Saaaap

Reitings 603
Reģ: 24.10.2013
Shodien ludzu pec Jusu padomiem un labajiem ieteikumiem,zinu ka Jus to makat vislabak...
Saaposhaa lieta-miljs cilceks appreceja citu,sodien mana pasaule bruk,lai saktu citu..Padalieties ar uzmundrinajumiem...
02.05.2014 11:05 |

Reitings 1598
Reģ: 12.10.2010
Kaut gan pašas jau izaudzinājušas tādu vīrieti, gan jau vecāku ģimenes modelis daudz neatšķiras no tiem brīnumiem, ko veido dēls..

katrs gadījums ir baigi individuāls, ir mātes, kuras pat nenojauš par to kādus dēlus ir izaudzinājušas... pēc personīgas pieredzes...
02.05.2014 14:56 |

Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
To lietu ar auto gan nokārto steidzami. Galīgi nav labi, ja uz Tava vārda ir automašīna par kuru Tu neko nezini. Pie visām esošajām nepatikšanām neriskē, ka vari vēl iekulies finansiālās problēmās.
02.05.2014 14:57 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Neko nesaprotu, putra.
02.05.2014 15:05 |

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
ir mātes, kuras pat nenojauš par to kādus dēlus ir izaudzinājušas...
Nedomāju, ka eksistē tik "akla" māte, kas gadījumā, ja dēls uz mājām atved divas meičas un viņas pasniedz kā savas draudzenes, neredz, kas īsti notiek..
Ja māte spēj ko tādu noklusēt dēla draudzenēm, tad nezinu, ko tur labu var par pašu māti padomāt..
Pati, ja būtu māte, ar dēlu privāti parunātu sākumā. Vēlāk ar draudzenēm. Situācija ir nepieņemama.
02.05.2014 16:34 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Un man neskauz,man ir shoks un zhel vinja,jo zzinu kada vina ir,visam vajag savu labumu...

Tipiska bābiešu loģika - žēlo visus idiņus. Tu tikai dari, kā nomelno to sievieti, ar kuru viņš ir apprecējies. Come on! Nu ne jau ar varu tā meitene lika ar sevi pārgulēt un apprecēties, diez vai stāvēja ar pistoli pie deniņiem vai šantažējusi. Nav ko celt debesīs to, kas nemaz to nav pelnījis! Atkratījies un priecājies. Nafig Tev tas trusis vajadzīgs, kurš pie pirmā strīda met plinti krūmos un vairojas citur. Ar nosacījumu, ka stāsts nav izdomāts
02.05.2014 18:44 |

Reitings 603
Reģ: 24.10.2013
Ilgi neesmu te neko rakstijusi,bet izomaju uzrakstīt kā viss norisinājas talāk...

Pēc dazam dienām sāka rakstīt facebook..Nereaģēju...tā vairākas dienas..Tad sagadīja pēc darba,neklausījos nekādus paskaidrojumus,aizbraucu mājas..Pec dazam dienām gaidīja atkal,nolēmu,lai jau stāsta to stulbību,kam tā pat neticēšu..Kautko muldēja,ka viņai vecāki samaksājuši,lai aprecas (((:D:D)sāku vienkārši stulbi smieties...Parādīja kautkādas sms,ko viņi sarakstījušies apmēram tajā sarakstē viss tā arī bija..Pateicu,ka tādu figņu jau katrs var urakstīt,viņš viņai piezvanīja,lai viņa pati to apstiprina,pirmā viņas atbilde bija ,ka sarunājuši,ka to neviens nezinās,uz ko viņš atbildēja ar to ka arī sarunāja,ka viņam ir tiesības uz savu personīgo dzivi..Viņa druski vēl pamuldēja,ka tad jau visi to uzzinās utt,un apstiprināja,ka tas vecāku dēļ...Lai nu kā,bet tādu ziņu nepieņemu,jo man tādas sarezģitas lietas un noslēpumi nepatīk,no tādiem pa gabalu...Viss,ko viņš paprasīja ir tikai kontaktēties,ja negribu satikt,tad vismaz sarakstīties,un dot nedaudz laika,lai izskirtos..Kādu laiku tāpat sarakstījāmies un zināju,ka man pietiek..Ka es varu atstāt visu pagatnē,ar vieglumu aizmirst visu..
Internetā esmu uzlikusi iespēju saņemt ziņas tikai no draugiem un telefonā viņa nr ieliku melnajā sarakstā,tapēc zvani un sms no viņa man nepienāk..Dazreiz redzu,ka ienācis tur kur strādāju..Liels paldies par daudzajiem ieteikumiem un arī skarbajiem vārdiem,tas tiešam palīdzēja..
27.07.2014 21:56 |

10 gadi
Reitings 376
Reģ: 16.05.2014
Prieks, ka mācēji saņemties un dzīvot tālāk bez tāda vīrieša! Malacis! :)
27.07.2014 22:05 |

Reitings 99
Reģ: 18.06.2014
Tas atgādināja man to, ka mans bijušais pirms gandrīz gada apprecējās, tagad viņiem drīz būs pirmdzimtais. Man par brīnumu, man nekas nesāp, nav tukšums, viss ir pārgājis. Prieks par viņiem.
27.07.2014 22:12 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Malace! Tā atruna, ka vecāki samaksāja.. Viņš vienmēr varēja atteikties, ja būtu īstās jūtas pret Tevi. Tātad nebija.. Līdz ar to esi palikusi vinnētājos
27.07.2014 22:15 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
nu galīgi tups vīrietis,es ar tādu nesaietos,un ja ar sanāktu,priecātos,ka tiku prom :)
27.07.2014 22:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits