Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

normālās meitenes

Reitings 497
Reģ: 30.07.2013
ko jus ieteiktu darit, lai atrastu sev otro pusiti? reali nekad nav bijusas normalas attiecibas lidz sim, nezinu kas ir par vainu. varbut man ir parak augsti standarti, bet mans idealais variants butu ja meitene butu ljoti simpatiska, varetu teikt pat caca, bet bez tarakaniem galva, un nebut kkadas stulbas nimfomanes un tadas kuras tiesam ir prata nobriedusas,ljooti miljas, jaukas un klubu vai ballisu vieta labak izveletos palikt majas un palasit kadu gudru gramatu, vai ko tmldzigu, tas tak nav augstas prasibas vai ne? Un protams labak patik mazpieredzejusakas meitenes (sexa un attiecibu zinja) reti tadas meitenes satieku, pat ljoti, ar kuram tiesam justu kadu saikni, tpc velejos zinat, varbut varat ieteikt kur varetu ar kadam simpatiskam bet gudram meitenem iepazities, vai varbut seit ir kadas brivas meitenes ar kuram varetu iepazities? pasam ir savi minusi, neesmu nekads idealais, bet viss ko prasu ir lai pienem mani tadu kads esmu, iepatikos kads esmu. Ceru uz atsaucibu.
26.04.2014 22:11 |

Reitings 866
Reģ: 31.01.2014
Vajag un kā vēl vajag. Jo pašas vīrs pacēlis cepuri un aizgājis pie jaunākas .

Tu tiešām domā, ka lielākajai daļai vecāku sieviešu, kuras pašas pelna, uztur sevi un attīsta sevi studējot vai citādās nodarbībās, vajag jaunu, nenobriedušu puiku, kuru uzturēt? Jā, tādas ir, bet tās ir mazākumā.
28.04.2014 00:00 |

Reitings 497
miroslava-es vairs sen nepiedalos šajā diskusija, bet komentāri vel turpinas, tas ir smiekligi :D bet runajot pa tēmu, reti kura šeit ierakstīja kko tiešām labu un noderīgu, tas ir skumji. Es tikai nesaprotu, kad tādu diskusiju uztaisa kāda meitene, tas jūs visas šeit tika labas, mīļas, bet visus čaļus, kas šeit ir meklējuši padomu, noēdat bez sāls...skumji, pat ļoti.

Ja nevarat ieteikt kko tiešām labu,tad labāk nerakstīt neko. Netēret laiku. Es uzskatu ka man ir VISS kas vajadzīgs, lai iegūtu sev tiešām simpātisku meiteni un pirmo reizi dzirdu, ka arī čalim jāprot tas pats kas meitenei lai viņai iepatiktos. Manuprāt tās ir pilnīgas muļķibas,vismaz es tam nepiekrītu.

Un miroslava-pastāsti kur var sastapt šīs 30 gadnieces? :D man tāda doma ir bijusi, ja kas.
28.04.2014 09:10 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Es uzskatu ka man ir VISS kas vajadzīgs, lai iegūtu sev tiešām simpātisku meiteni un pirmo reizi dzirdu, ka arī čalim jāprot tas pats kas meitenei lai viņai iepatiktos. Manuprāt tās ir pilnīgas muļķibas,vismaz es tam nepiekrītu.

hahahaha :D
28.04.2014 09:15 |

Reitings 497
tātad man ir jāizskatās pēc kkā šāda http://brivbridis.lv/browse/files/brivbridis_lv/6_bilde_600full-justin-bieber%20(6).jpg lai iepatiktos skaistām meitenēm un savādāk nekāda iespēja? Tas ir tas ko es no jums varu izsecināt, droši labojiet, ja maldos.
28.04.2014 09:42 |

Reitings 866
Tas pāris, ko zināju, iepazinās vidusskolā. Tev es nedotu lielas cerības, jo puisis bija izskatīgs un pats pelnīja naudu, bet tu vari piedāvāt tikai neglīta žigolo pakalpojumus. Iesaku apskatīties uz savām pensionētām skolotājām, varbūt tev palaimèjas un kādai ir novirzes un vēlme pēc vēl viena zīdaiņa.
28.04.2014 09:43 |

Reitings 866
Jup, tieši tādam ;-)
28.04.2014 09:44 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Raivis, ko tu visu laiku cepies tieši par izskatu? Tu, cik saprotu, izskaties pilnīgi OK, tātad ar to arī pilnība pietiks. Arī skaistajām.

