliecināt par attiecību nāktni.

Varbūt kādai ir līdzīga pieredze ar attiecībam, kuras sāktas salīdzinoši agrā vecumā un kurās bijāt viens otram pirmie- kā tikāt/netiikāt galā ar vēlmi pēc jaunas pieredzes?

Cik cerīgi ir ticēt, ka viens otram pirmie dzīvos ilgi un laimīgi, nekrāpjot viens otru?
05.05.2014 15:04 |

Reitings 937
Reģ: 11.11.2010
Arī esam viens otram pirmie kopš 17 gadu vecuma, tagad ir 24 un drīz jau gaidāmas kāzas. Visu šo laiku gāja kā pa kalniem, 100 reizes šķīrāmies, tad atkal sagājām kopā, bet šķiršanās laikā nedauzījāmies apkārt ar citiem. :) Galu galā nospriedām, ka viens bez otra vairs nevaram dzīvot.
06.05.2014 10:53 |

Reitings 7
Reģ: 06.05.2014
mans vārds ir max, ja jums nepieciešama jūsu ex lover, vīrs vai sieva atpakaļ, lūdzu, sazinieties ar lielisku igbaje, mans girfriend atstāja divas nedēļas pirms mūsu kāzām, es biju tik noraizējies, viņa man teica, nekad traucēt viņu vēlreiz, draugam raktuvju iepazīstināt mani lielu igbaje, es viņam pateicu par manu problēmu, un viņš teica, ka viņš man palīdzēs. ka mana draudzene nāks pie manis 3 dienu laikā. mana draudzene atnāca atpakaļ pie manis 3 dienu laikā un viņa atvainojās man.
Viņš var dot jums dzīvi atpakaļ
dziedēt jebkuru slimību vai slimību
panākumus bez briesmām
mieru
lūdzu, sazinieties [email protected]. Viņš palīdzēs jums
06.05.2014 13:10 |

10 gadi
Reitings 3818
Mēs arī esam viens otram pirmie. 3 gadi kopā un viss, viņam vajadzēja izskrieties. Ja godīgi, pat nezinu, kā sagājām atpakaļ kopā, bet nu jau ar visu šķiršanos būs 5 gadi vasarā un es tikai priecājos, ka viņš izskrējās, es arī paskraidīju apkārt, pabaudīju dzīvi, jo bijām jau jauni. Protams, esam vēl jauni :D Bet ieguvums ir no tā - mēs izbaudījām to, kā būtu vienam bez otra. Tagad dzīvojam kopā, esmu viņa sieviņa. Mani viss apmierina.

Šķiet, ka tā notiek bieži ar pirmajām attiecībām. Nebūs jau tā, ka saiesiet kopā, varbūt tomēr nesaiesiet, bet nu nevajag parādīt, ka bez viņa nav dzives - es arī tā domāju, tagad par sevi smejos. Ne nomirsi, ne arī paliksi vecmeitās, ja nekas nesanāks jums tur. Tā ir dzīve. Jāmāk ir palaist vaļā, ja grib iet. Ja atnāks, atnāks atpakaļ, bet tad viss būs tavās rokās. Un, ja dzīvi izbaudīsi, tad arī uzreiz nemaz tik ļoti tev to džeku nevajadzēs. Šķiršanās no pirmajām attiecībām māca to, ka nekas nav mūžīgs. Nu nav tas pasaules gals - liekas, ka tā ir lielākā mācība, ko ieguvu, esot brīva.
06.05.2014 13:37 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Aiiii. Es pat nespēju izlasīt līdz galam visus tos gaudulīgos komentārus.
No vienas puses es saprotu, jo kurš gan nav piedzīvojis tādas jūtas, tādas sāpes, bet nu...tas viss, no malas izskatās tik naivi un nožēlojami. Man tevis žēl.
Bet ganjau dzīve saliks visu pa plauktiņiem.
06.05.2014 13:38 |

Reitings 1853
Un jā, vēl kāds secinājums, tādas bimbātājas kas vēl skrien pakaļ džekam, kas viņu ir pametis, ir pārāk daudz, nu kāds tur brīnums ka daidzi ir izlaisti kretīni, pašas sievietes to panāk ar savu zemo pašvērtējumu un nožēlojamo dabu.

Pilnīgi slikti metas, cik daudzas ir izmisušas ja tiek pamestas.
Taču vienreiz savācieties !!!
06.05.2014 13:44 |

10 gadi
Reitings 3818
peekaboo, ir liela atšķirība no tā, vai tās ir pirmās attiecības vai jau n'tās, kad šķiras. Pirmie jau vienmēr liekas tie, kuri būs arī pēdējie, jo, uzsākot pirmās attiecības, esam tak vēl nedaudz naivas vai pilnībā naivas aitas. Ja tas turpinās arī pēc nākamajām attiecībām, tad gan tev var piekrist, jo nav jēga pazemot sevi, jo tā tikai apkārtējie par tevi smiesies.
06.05.2014 13:50 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Es gan nesaprotu, kāpēc izskraidīties nevar arī esot attiecībās?

Citi tā dara, bet tie jau ir maitas un par viņiem raud forumā.
Brīvība tāpēc ir brīvība, ka to nevar apvienot ar attiecībām.
06.05.2014 13:54 |

Reitings 1853
Nu tas varbūt nebija tēmēts konkrēti uz šo gadījumu, tikai iesatrpināju kautko par ļoti līdzīgu tēmu.

Un es arī saprotu autori, jo pati esmu pirmajās attiecībās un viss ko viņa raksta ir man ļoti pazīstamas sajūtas, tikai es to jau esmu izdzīvojusi un nu man skatījums uz dzīvi ir mainījies. Ganjau tas notiks arī ar autori.
Bet tagad ko tādu lasot, man arī paliek slikti no tā vien, ka redzu tagad no malas cik stulba esmu pati bijusi.
06.05.2014 13:57 |

Reitings 371
Reģ: 26.04.2014
Pirmie reti, kad viens otram ir pēdējie, tas nu ir fakts. Ja grib iet, lai iet.
06.05.2014 14:01 |

Reitings 40
Dana, ja arī pašķirsieties, tici man(!) ,līdz ko tev būs cits - tu domāsi citādāk!

Paldies par uzmundrinājumi. Ir nežēlīgi sāpīgi. :( Vaakr vēl runājām - teica, ka ļoti grib būt ar mani, bet pats netiek galā ar savām domām un ka ir sapratis, ka varētu "norauties", tāpēc negrib sāpināt mani, negrib, ka man būtu jāpiedzīvo krāpšana... :( :( :(
06.05.2014 16:37 |

Reitings 40
Es gan nesaprotu, kāpēc izskraidīties nevar arī esot attiecībās? Vai tiešām tā izskraidīšanās ir saistīta tikai ar citām meitenēm? Vai tad nevar aiziet izklaidēties ar čomiem un tad iet mājās pie Tevis?
Šo es nekad neesmu sapratusi...

Šajā gadījumā tā ir vienkārši vēlme pēc plika seksa ar citām sievietēm.
06.05.2014 16:44 |

Reitings 866
Reģ: 31.01.2014
Es nesaprotu, par ko te vēl var runāt. Tu tiešām pieņemtu viņu atpakaļ pēc izskraidīšanās? ..
06.05.2014 16:45 |

Reitings 40
Starp citu, kā jums liekas, vai tiešām daudzveidīgāku pieredzi var gūt ar vairāk partneriem? Piemēram, es zinu, ka vairāk ko jaunu, neierastu atļautos tikai ar labi pazīstamu, mīļu cilvēku, nevis kārtējo. E=Grūti izskaidrot, ko domāju, bet nu pēc manas loģikas sanāk tā, ka ar vīru sekss man ir daudzveidīgāks, nekā būtu tad, ja es to katru nedēļu darītu ar citu,jo, lai gan tie būtu atšķirīgi cilvēki, es atļautos mazāk eksperimentēt, līdz ar to neiegūtu tik daudzveidīgu pieredzi?

Pilnīgi piekrītu, tomēr sekss ar jaunu partneri droši vien sniedz savādākas, asākas izjūtas, īpaši, ja līdz šim bijis tikai viens partneris
06.05.2014 16:46 |

Reitings 40
Mēs arī esam viens otram pirmie. 3 gadi kopā un viss, viņam vajadzēja izskrieties. Ja godīgi, pat nezinu, kā sagājām atpakaļ kopā, bet nu jau ar visu šķiršanos būs 5 gadi vasarā un es tikai priecājos, ka viņš izskrējās, es arī paskraidīju apkārt, pabaudīju dzīvi, jo bijām jau jauni. Protams, esam vēl jauni Bet ieguvums ir no tā - mēs izbaudījām to, kā būtu vienam bez otra. Tagad dzīvojam kopā, esmu viņa sieviņa. Mani viss apmierina.

Vai tā paskraidīšana neturpinās arī tagad? Vai norunājāt, ka paskraidīsiet un pēc tam būsiet kopā vai tā vienkārši sanāca?
06.05.2014 16:53 |

Reitings 40
tikai es to jau esmu izdzīvojusi un nu man skatījums uz dzīvi ir mainījies

vari lūdzu pakomentēt - kas notika un kā tas izmainīja Tavu skatījumu?
06.05.2014 16:55 |

Reitings 40
Es nesaprotu, par ko te vēl var runāt. Tu tiešām pieņemtu viņu atpakaļ pēc izskraidīšanās? ..

Es nezinu, kā būtu, ja būtu. Ir skaidrs, ka mans uzstādījums šobrīd nav : " ej, padraiskojies ar citām sievietēm un tad nāc atpakaļ, gaidīsu ar atplestām rokām", bet es gribu dzirdēt pieredzi par dažādiem variantiem un ja pēc pauzes viss ir kārtība un mūsu attiecības ir tikpat labas kā šobrīd, tad varbūt tas nav sliktākais variants...
06.05.2014 16:59 |

Reitings 39
Reģ: 17.04.2014
pazīstu pāri, ar līdzīgu scenāriju,kas izšķīrās un pēc paris gadiem aprecējās,ir 2 bērni. Tiesa viņi tikās arī laikā, kad bija šķīrušies-pa kluso "vienas nakts attiecībām". Arī šobrīd,pēc ntiem gadiem, vīrietim ir vēlme pēc citām...

es domāju- ja iet, tad lai iet, šī vēlme var nepazust nekad.
06.05.2014 17:49 |

Reitings 40
Arī šobrīd,pēc ntiem gadiem, vīrietim ir vēlme pēc citām..

No tā es arī baidos, ka "legalizējot" to arī pēc "pastaigāšanas riņķī", ja būsim kopā, varētu likties, ka tur nekā slikta nav un turpināt tādā garā...
06.05.2014 17:56 |

10 gadi
Reitings 3818
Vai tā paskraidīšana neturpinās arī tagad? Vai norunājāt, ka paskraidīsiet un pēc tam būsiet kopā vai tā vienkārši sanāca

Nu tas bija tāpat kā tev, ilgi kopā, pēkšņi viņam savajadzējās pauzīti, kam bija jābūt uz nedēļu. Tā arī pēc pauzītes izšķīrāmies, jo viņš saprata, ka pārāk ātri uzsāka pirmās attiecības, jo nepaspēja ne izskrieties, ne arī kārtīgi izdauzīties. Sākumā raudāju, sēdēju stūrītī (tagad par to jāsmejas), bet tad bija jāsāk dzīvot, jo dzīve iet uz priekšu. Ātri uzradās draugi, ātri tiku vaļā no savas depresīvās stadijas. Varbūt tāpēc, ka ātri atguvos un atradu sev citus cilvēkus ap kuriem grozītie, varbūt tas arī lika viņam par mani cīnīties. Jo vīrieši ir kā bērni - paši ar mantiņu nespēlējas, bet, kad cits paņem, tā uzreiz vajag. Tas nebija runāts, ka mēs saiesim kopā. Tas vienkārši notika pēc kāda pus gada, varbūt vairāk.

Un tas neturpinās, protams, kā jau vīrietim, uz ielas pametīs acis uz kādu, kas izcelsies uz ielas, tas jau dabiski. Bet tas nebūs tā kā tad, jo izskrējās puika un sāka domāt ar galvu. Mēs dzīvojam kopā nu jau gandrīz gadu, attiecības pēc šķiršanās savā ziņā ir palikušas labākas, jo abi apzināmies, ko daram nepareizi, kas otram traucē, kā sevi neuzspiest, lai otram nebūtu vēlme bēgt. Tā arī ir liela problēma pirmajās attiecībās bieži - visu laiku gribi būt ar viņu, kas ir labi, bet tas smacē.
06.05.2014 18:11 |

Reitings 40
Tas nebija runāts, ka mēs saiesim kopā. Tas vienkārši notika pēc kāda pus gada, varbūt vairāk.

Kā tas notika- vai viņš pirmais meklēja Tevi? Vai jūs uzturējāt kādus kontaktus pauzes laikā?
06.05.2014 21:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits