Izrādās, Stockmannī atkal Trakās dienas! Manuprāt, katalogs tāds trūcīgs šoreiz; neesmu gan regulāra pircēja, tāpēc mani interesē no iepriekšējo gadu novērojumiem, vai vispār ar atlaidēm var kaut ko nopirkt no Dr. Hauschka produkcijas. Un varbūt kādai ir padoms, ko no Stockmann piedāvāto zīmolu klāsta vēl var izmēģināt: mitrinošu krēmu ļoti sausai, jutīgai sejas ādai un mitrinošu acu krēmiņu. Izņemot Madaru.
Kā jūs tur kaut kam tiekat klāt. Vakar iegāju un tiem produktiem, kuri mani interesēja es fiziski netiku klāt, sievietes mūri bija uztaisījušas :D
ek galīgi neesmu šopinga cilvēks...
Man ir tā Schwarzkopf Oil Miracle, ko ~lellīte~ ielika - pietiek ļoti ilgam laikam, mati paliek spīdīgāki, bet par to vai uzlabo stāvokli nevar spriest, jo lietoju neregulāri, kad sagribās. Kopumā forša eļļiņa :)
Neesmu bijusi, bet ir iekāriens uz Stendera matu kosmētiku. Biju dabūjusi paraudziņus, tagad ceru nopirkt lielos iepakojumus, ja vēl ar kādu atlaidi, tad vispār super!
Viņa ir tur, kur visi tie šampūni, macadamia maska.. tur, starp kosmētikas nodaļu un pārtikas nodaļu.. man grūti izstāstīt.. sanāk tieši pie pirmā stāva eskalatora, kurš ved augšup :D
Bante, sapratu tevi, tad noteikti ātri atradīšu:) Tikai, bāc, tagad nevaru izvēlēties starp BC un Wella eļļiņu. Neesmu nevienu no viņām nekad mēģinājusi, nezinu, kuru labāk pirkt:/ Šī būs mana dienas problēma, izskatās:D