Meitenes piesaista PERSONĪBA. Vēl jo vairak - meitenes virs 20. Kamēr 15gadīgās vēl ģībst galvenokārt par to, "cik viņš smukiņš", tad ar laiku tās intereses mainās, un sāk prasīties ne tikai pēc garam skropstām, bet arī pēc tā, lai būtu par ko parunāt.
28.04.2014 09:46 |

Reitings 497
miroslava-šadi rakstot tu pati visticamāk esi kkāda neglīta krople, piedod, bet tā izsklausās, jo tu pat nepazīsti mani un kko spried. Man daudzas meitenes ir teikušas ka esmu ļoti simpātisks, tākā nevajag.
28.04.2014 09:47 |

Reitings 497
57days-tur jautā lieta, ka es necepjos, bet lielākā daļa meiteņu gan. Viņas uzskata ka man ir jaizskatās pēc salda pediņa lai patiktu skaistām meitenēm :D:D tu taču tam nepiekrīti vai nē? Jo tādi var patikt tikai skuķiem kas jaunāki par 16, nobriedušām sievietēm patiks daudz savādāki.
28.04.2014 09:50 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Ieteikums nr. 1 - mazāk meklē katram savam teikumam pamatojuma bildi internetā, bet biežāk izej ielās, sabiedrībā, kur arī reāli iepazīsi - gan skaistas, gan mazāk skaistas meitenes (ar kurām var vnk uzturēt draudzīgas attiecības, bet varbūt viņām ir simpātiskas draudzenes Tavā gaumē)
Nr. 2 - cip, šeit izteiktie ieteikumi Tev neder.. Nu bu-hūu.. diskusija ir diskusija, kur katrs izsakās par problēmu pēc saviem ieskatiem. Ja reiz liela daļa komentētāju izteica, ka Tev prasības ir pārāk augstas vai ka pašam ir jābūt līmenī, kaut kāds patiesības grauds tur tomēr varētu būt. Un, tā kā Tu esi tas, kas lūdz palīdzību, jo pats nevari sev atrast meiteni :D , prātīgi būtu vismaz par to aizdomāties. Jo - ja jau Tu visu zinātu, sen būtu meiteni atradis.
Nr. 3 - jā, Tevis aprakstītais tipāžs - gudra, skaistule, kam nepatīk tusēties, turklāt brīva, ir samērā liels retums. Turklāt tāda meitene, kam patīk vidusmēra latvietis. Pārsvarā jaunām sievietēm patīk bad boys vai izteikti vīrišķīgi vīrieši. Tāpēc - KUR meklēt? Atbilde - VISUR! Kur vien vari. Un atruna, ka esi kautrīgs vai bibliotekā neiesi, tāpēc, ka neviens cits no pazīstamiem tā nedara.... nu truli, nu ko tad Tu gribi? Tad jāpaliek pie tās pašas sēdēšanas un iepazīšanās internetā. Kas, kā rādās, rezultātus nedod :D

Vispār... whatever, šie jau arī Tev neskaitīsies ieteikumi, ja reāli kā uz paplātes Tev nepasniegs linkus uz šādu meiteņu profiliem laikam :D :D
28.04.2014 10:07 |

Reitings 866
:-D turpini tādā garà un tu NOTEIKTI atradīsi skaistu sievieti, kas nominēta Nobela prēmijai, ir uzvarējusi Mis Pasaule konkursu, kā arī, kurai pieder miljardi krājkontā. Tā kā turi acis vaļā, esmu pārliecināta, ka bviņa pieklauvēs pie tavām (drīzāk jau tavu vecāku), pumpaina tīņa, kas neko nav sasniedzis un kura potenciāls krīt ar katru sekundi, durvīm :D Galvenais neizej no mājas laukā, citādi vēl to palaidīsi garām!
28.04.2014 10:13 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
A kur problēma kāpēc nevarētu gaidīt, šeit daudzas meitenes gaida "miss jākli" baltā mersedesā un villu jurmalā un tā arī nesagaida :D
28.04.2014 10:18 |

Reitings 17280
Raivi, es nezinu no kurienes ir radies tas mīts, ka "vecakas sievietes" to vien dara, kā sapņo par jaunakiem puišiem.

Tev ir 19, tās "vecākas" varētu būt, nu līdz 23? 24? 25? Tas ir tas vecums meitenēm, kad viņām joprojām patīk vecāki vīrieši (28+) un nevis 19gadīgi. Tresā kursa studentei būs kauns teikt draudzenēm, ka viņa satiekas ar vidusskolas 12. klases skolnieku. Protams, ta notiek, man bija viena paziņa pirmaja kursā, kurai draugs gāja 11. klasē, viņa to gan neslēpa, bet nu, varēja just, ka ir pietiekoši saklausījusies nosodījumu un tikusi mazliet izsmieta par to.

Sievietei ap un virs 30 (te spriežu pēc sevis) atvaino, bet 19-gadīgs puisis liksies bērnišķīgs. Tieši tādā interešu ziņā. Es stradāju ar jauniešiem, bieži darba saskaros ar tādiem plus mīnus 20. Forši viņi ir čaļi, neko nesaku, bet, ka man viņi interesētu kā vīrieši - nav. Puišiem tajos gados joprojām sķiet, ka jūra līdz ceļiem, tāds pozitīvs naivums (man taja vecumā bija tāds pats naivums). Partneri man gribas nobriedušāku, tādu drusku vairāk dzīves aplauzītu un apbružātu (labā nozīmē).

40+ gadīga tev pašam liktos kā mamma (lai gan, nu nav 40+ gadīga sieviete vēl veca). Vai tādai sievietei otro dēlu vajadzētu, grūti spriest.

Atkal, visādi pāri ir redzēti, bet tie ir RETUMS. Un nevis norma. Tātad, iespēja tikt pie šādām attiecībām ir maza.
28.04.2014 10:25 |

Reitings 134
Reģ: 26.04.2014
Un atkal cilvēks lūdz tikai padomu, bet jūs Cosmo meitenes brūkat virsū ar liekiem komentāriem, par to ka puisis ir tāds un šitāds. Ja nespēj dot normālu padomu, tad vispār neko nerakstat! ;)
28.04.2014 10:35 |

Reitings 497
Lieta ir tājā, ka jā, es piekrītu ka lai iepatiktos skaistai meiteni,pašam ir jabūt koptam (izņemums ja ir daudz naudas) , bet es tāds arī esmu. Bet šeit to pasniedz tā itkā ir jābūt saldam pediņam ar gejisku 6paku un kilogramu želeju matos, labojiet ja esmu pārpratis bet tā tiešām izklausās un tādā gadijumā es labāk esmu bez meitenes.

57days-sievietes ir dažādas, zinu vairākas kas ir pasistas uz jaunākiem, bet 1kārt es to neesmu teicis ka "vecakas sievietes" to vien dara, kā sapņo par jaunakiem puišiem un 2.kārt man ar vecākām sievietēm daudz labāk izdodas atrast kopīgu valodu, jo jaunākas 99% ir pārāk nenobriedušas priekš manīm. Es uzskatu ka rakstūrā esmu nobriedušāks par saviem gadiem, tpc man velk uz vecākām un lai cik traki, vai ne traki, tas arī neizklausītos iespējams 30+ sieviete ir tieši tas kas man ir vajadzīgs, jo man tādas ļoti patīk un es māku tādām iepatikties, tikai ja es zinātu kur varētu sastapt, tādas, kas tādā vecumā butu gatavas ko veidot ar tik jaunāku :D ja zinat, droši padodat ziņu ;)

Sisi-Paldies tev! ;) Es tieši to pašu saku.
28.04.2014 10:47 |

Reitings 17280
30+ sieviete ir tieši tas kas man ir vajadzīgs, ....... tikai ja es zinātu kur varētu sastapt, tādas, kas tādā vecumā butu gatavas ko veidot ar tik jaunāku

Klubā. Nopietni. 30+ sievietes arī iet uz klubiem (tādiem, kur iet mazāk tīņu).
28.04.2014 10:56 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Un, kur normālus vīriešu satikt?
28.04.2014 11:05 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
Draugos.lv no UK dvieļainie :D Parasti paši uzrodas :D Ar jautājumu: Hi, How are you? un tālāk jau uzdāvina biļeti uz UK :D
28.04.2014 11:09 |

Reitings 17
Reģ: 28.04.2014
Šāda tipa meitenes darba dienās strādā, bet brīvdienas atpūšas mājās ģimenes lokā, tādēļ labākais veids ir nevis meklēt virtuāli vai publiskās vietās, bet gan caur draugu un paziņu loku.
28.04.2014 13:44 |

Reitings 17280
Nu nu, arī tās, kam patīk pavadīt piektdienas vakarus mājās ar mīļoto cilveku, tad, kad ir vienas (nav attiecībās) mēdz ar draudznēm kaut kur aiziet izklaidēties retu reizi.
28.04.2014 14:05 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits