tachkrim telefoni

Reitings 125
Reģ: 17.01.2012
Sveikas.
Man ir parasts telefons, domaju pirkt jaunu ,bet es ar tiem tachkrim telefoniem nejedzu isti aprikoties .Tagad jau mode ir jo lielaks,jo labaks?Ka jus pieshavaties pie tadiem telefoniem?
16.04.2014 22:05 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Vienīgais mīnuss- slikta baterija

Man atdeva vienu tādu telefonu kādu laiku atpakaļ kuram ļoti ātri baterija izlādējās, man pat teica ka tā būs, pat tad ja tik telefonu izmantoši sms un zvanīšanai tikai, bet es paņēmu un noņēmu nost ekrāna spilgtumu kurš parasti visiem ir uzlikts uz lielāko, rezultātā telefons kurš tā turējās labi ja dienu, pēc tam turējās 3-4 dienas. Tā kā pie tā ka baterija maz tur var arī būt vainīgs tas ka ekrāna spilktums ir uz max. Bet jā protams ja daudz sēdēsi internetā, klausīsies mūziku un vel zvanīsies tad ar baterija ātri izlādēsies jebkuram telefonam manu prāt.
16.04.2014 23:40 |

10 gadi
Reitings 180
Reģ: 25.04.2012
Miss Joker - telefona spilgtumu vienmēr turu normas līmenī, un kad neko nedaru, tad nogriežu pavisam uz mazāko.

Tikko atcerējos vecos labos Nokias laikus, kad divas nedēļas varēja nelādēt un viss bija kārtībā :D :D
16.04.2014 23:47 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Nav pirmā, kam tachkirmu vajag. Te šis vārds jau ir manīts iepriekš.

Tātad par touchscreen telefoniem.
Ja vadīsies tikai pēc tā, kas ir modē, ātri sabrauksi auzās. Uz lielāka ekrāna, protams, vieglāk visu ko pētīt, taču tam ir arī savas ēnas puses. Man personīgi, izmērs ir viens no noteicošajiem faktoriem. Taču, es izvēlos tāda izmēra telefonus, lai ar labo roku rakstot sms, varētu nospiest a burtu. Skatoties, kā viena dāma pie stūres mēģināja uzrakstīt sms uz Samsung Galaxy Note II, mani pārņēma sajūta, ka diez ko ilgi jau es vairs nedzīvošu.
Vienkārši ej uz veikalu un pamēģini dzīvē tos telefonus. Tad jau redzēsi, kas labāk der Tev.
17.04.2014 00:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits