Pavisam netradicionālas.

Reitings 6
Reģ: 03.05.2014
Sveikas!

Atzīšos, vienu no iepriekšējām nedēļas nogalēm iepazinos ar puisi un, neraksturīgi sev, devos pie viņa, kur pavadījām atlikušo vakara daļu. Varam saukt to par mirkļa vājību, sava veida izmisumu, jo esmu bijusi viena jau vairākus mēnešus, vai vienkārši norakstīt to uz viņa neparasto šarmu. Vizuāli viņš bija izskatīgs, platiem pleciem, skaistu augumu, bet tur bija kas vairāk par izskatu, tas kā viņš māk pavest ir pat grūti aprakstāms, bet tik tālu jau viss būtu labi, ja vien... Diezgan atklāti tika norādīts, ka viņu apmierina viņa "brīvais dzīvesveids" un nopietnas attiecības nemeklējot, tobrīd centos to ignorēt un izbudīt brīdi, kuru vēlāk cerēju izskaidrot ar reibumu. Pēc pāris vīna glāzēm viss notika un viss ar lielo burtu! Nav man bijis 100iem partneru, bet tas tiešām bija kaut kas, pat grūti aprakstīt, bet viennozīmīgi labākais, kāds man bijis. No rīta bija brokastis, glāsti, apmaksāts taksometrs mājām, nu īsts džentlmenis neskatoties uz savu salīdzinoši jaunu izskatu. Taču šāds attiecību modelis man tomēr likās pilnīgi nepieņemams, tādēļ nosolījos sev visu šo aizmirst. Pāris dienas vēlāk viņš vienreiz zvanīja, bet nepacēlu, vairāk nekādu ziņu nav bijis. Bet šobrīd ir sajūta, ka tomēr gribas to visu vēlreiz, kaut uz reizi, bet nespēju tikt ar sevi galā, vai viņam tas vēl liksies aktuāli un vai man vispār vajadzētu uz ko tādu vēlreiz parakstīties. Gribas dzirdēt citu viedokli, sestdienas vakars kā nekā :)
03.05.2014 22:12 |

Reitings 163
Reģ: 12.02.2013
Zutila, varēji jai visu vārdu nosaukt, jo ar Ē burtu vīriešu vārdu ir maz. Un nejau Ēvalds.

Nu,ok Ēriks, kas ta man.
04.05.2014 15:31 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Ja Tu zini, ka pati gribēsi kaut ko vairāk, bet vīrietis nē, tad labāk neturpināt - lai pašai mazāk sāp.
04.05.2014 15:33 |

Reitings 2059
Reģ: 20.11.2012
Eeehh, nu gandrìz ká par mani :) Sanáca man iemíléties tai savá "draudzinâ" , kaut vinam tai laiká bija attiecìbas. Izlému párvákties uz citu pilsétinu tuvák darbam, bet ,galvenokárt, Lai aizbégtu prom no savám jûtám. Puisis ir vélattiecíbás, taču pirms káds méneša atzinás,ka es vinam jau sen patíku, patíku vairák ká tikai "friends with benefits" statusá, patíku vairák neká vajadzétu, tikai vinam bija bail atzíties, jo nezinája,ko es jûtu vai nejûtu..... Tá reizém padomáju - bác, likás man vinš táds "skarbais", bet nu re ká - neskati víru péc cepures. :) Dríz tiksimies, saliksim visu pa plauktiniem, un tad jau redzés. UN vai attálums man palídzéja? Noteikti né!

Tápéc es tev saku - riské! Un ja nu tomér? ;)
04.05.2014 15:53 |

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
OOOOO,jāā! Es zinu šīs sajūtas,jo man tā bija pirms divām nedēļām.
Man ir bijis labs sekss,bet šis bija viens no labākajiem manā mūžā pašlaik,ar nepazīstamu puisi..
Es pati brīnījos,kā ar nepazīstamu cilvēku,tik ātri var izveidoties tāda saikne,kas beigās ir vislabākā seksa pieredze..
Man ir bijušas attiecības,bet tajā ne reizi neesmu jutusies tā,kā jutos ar to puisi. Protams,mēs nesazinamies,es neatstāju viņam savu numuru,es vienkārši aizgāju prom no viņa dzīvokļa ar smaidu uz sejas.. Atceroties to,man tirpas skrien.. Un viņš vēl dzīvo netālu no manis.. Mmmmmm.. :D :p
04.05.2014 16:03 |

Reitings 6
Reģ: 03.05.2014
Nu,ok Ēriks, kas ta man.

Labi, intrigas noņemšanai varu pateikt, ka Ēriks viņu nesauca, bet tas arī par vārdiem viss :)
Taču palasot Jūsu komentārus sāku aizdomāties vai šādu puišu ir tik daudz vai arī viņš viens daudz paspēj...
04.05.2014 20:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits