Mans stasts saistiba ar viriesiem nav nekas tads ar ko var lepoties, drizak liels kauns atceroties. Kurs laikam ir iemesls pasreizejai situacijai.
Man ir 20, gimene liela loma bija sievietei, jo uzaugu bez teva, tatad, padomus sanemu attieciba uz viriesiem, ka uzvesties, pieklajibas normas un visu nepieciesamo sevis pasargasanai.
17 gados es biju paskritiska pret sevi, draudzenem bija puisi, man ari vajadzeja skriet lidzi. Saku iepazities interneta, sarunas notika loti jaukas, pat ieguvu draugu ar kuru sarakstijos loti daudzus gadus, tacu tagad kontakts ir partrucis. Tacu realitate ar puisiem kurus satiku bija pavisam citadi. Ja interneta es jutos ka es pati, ar savu viedokli un sarunas bija interesantas, tad satiekoties ar tolaik satikto puisi no klases- pec paris dienu parunasanas mes jau "bijam kopa" staigajamies ara un skupstijamies- tas viss. Centos runaties un uzturet kontaktu, bet tas bija viss kas vinam intereseja, ari staigajam nevis publiskas vietas, bet pa parkiem un talak no cilvekiem, kas man lika justies nevertigai.
Kad pec laika parcelos uz citu pilsetu, sekoja iepazisanas ar 2 krietni vecakiem viriesiem. Ar viniem gan sarunas riteja labi, bija par ko parunat un atkal tas pats variants- mes satikamies paris dienas, sekoja skupsti, un es jutos vel sliktak, tada sajuta ka esmu vieglas uzvedibas vai ari vispar nemaku kontakteties ar viriesiem. Man vienmer strauji paradas kaut kada veida atras jutas pret virieti/puisi, ka es jau zinu, ka nakamaja tiksanas reize sekos tas pats scenarijs. Man jau kauns pasai par sevi paliek. Man internets veljoprojam ir vieta kur es atrodu viriesus ar lidzigam interesem vai pilnvertigam sarunam un paslaik sarakstos ar kadu. Vinam ir velme satikties, es ari labprat tiktos, tacu mani atbaida pasas izturesanas, ja nu es pasaku kaut ko ne ta. Noveroju ka citas sievietes ir atturigakas, nosvertakas un viriesi ari vinas uztver savadak. Citreiz tada sajuta ka es pievelku tikai un vienigi tada pasa tipa viriesus. Un lai gan esmu vecaka tagad, ja satieku kadu virieti vai puisi, kurs man patiesam skiet simpatisks gan rakstura un visada cita veida, tad es nobistos un nebilstu ne varda, jo visu laiku tas: "ja nu atkal es tapat visu sabojasu"
Zinu, ka ir jamaina mana uzvediba vai izturesanas veids, tacu tiesi kas.. Uzklausisu jebkadu padomu.