Sieviete ir sievišķīga, ja ir kopta, pašpārliecināta, ar manierēm un šarmanta.
Sievietes sievišķību izceļ:
1) augumam un situācijai piemērotas kleitas,
2) sievietes personībai atbilstošas smaržas,
3) ķermenis - kādai tās būs krūtis, kājas, dibens, smaids, cita var lepoties ar apbrīnojami skaistām ausīm, dzimumzīmīti uz sejas, skaistiem atslēgas kauliem utt.
Sieviete ir sievišķīga, ja ir kopta, pašpārliecināta, ar manierēm un šarmanta.
Ar to arii pietiks, jo pulkstenis, smarzas, gredzeni utt., ne vienmer liecinaas par sieviskiibu, ja sieviete nebuus kopta, utt.
Shai (jaa, taa ir sieviete) zemaak ir gan auskari, gan make-up. Sieviskiiga?
Sakopta, tīrīga, tas jau pašsaprotami, manuprāt. Bet man ļoti patīk gredzeni, auskari un kaklarotas. Kleitas ne īpaši praktiski, lai katru dienu valkātu, nejūtos ērti.
1. Smaržas
2. Sakoptas rokas un nagi
3. Šis punkts nav viennozīmīgs - citreiz vienkārši tīri ieviedoti mati, citreiz make-ups, citreiz ērti apavi un piemērota soma, labākais apģērba komplekts u.t.t.
1. Pulkstenis - viennozīmīgi mans mīļākais aksesuārs. Ne auskarus, ne citas lietas nevalkāju, vai arī daru to ļoti reti.
2. Smaržas - tā kā smaržu pudeli ikdienā negribas nēsāt līdzi, man vienmēr ir līdzi arī sausās L'Occitane smaržas.
3. Pavasara/rudens mēteļi, pusgarie un garie. Ļoti patīk, kā šis apģērba gabals izskatās, ne ādas jakas, ne īsos mēteļus, ne pufaikas nevaru ciest.
Ja iet runa par sievišķīgām lietām, tad tā ir kosmētika,piemēram,skropstu tuša, rotaslietas-ķēdītes u.c. un sievišķīgs apģērb- kleita, svārki, papēži... tīrība un sakoptība,manuprāt,nav apspriežams jautājums, par to nevar būt ne runas. :D
1. skropstu tušas, uzacu ēnām un pūdera
2. auskariem un gredzeniem( tikai no sudraba)
3. smaržām
4. tīriem, izmazgātiem matiem
5. apakšveļas
6. ērtiem ikdienas apaviem un drēbēm
bet ja vajadzētu bez kosmētikas iztiktu, galvenais tīri zobi, mati un kermenis un ērts apģerbs.