Jo viņi nenojauš, ka attiecības ir ar mašīnu, nevis ar viņiem... :P
, ja čalim nav mašīnas, stabili apmaksāts darbs un sava dzīvesvieta
Un kas tev ir, izņemor rozā brilles?
Ideāls vīrietis, laba izglītība un labi apmaksāts darbs. Ā, jā.. āriene arī skaista Loģiski, dzīvoklis savs un mašīna arī
Njā, palasot komentus, var saprast ka seit apgrozas loti dazadi cilveki. Par izskatu runajot, neuzskatu ka jabut ljoti skaistam lai atrastu loti skaistu meiteni, esmu redzejis tiesi pretejis Esmu redzejis kad loti koptas meitenes ir kopa ar loti nekoptu chali. Un ka to jus izskaidrotu?! Taja bilde ir arzemnice, yeah i know, bet nu un? tada tipa meitenes seit latvija ir pilna pakala, vnk tas ir stils, kada man vissvairak piesaista pretejais dzimums, tadas simpatiskas tumsmates, loti koptas un vel ideali ja nesa keponus.
Vecums-19,
Un man loti patik par mani vecakas sievietes, tikai ar tadam meginu ko veidot, pieredze jau ir ar vecakam
mans idealais variants butu ja meitene butu ljoti simpatiska, varetu teikt pat caca, bet bez tarakaniem galva, un nebut kkadas stulbas nimfomanes un tadas kuras tiesam ir prata nobriedusas,ljooti miljas, jaukas un klubu vai ballisu vieta labak izveletos palikt majas un palasit kadu gudru gramatu, vai ko tmldzigu, tas tak nav augstas prasibas vai ne? Un protams labak patik mazpieredzejusakas meitenes (sexa un attiecibu zinja) reti tadas meitenes satieku, pat ljoti, ar kuram tiesam justu kadu saikni, tpc velejos zinat, varbut varat ieteikt kur varetu ar kadam simpatiskam bet gudram meitenem iepazities, vai varbut seit ir kadas brivas meitenes ar kuram varetu iepazities? pasam ir savi minusi, neesmu nekads idealais, bet viss ko prasu ir lai pienem mani tadu kads esmu, iepatikos kads esmu.
Diemžēl nevienai vecākai sievietei nevajag 19 gadīgu tirliņu, kurš 1) mācās vēl vidusskolā vai labākajā gadījumā studē 1. kursā, neko lāgā nenopelnot 2) nav prātā attīstījies 3) nav pat pēc izskata skaistulis..
Vienīgais, ko uz sitiena tev var ieteikt, meklēt sievietes, kas ir mātes tipa. Nu tādas, kuras 30+ gados satiekas ar knapi pilngadību sasniegušajiem, jo laikam grib parūpēties par kādu. Vienu tādu pāri pazinu, tiesa, beidzās viss nelaimīgi.
Diskusija ir vienkārši super - tobiš lai atrastu normālu meiteni kādai tai būtu jābūt nevis parasto klubu širpotrebu ir jāmāk runāt franciski par Sokrātu jākļūst par supervaroni un jāspēj vēl kādas piecdesmit citas lietas sevī izmainīt . Nav tā kā par augstu cena?