normālās meitenes

Reitings 497
Reģ: 30.07.2013
ko jus ieteiktu darit, lai atrastu sev otro pusiti? reali nekad nav bijusas normalas attiecibas lidz sim, nezinu kas ir par vainu. varbut man ir parak augsti standarti, bet mans idealais variants butu ja meitene butu ljoti simpatiska, varetu teikt pat caca, bet bez tarakaniem galva, un nebut kkadas stulbas nimfomanes un tadas kuras tiesam ir prata nobriedusas,ljooti miljas, jaukas un klubu vai ballisu vieta labak izveletos palikt majas un palasit kadu gudru gramatu, vai ko tmldzigu, tas tak nav augstas prasibas vai ne? Un protams labak patik mazpieredzejusakas meitenes (sexa un attiecibu zinja) reti tadas meitenes satieku, pat ljoti, ar kuram tiesam justu kadu saikni, tpc velejos zinat, varbut varat ieteikt kur varetu ar kadam simpatiskam bet gudram meitenem iepazities, vai varbut seit ir kadas brivas meitenes ar kuram varetu iepazities? pasam ir savi minusi, neesmu nekads idealais, bet viss ko prasu ir lai pienem mani tadu kads esmu, iepatikos kads esmu. Ceru uz atsaucibu.
26.04.2014 22:11 |

Reitings 39
Reģ: 17.04.2014
Jo viņi nenojauš, ka attiecības ir ar mašīnu, nevis ar viņiem... :P

Laulība vispār ir viena liela prostitūcija...mašīna ir tikai ziediņi, sākumā :D

bet vispār, ja čalim nav mašīnas, stabili apmaksāts darbs un sava dzīvesvieta, lai turpina mammai klēpī raudāt un gaida kad nožūs piens no lūpām :)
27.04.2014 19:48 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Raivi, nu jā, runāju par tiem, kam ar meitenēm pirms tam neveicās, tādēļ nācās pirkt mašīnu, un tad uzreiz parādījās vairāki varianti un atlika tikai izvēlēties.
27.04.2014 19:49 |

Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
, ja čalim nav mašīnas, stabili apmaksāts darbs un sava dzīvesvieta

Un kas tev ir, izņemor rozā brilles? :D
27.04.2014 19:49 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Bet Tava kļūda ir šī visa analizēšana un atlase pēc tik specifiska vizuālā tēla. Vienkārši ņem iespējas, iepazīsties ar visām, un varbūt biegu beigās tavu sirdi sagrābs kāda smalka, skaista, latviešu pelēkā, ne tumsnēja brunete.
Ja tu visu laiku domās domā, šī man nepatiks, šī nav smuka, šai nav gana gari mati, tad nu.. Daudz palaidīsi garām. Mēs esam kopā ar cilvēkiem, ne ar viņu ārieni. Attiecības nerodas šādas mākslīgas atlases veidā. Skaistums vispār ir tik relatīvs un gaistošs..
Jā, man pašai ļoti skaisti liekas konkrēta tipāža vīrieši. Bet tajā pat laikā mans draugs izskatās savādāk, nekristu man uzreiz acīs vizuāli, bet viņš tāpat ir ļoti simpātisks, lai gan sākotnēji it kā standartam neatbilda. Bet pār visu šo stāv viņa burvīgā personība, harizma, prāts, veids, kā mīl un lolo mani, humora izjūta, mērķtiecība un citas vērtības. Uz šī fona ārējais nobāl. Jā, tas ir svarīgs, bet ne galvenais.
27.04.2014 19:51 |

Reitings 39
Un kas tev ir, izņemor rozā brilles?

