Labākās attiecības, kad nav attiecību

Reitings 12
Reģ: 08.04.2014
Ar problēmstāstu te startēju pirmo reizi. Tā varbūt pat nav problēma, bet tāds novērojums no savas dzīves...

Manā kontā ir pāris attiecības, kas visas beigušās. Ilgākās 6 gadi un vēl 2 īsākas attiecības. Šobrīd esmu nenoteiktā attiecību statusā. Tiekamies regulāri kādu pusgadu, bet neesam vienojušies, ka būtu oficiāls pāris. Kaut arī esam vienīgie viens otram, vairāk skaitāmies tā kā friends with benefits, jo šajā dzīves laikā nopietnas attiecības nevaram veidot.

Bet, bet bet... šīs attiecības (ja tās drīkst saukt par attiecībām) ir pašas labākās, kas man bijušas! Pat ar vīrieti, ko mīlēju un kurš mīlēja mani un gatavojāmies precēties, es nejutos kopā tik labi. Ar šo mums ir perfekta saskarme, mēs jūtam un saprotam viens otru pat bez vārdiem. Sekss ir lielisks, tā tuvība un maigums... neaprakstāms, nekad nevienu citu vīrieti neesmu tik ļoti sajutusi kā savu, dievinu viņa smaržu, garšu, visu. Ir tāda sajūta, ka ar šo cilvēku es patiešām vēlētos būt kopā visu dzīvi un novecot. Nav nekādu kašķu, strīdu, greizsirdības un tamlīdzīgi.

Vai tas nav dīvaini, ka ar cilvēku, ar kuru it kā nav "attiecību", attiecības ir pašas labākās. Kā tas var būt??? :)

Un tad es aizdomājos, ka tas varbūt tieši tāpēc, ka mums neskaitās attiecības. Tāpēc ka līdzšinējās attiecībās es diezgan daudz "kačāju pravas", centos vīrieti mainīt, labot, zāģēju par visu ko, pieprasīju uzmanību. Tāpēc tas viss arī izjuka. Bet šeit es neko tādu atļauties nevaru. Nevaru no viņa neko prasīt, pieprasīt. Un tāpēc esmu ar viņu kļuvusi ļoti saprotoša, tā teikt neko neprasoša un negaidoša, to, ko viņš man dod, vienkārši uztveru kā negaidītu dāvanu, nevis pašsaprotamu lietu, pieņemu viņu tādu, kāds viņš ir.

Vai tas varētu būt iemesls, kāpēc ir tik labi?
08.04.2014 10:50 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Jā, tas varētu būt iemesls.

Jo, tā kā neesat pāris, Tu uzskati, ka nevari vīrietim neko teikt un neko aizrādīt vai prasīt. Bet tas arī nenozīmē, ka, uzsākot attiecības, Tu kļūtu par zāģi. Iespējams, gan jā, gan nē.
08.04.2014 12:10 |

Reitings 12
Annie, secinājums: esmu gatava kaut visu mūžu būt šādās neattiecībās, lai tikai tās ir tik perfektas :)
08.04.2014 12:11 |

10 gadi
Reitings 13809
esmu gatava kaut visu mūžu būt šādās neattiecībās, lai tikai tās ir tik perfektas

Katram savs.

Es zinu, ka nekad nebūtu ar mieru, jo man gribas stabilitāti un to solījumu, pārliecību, ka esam viens otram. Nevis, ka kādu dienu viņš uzsāks nopietnas attiecības ar citu. Jā, tā var notikt arī parastās attiecībās, tomēr šajā gadījumā vīrietis ir brīvs, bez saistībām. Viņam nekas pat nav jāpaskaidro.
Un es neticu, ka Tev būtu vienalga, ja pēc jau ilgāka laika vīrietis vienkārši pateiktu Tev atā un uzsāktu nopietnas attiecības ar citu sievieti.
08.04.2014 12:16 |

Reitings 165
Reģ: 09.12.2013
Annie paraksts zem katra vārda, labi pateikts un taisnība vien ir.

Allena, kāpēc gribi samitrināties ar mazumiņu, kāpēc liegt sev normālas attiecības, mīlestību?
08.04.2014 12:19 |

Reitings 12
Annie, protams, man nebūtu vienalga, es pārdzīvotu. Bet nu pazīstos viņu, viņš taču tāpat pateiktu un paskaidrotu, ka beidz ar mani sakaru un iet pie citas. Ne jau nu tā vienkārši pazustu vienā dienā. Vinš nebūtu no tiem, kas nepaskaidrotu. Kā jau teicu, mums ir ļoti liela cieņa un atklātība vienam pret otru. Sāpīgi būtu kā neattiecību, tā attiecību gadījumā, es domāju, ka tam nav nozīmes.
08.04.2014 12:20 |

Reitings 12
bika, es negribu to sev liegt, negribu liegt mīlestību...
Vispār šī tēma bija par manām pārdomām, ka, esot attiecībās, es esmu jutusies daudz sliktāk nekā esot šajās "neattiecībās". Nu tas man tā pašai liekas dīvaini :)
Būtu interesanti uzklausīt citu pieredzi šajā jautājumā
08.04.2014 12:23 |

10 gadi
Reitings 13809
Viena no manām kolēģēm arī tā domāja. Draudzējās ar vīrieti 7 gadus, kopā nedzīvoja. Un vienā dienā bez paskaidrojumiem ieraudzīja viņu ar citu sievieti, izrādījās jau pat kopā dzīvo.
08.04.2014 12:24 |

Reitings 657
pati jau atbildēji uz savu jautajumu.

tiklīdz sāksiet dzīvot kopā vis ieies vecajās sliedēs
08.04.2014 12:27 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Pēc taviem komentāriem var redzēt, ka esi sasapņojusies.
Visu mūžu tev nebūs tādas "attiecības", pat neceri :D
Viņš negrib nopietnas attiecības ar TEVI. Viss tas "nav laika attiecībām, negrib neko nopietnu" utt ir bullshits, tādā ziņā, ka tajā brīdī, kad cilvēks satiek to savu "īsto", viņš grib attiecības ar to īsto, grib būt kopā utt. Tas nāk dabiski.

Un kādu dienu viņš vienalga satiks to sievieti, ar kuru viņš veidos attiecības. Ar tevi viss beigsies tā, itkā nekas tas nebūtu bijis.
Ir daudz gadījumu, kad cilvēki ir visāda veida attiecībās, pat gadiem, bet pēkšņi parādoties citam cilvēkam, viņi bezmazvai jau pēc mēneša ir gatavi aprecēt viņu. Laigan dienu atpakaļ vēl teica ka nav laika attiecībām, vai tās nevēlas.
08.04.2014 12:51 |

Reitings 1154
Reģ: 08.03.2014
Sajūta, ka visus vīriešus, kas piekopj šāda tipa attiecības, uzskatat par neliešiem, kas pazustu bez paskaidrojumiem. Un ieteikt meitenei mest visu pie malas. Lai gan viņa ir laimīga, tas ir vienkārši idiotisms. Viņa ne par ko nesūdzējās, tikai vēlējās padalīties ar to, cik laimīga ir un padiskutēt par to, kādēļ šādas attiecības strādā tik labi.

Tas no manis ne kā vīrieša, bet gan kā no cilvēka, kas kārtīgi izlasa stāstu un jautājumus, nevis metās nosodīt kaut ko, kas cilvēka dzīvi padara pilnīgu.

Autorīt, neiespringsti par nākotni. Redzu, ka pati saproti, ka puisis labs. Ja tās pāries nopietnās attiecībās, tad tādēļ, ka abiem būs vēlme. Nevar otru cilvēku pavilkt uz kaut ko, kas viņam dzīvē šobrīd nav nepieciešams. Kā jau pati teici, ne šajā momentā Tev to vajag, bet varbūt vienīgi pēc kāda laika. Puisis jau nav no akmens. Ja esi forša ikdienā un atvērta gultā, un puisim neko nepārmet, citu viņš nemeklēs. To gan es Tev kā vīrietis varu pateikt.

Lai veicas, mazāk paļaujies uz random cilvēku viedokli forumā, kur puse iemītnieču ir savu lietuvēnu nomāktas.
08.04.2014 13:25 |

Reitings 62
Tev tik veselīga attieksme pret šāda veida attiecībām :) Atliek tik baudīt! Esmu līdzīgi domājoša un šobrīd arī baudu tādas attiecības, kas nav definētas kā "esam pāris". Jo mazāk es domāju par nākotni, jo labāk. Kaut kad padomāšu..

Dažreiz man uznāk kaut kāda nestabilitātes sajūta, bet tas ir vairāk sabiedrības ietekmē - kad apkārtējie prasa jautājumus, vai mēs esam kopā, kāpēc nedzīvojam kopā, utt. Kad nometu nost svešas domas un viedokļus, saprotu, ka esmu laimīga šobrīd.
08.04.2014 13:46 |

Reitings 1853
Nē nu, scenāriju, kā tas viss izvērtīsies, varētu būt 101.
Bet tas, ka bieži šādās attiecībās kāds paliek ar salauztu sirdi, ir fakts. Laikam pesimistisks skatījums.
08.04.2014 13:47 |

Reitings 21
Reģ: 13.12.2010
Padalīšos ar savu pieredzi šādās "ne attiecībās", jo, tāds jau bija autores jautājums.

Tātad, iepazinos ar vīrieti, sākām veidot attiecības kā pāris, mums nesanāca, ātri vien pazuda tā dzirkstele, sapratām, ka labāk deram kā draugi. Mūsu "draudzēšanās" periodā gāja kā pa kalniem, detaļās neiedziļināšos, sākām pat dzīvot kopā, bet tik un tā, mums buktējās attiecības. Izlēmām, ka viss, esam izmēģinājuši visu- ja nav, tad nav. Un, tad sākās pati labākā mūsu attiecību daļa, tad, kad mums vairāk nav pilnīgi nekādu saistību attiecībā vienam pret otru, mēs esam kļuvuši saistītāki kā jebkad.

Vīrietis, kurš pēc savas būtības ir vienpatis, ceļojumos brauc viens, lai noķertu īsto feelingu, tad, kad bijām kopā, kad piedāvāju doties kur kopā,uzsvēra uz savu vienpata dabu, tagad pats ierosina, ka grib ar mani braukt ceļojumā.

Es neko neuzspiežu viņam, viņš neko neuzspiež man. Mēs dzīvojam savu dzīvi, bet, esam kā stūrakmeņi viens otram. Par to, vai mums vēl kādreiz būs attiecības kā laulātam pārim ar ģimeni un tā, es nezinu, bet, mums ir labi tagad.

Tāda ir mana pieredze, piekrītu Teslas komentāram, neiespringsti uz nākotni ;)
08.04.2014 13:51 |

Reitings 786
Reģ: 02.03.2014
Iesaku filmu (500) DAYS OF SUMMER . Lieliski atspoguļo, tavu aprakstīto attiecību modeli.
http://www.youtube.com/watch?v=PsD0NpFSADM
08.04.2014 13:53 |

Reitings 121
Reģ: 18.03.2014
Vai tu vinu nezagetu ari tad ja vins saktu flirtet,sarakstities un tikties ar citam???vnk palaisu vala ar smaidu?
08.04.2014 13:57 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Protams, meitene ir laimīga par doto iespēju pavadīt laiku ar kopā puisi, kurā ir iemīlējusies!

Ir tikai neliels stūrakmens.. diskusijas autore jau uzsver, ka ir gatava ar puisi nodzīvot visu mūžu kopā.. tikai viņš - attiecībām neesot gatavs..

Manā paziņu lokā šādi stāsti parasti kļūst sāpju pilni, jo rezultātā viņa vēlas ar šo cilvēku kopdzīvi, kāzas un bērnus, bet vīrietis kaut kā joprojām nav gatavs attiecībām. Vai arī atrod ''precamo materiālu''..

Es ceru, ka šis būs stāsts ar laimīgām beigām :)

Manuprāt, forši, ja meitene liekas gultā ar puisi, kas viņu mīl no sirds.. un grib kopīgu nākotni. Nevis skaistakos gadus izšķiež ziedodama savas ģenitālijas alkās un cerībās.. :)
08.04.2014 14:00 |

Reitings 1853
Un vēl kāda lieta....ir jau tā doma, apziņa, ka viņam nav citas sievietes. Laigan varētu būt, jo nekādas nopietnas attiecības jūs nesaista.
Ja būtu vēl cita/citas sievietes, diezvai būtu tāds pats viedoklis "o jā, šīs neesošās attiecības ir tik labas".
Tad atkal rodas jautājums, vai tiešām tās "attiecības" ir tik brīvas?
08.04.2014 14:13 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Man prieks lasot šādas diskusijas, ka jūs sievietes vislabāk zināt, kas darās tā vīrieša galvā un ko viņš grib/negrib, kāds būs scenārijas utt... Fantastiski.
Autorei novēlu izbaudīt laimi ko tās sniedz, un pat ja piedzīvo vilšanos, ticu, ka šādās attiecībās to pārciest ir daudz vieglāk, kā viļoties cilvēkā no kura šķietami vismazāk biji gaidījusi, jo bija taču solījumi...
08.04.2014 14:23 |

Reitings 1154
Reģ: 08.03.2014
Es jau paskaidroju no vīrieša skata punkta. :))
08.04.2014 14:54 |

Reitings 165
Reģ: 09.12.2013
Tesla, tavs vīrieša skata punkts ir TIKAI 21. gadu vecs, kaut skaidrs, ka tēmas autorei nav vairāk, tad jau der;)!
08.04.2014 14:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits