Lieta tāda, ka esmu paņēmusi ātro kredītu. Viņu mājaslapai kaut kas nojuka, un man pagarināšanas maksa mēnesim uzrādījās kā 1.39 EUR, lai gan patiesībā būtu jābūt ap 25 EUR. Protams, fiksi pagarināju par 3 mēnešiem. :D
Tā summa uzrādās gan mājas lapā, 3 apstiprinājumu e-pastos, gan e-pastiem pieliktajos rēķinos.
Viss taču pareizi, vai ne?
Vai kādai ir līdzīga pieredze?
Kāda ir iespēja, ka viņi kancelēs manus maksājumus un liks maksāt īsto summu (kura gan nekur neuzrādās)?
Nikola - nečakarē sevi.
Ja Tu smuki visu izrēķini, ka piemēram, Tev vajag 500eur, bet labi zini - vienā mēnesī neatdot. Smuki sarēķinam cik maksājumos un pagarinājumos tas jādara.
Protams, ieberziens ir liels, bet ir cilvēki kjuriem nav variantu.
Vispār sākotnēji ņēmu 300, tad pagarināju par mēnesi (summa bija ap 25-30 EUR). Tad šodien atmaksāju atpakaļ 100 EUR, ķipa daļēja atmaksa.
Pēc tam pieleca, ka kontā neatstāju naudu nākamajai pagarināšanai, paņēmu papildus 35 EUR (tur tā var - ja aizņēmies mazāk par savu kredītlimitu, vari aizņemties līdz kredītlimitam, un termiņš nemainās). Tātad parāds ir ap 260 EUR. Un pēc šo 30 EUR paņemšanas mēneša maksa vnk nojuka. :D
Nikola - nečakarē sevi.
Ja Tu smuki visu izrēķini, ka piemēram, Tev vajag 500eur, bet labi zini - vienā mēnesī neatdot. Smuki sarēķinam cik maksājumos un pagarinājumos tas jādara.
Protams, ieberziens ir liels, bet ir cilvēki kjuriem nav variantu.
Ja Tu pati piebilsti peedejaa teikumaa, ka jebkuraa gadijuma tas sanaak chakars, tad kaads tam sakars ar mani ? :D Neko nepareizu nepateicu. Shie kantori arii uz pagarinaajumiem plaukst, un pie sasistas siles paliek jebkuraa gadiijuma krediitu njemeeji. :D:D:D Ta kaa nesaprotu Tavu teikumu ko novirziji uz mani :D
Nu nevaru uzreiz atdot. Nekad arī necerēju atdot uzreiz, zināju, ka vairākus mēnešus termiņu pagarināšu un tam papildus vēl maksāšu pa daļām. Par to vispār nav runa.
Atdot es to kredītu atdošu, tas pats par sevi.
Nav skidons, es ar savu čakarēšanos kkā sistēmu laikam nojaucu. Nu tā izskatās :D
Bet vai nav tā, ka ja jau man rēķins tika par 1.39 atsūtīts, tad ir tikai normāli, ka es tik maksāju?
Nu jau jau Tu esi tik gudra, un paarliecinata ka viss ok, ja jau reekjini atnakushi, kapeec cep vel diskusiju. Nomaals cilveeks , kam tas patieshaam uztrauktu,piezvanitu pasham kantorim un paintereseetos. Tas tacu Tavs krediits
Es tieši negribu informāt iestādi par to - gribas izšmaukt nepamanītai.
Jā, ļauni darīts, bet es gribu pārliecināties, vai dokumentiski viss kārtībā. Es maksāju tik, cik viņi prasīja.