Ilgi neesmu te neko rakstijusi,bet izomaju uzrakstīt kā viss norisinājas talāk...
Pēc dazam dienām sāka rakstīt facebook..Nereaģēju...tā vairākas dienas..Tad sagadīja pēc darba,neklausījos nekādus paskaidrojumus,aizbraucu mājas..Pec dazam dienām gaidīja atkal,nolēmu,lai jau stāsta to stulbību,kam tā pat neticēšu..Kautko muldēja,ka viņai vecāki samaksājuši,lai aprecas (((:D:D)sāku vienkārši stulbi smieties...Parādīja kautkādas sms,ko viņi sarakstījušies apmēram tajā sarakstē viss tā arī bija..Pateicu,ka tādu figņu jau katrs var urakstīt,viņš viņai piezvanīja,lai viņa pati to apstiprina,pirmā viņas atbilde bija ,ka sarunājuši,ka to neviens nezinās,uz ko viņš atbildēja ar to ka arī sarunāja,ka viņam ir tiesības uz savu personīgo dzivi..Viņa druski vēl pamuldēja,ka tad jau visi to uzzinās utt,un apstiprināja,ka tas vecāku dēļ...Lai nu kā,bet tādu ziņu nepieņemu,jo man tādas sarezģitas lietas un noslēpumi nepatīk,no tādiem pa gabalu...Viss,ko viņš paprasīja ir tikai kontaktēties,ja negribu satikt,tad vismaz sarakstīties,un dot nedaudz laika,lai izskirtos..Kādu laiku tāpat sarakstījāmies un zināju,ka man pietiek..Ka es varu atstāt visu pagatnē,ar vieglumu aizmirst visu..
Internetā esmu uzlikusi iespēju saņemt ziņas tikai no draugiem un telefonā viņa nr ieliku melnajā sarakstā,tapēc zvani un sms no viņa man nepienāk..Dazreiz redzu,ka ienācis tur kur strādāju..Liels paldies par daudzajiem ieteikumiem un arī skarbajiem vārdiem,tas tiešam palīdzēja..