Ideāls vīrietis, laba izglītība un labi apmaksāts darbs. Ā, jā.. āriene arī skaista ;) Loģiski, dzīvoklis savs un mašīna arī :)
27.04.2014 19:53 |

Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Ideāls vīrietis, laba izglītība un labi apmaksāts darbs. Ā, jā.. āriene arī skaista Loģiski, dzīvoklis savs un mašīna arī

Un vienradzis arī tur pa starpu iepinies? :D
27.04.2014 19:55 |

Reitings 39
Štanks,

Vienradžu redzēšanu var atrisināt šeit:http://www.rpnc.lv/. ;)
27.04.2014 20:03 |

Reitings 497
Reģ: 30.07.2013
Kristīne- tu jau sāc runāt par vīriešiem kuriem ir kā minimums 25 gadi, man ir bik mazāk :D un mani nekad nedabūt tādai kura gribēs ar mani būt kopā tikai tādēļ, ka man ir mašīna, tādas izmantotājas es ātri atkožu un atšuju ;) domaju cik ļoti vajag čalim pazemoties lai ar tādu ko veidotu.
27.04.2014 20:09 |

Reitings 549
Reģ: 22.12.2013
Nu nez... man skiet, ka vel nav uzrazota tada masina, ar kuru kads virietis butu spejigs atstat uz mani iespaidu. :D Katram savs.
27.04.2014 20:32 |

Reitings 866
Reģ: 31.01.2014
Vienkārši diskusiju lasot visu laiku domāju - nopietni? Nu nopietni? :D Kur tādi lohi rodas?

Njā, palasot komentus, var saprast ka seit apgrozas loti dazadi cilveki. Par izskatu runajot, neuzskatu ka jabut ljoti skaistam lai atrastu loti skaistu meiteni, esmu redzejis tiesi pretejis Esmu redzejis kad loti koptas meitenes ir kopa ar loti nekoptu chali. Un ka to jus izskaidrotu?! Taja bilde ir arzemnice, yeah i know, bet nu un? tada tipa meitenes seit latvija ir pilna pakala, vnk tas ir stils, kada man vissvairak piesaista pretejais dzimums, tadas simpatiskas tumsmates, loti koptas un vel ideali ja nesa keponus.

Paši uzvedās un/vai izskatās kā jefiņi, bet gaida Latvijā ārzemju princeses.
27.04.2014 23:04 |

Reitings 866
Vecums-19,

Ā, nu viss ir skaidrs. Tajā vecumā tiešām meiteni prasās kā bildi no modes žurnāla vāka, lai padižotos draugiem/vecākiem/pasaulei. Mans ieteikums tad būtu izkāpt no sevis paša radītā rāmja, pavērties apkārt uz citām meitenēm, kas neatbilst taviem šeit nosauktajiem kritērijiem, kā arī neatlaidīgi pilnveidot sevi. Jo, kā jau te teikts, tu gribi meiteni, kas, piemēam, runās par filozofiem, bet vai pats par to vari parunāt? Vai tai tavai meitenei nebūtu garlaicīgi ar tevi? Man būtu, kaut spriežot pēc rakstību stila, kas ir visai literāri nabadzīgs, gramatiski nepareizs un attieksmē uzbrūkošs. Neredzu tevī inteliģenci un gudrumu, savukārt par izskatu, kā var spriest pēc taviem komentāriem, - tas nav nekas īpašs. Labā ziņa ir tā, ka tu šo visu vari izmainīt, pilnveidot un pēc paris gadiņiem attapties daudz labāks un iekārojamāks kā esi tagad.
27.04.2014 23:10 |

Reitings 866
Un man loti patik par mani vecakas sievietes, tikai ar tadam meginu ko veidot, pieredze jau ir ar vecakam

Diemžēl nevienai vecākai sievietei nevajag 19 gadīgu tirliņu, kurš 1) mācās vēl vidusskolā vai labākajā gadījumā studē 1. kursā, neko lāgā nenopelnot 2) nav prātā attīstījies 3) nav pat pēc izskata skaistulis..
Vienīgais, ko uz sitiena tev var ieteikt, meklēt sievietes, kas ir mātes tipa. Nu tādas, kuras 30+ gados satiekas ar knapi pilngadību sasniegušajiem, jo laikam grib parūpēties par kādu. Vienu tādu pāri pazinu, tiesa, beidzās viss nelaimīgi.
27.04.2014 23:13 |

Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
mans idealais variants butu ja meitene butu ljoti simpatiska, varetu teikt pat caca, bet bez tarakaniem galva, un nebut kkadas stulbas nimfomanes un tadas kuras tiesam ir prata nobriedusas,ljooti miljas, jaukas un klubu vai ballisu vieta labak izveletos palikt majas un palasit kadu gudru gramatu, vai ko tmldzigu, tas tak nav augstas prasibas vai ne? Un protams labak patik mazpieredzejusakas meitenes (sexa un attiecibu zinja) reti tadas meitenes satieku, pat ljoti, ar kuram tiesam justu kadu saikni, tpc velejos zinat, varbut varat ieteikt kur varetu ar kadam simpatiskam bet gudram meitenem iepazities, vai varbut seit ir kadas brivas meitenes ar kuram varetu iepazities? pasam ir savi minusi, neesmu nekads idealais, bet viss ko prasu ir lai pienem mani tadu kads esmu, iepatikos kads esmu.

Nu gan saspņojies :-D :-D :-D Tādas varbūt varēja sastapt pirms 100 gadiem un tad vēl nevar zināt vai tālaika grāmatas nemelo.
27.04.2014 23:39 |

Reitings 395
Diemžēl nevienai vecākai sievietei nevajag 19 gadīgu tirliņu, kurš 1) mācās vēl vidusskolā vai labākajā gadījumā studē 1. kursā, neko lāgā nenopelnot 2) nav prātā attīstījies 3) nav pat pēc izskata skaistulis..
Vienīgais, ko uz sitiena tev var ieteikt, meklēt sievietes, kas ir mātes tipa. Nu tādas, kuras 30+ gados satiekas ar knapi pilngadību sasniegušajiem, jo laikam grib parūpēties par kādu. Vienu tādu pāri pazinu, tiesa, beidzās viss nelaimīgi.

Vajag un kā vēl vajag. Jo pašas vīrs pacēlis cepuri un aizgājis pie jaunākas :-D :-D.
27.04.2014 23:42 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Huh, nu nebūs, Raivi, nebūs :D
Ir cilvēki, kam nesanāk .. un labi vien ir, ka nesanāk.
Pasēdi ka nu viens, varbūt nāks apgaismība un beidzot saskatīsi loģiku tajā, ko Tev te meitenes laipni stāsta. Vairākumam piekrītu un - nu - veiksmi Tev atrast to 1/1000 izņēmuma gadījumiem šajā meiteņu kategorijā, kas ar Tevi aizies kaut uz randiņu :)
27.04.2014 23:43 |

Reitings 395
http://www.youtube.com/watch?v=9ol5K_4Tl-g
Raivi! Noskaties! Un saproti ka jāmaina savas prasības!
27.04.2014 23:47 |

Reitings 395
Ai, nav tā superīgā video tur vairs!
27.04.2014 23:48 |

Reitings 395
Diskusija ir vienkārši super - tobiš lai atrastu normālu meiteni kādai tai būtu jābūt nevis parasto klubu širpotrebu ir jāmāk runāt franciski par Sokrātu jākļūst par supervaroni un jāspēj vēl kādas piecdesmit citas lietas sevī izmainīt :-D :-D :-D. Nav tā kā par augstu cena?
27.04.2014 23:54 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Elfrīds - varbūt izlasi visas autora minimālās prasības pret dāmu, ar kuru varētu sākt ko veidot, nevis tikai 1/10 ?
27.04.2014 23:58 |

Reitings 866
Diskusija ir vienkārši super - tobiš lai atrastu normālu meiteni kādai tai būtu jābūt nevis parasto klubu širpotrebu ir jāmāk runāt franciski par Sokrātu jākļūst par supervaroni un jāspēj vēl kādas piecdesmit citas lietas sevī izmainīt . Nav tā kā par augstu cena?

Ja viņš grib meiteni, kas runās franciski par Sokrātu, tad viņam ir jāprot darīt to pašu. Ja viņš nepratīs un PAT ja sanāks piesaistīt sākotnēji tādu meiteni, agrāk vai vēlāk viņa atradīs sev līdzvērtīgu sarunbiedru, ar kuru attīstīt savu franču valodu un zināšanas par filozofiju. Manuprāt, neviens cilvēks neiegūst zināšanas par kaut ko, lai smuki noliktu tās skapīša tālākajā stūrītī.. Reāli zināšanas vienmēr ir jāpapildina - un ja to nevar darīt kopā ar savu otro pusīti, drīz vien atradīsies kāds cits, ar kuru varēs. :)
27.04.2014 23:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits