Vīrieši, Attiecības, Sekss -lieciet, kurā tēmā gribat

Reitings 124
Reģ: 13.08.2013
Sveikas, mīļās meitenes!

Situācija šāda-neesam paranojiski pesimistiskas, bet nu apzināties-neesmu mākoņos augusi, apzinos arī reālo lietu situāciju.

Satikos ar puisi, vienaudzi. Gadi-neesam tīņi, jaunieši/studenti.

Sākumā bija pāris tikšanās citu cilvēku ielokā(ne ballītes-savā ziņā obligātas), kur jau saskatījāmies, bet pimā kļūda-pirmajā kopīgā, neoficiālā pasākumā sadzērāmies un es paliku pie viņa. Nākamajā rītā ar dullu galvu sapratu, kas par kļūdu pieļauta, devos mājās(pavadīja). Pierakstīja manu numuru, bet teica 'tagad jau nav ko liegties, ka viens otram patīkam-mums kaut kur jāaiziet kopā' . Domājot, ka tas tik tāds sirdsapziņas mierinājums puisim, neņēmu pat vērā, bet nu turpmāka netikšanās nebija iespējama. Teiksim tā-toreiz un tagad mūsu tikšanās ir arī citu lokā neatceļamas.
Jā, reputācija viņam gāja pa priekšu un vēlāk dzirdēju arī aprakstu 'international man-whore'.

To visu zinot, man bija low expectations-es biju gatava un parakstījos uz šādu scenāriju.Šajā brīdī neko citu nevēlējos. Pat ja vēlējos-morāli biju tomēr gatava šim.
Sarakstījāmies, tikāmies. Otrreiz atkal paliku pie viņa, bet tas bija pēc gara randiņa un es pat tielējos. Jā, neesmu tāda tipa meitene, bet viņš mācēja pavedināt un iekāre šaudījās no abām pusēm pamatīgi.
Tad trešajā reizē biju sataisījusies kā meitene no filmām-pašai galva augšā, papēži, mežģīnes, bet viss normas robežās-biju pārsteigta, kad pusis vēlējās vienkārši jauku vakaru, bez turpinājuma. Vēl nākamajā reizē (iepriekš ļoti bija vēlējies un jau mudinājis) devāmies uz teātri. Sacīts darīts. Devāmies, bet puisim deguns mākoņos un visu laiku pašpārliecināti par sevi izteicās-apzinājās savu skaistumu, bet tai pat laikā slavēja arī mani.
Pati to ņēmu vērā un vilku uz zobu arī viņu-ja teica, ka man actiņas mirdz un man viņš patīkot, ķircināju un teicu-tev pašam actiņas mirdz. Pēdējā tikšanās reizē atbildēja-es zinu, sāk, ja?
Ir gari to visu rakstīt, bet tas viss progresēja un bija sajūta-jo vēsāku es tēloju, jo vairāk viņš sāk just. Aicināja pat doties vairākkārtīgi uz viņa pilsētu brīvdienās. Sāka rakstīt 'žēl, ka neesmu tev klāt' pēc pēdējās tikšanās, kas brunču medniekam nav tipiski.
Pie problēmas-pēc šī vakara (teātris, vakars pie viņa (atkal nebija tik nasks uz gultas priekiem, kas liek domāt, ka tas tomēr nebija galvenais mēŗkis,lai ar mani tiktos), prasībām braukt uz viņa pilsētu utt, viņš pēkšņi noklusa. Pēkšņi ziņu no viņa nav. Pēdējo tikšanos atcēla un iniciatīvas nav. No manas psues ,protams, arī nav. Es līdz pēdējam spēlēju, ka man tā bija tikai izklaide, lai neuzskata mani apr vienu, kas sapņu pilis ar viņu sacēlusi.
Jautājums (tām, kas saņēmās izlasīt) - vai jums ir bijusi pieredze ar šādiem puišiem?
Es godīgsakot nespēju saprast, kas notika. Viņa sajūtas ,šķita, sākam progresēt. Viss par actiņu mirdzēšanu, aicinājumiem, komplimentiem par to, ka neesmu tikai skaista,bet arī gudra, ka mēs domājam līdzīgi un ka nebija to gaidījis no meitenes.
Jāsaka-izslavēts ar savu iedomību visu cilvēku lokā-daži apt sakot, ka viņš tiešām ir gudrs un inteliģents, bet tāds preteklis un iedomīgs, ka cilvēki pat nevēlas runāt ar viņu.
06.04.2014 23:38 |

Reitings 335
Reģ: 05.01.2014
šis atbildēja tikai vakarpusē

Tas neko nenozīmē! Es arī citreiz pats izlasu sms un uz doto brīdi nav laika atbildēt, bet vēlāk aizmirstu, par ko man arī pēdējā laikā sāk pārmest.

Izskatās, ka viņam pašam normāla putra galvā, kuru iespējams, ka esi 'uzvārījusi' Tu. Tā jūsu saucamajiem 'babņikiem' vienkārši ir grūtāk emocionāli atvērties un varbūt biedē saistības, jo tādu sen nav bijis.
07.04.2014 00:20 |

Reitings 124
R. - nuu, bet ja pēc šīs sms viņš mani vēl satika, izlikās, ka nekas nebūtu bijis. Man pat kafiju uztaisīja viņa draugs, nevis viņš. (man gan tas nebija jāredz un jādzird, ko izlikos palaižam garām) viņa draugs pēc tam iedunkāja viņu, sakot, ' kā tev nav kauna' . nezinu ,kam tas tieši bija domāts, bet pieņemu, ka faktam, ka izlikās mani neredzam.

viņa kursa biedrene atzīst, ka ir gudrs, izskatīgs šarmants utt, bet neciešami iedomīgs. domā tā arī ir maska?

pēc visa spriežot, bēdīgākais scenārijs ir, ka iepatikos,dabūja seksu, nošarmēju, bet negrib saistības, atrada citu un tagad vnk bez naida, ebt grib atbrīvoties no manis vienkārši ignorējot, bet šī fakta pieņemšanai man neiet kopā visi manis minētie fakti.
07.04.2014 00:26 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Es vienreiz ari uz taada uzkjeros- tadas sms sutija- tadas pasakas stastija un tad vienu vakaru atrakstija- aij mes esam parak dazhadi! Kooo???? Mums pilnigi viss sakrita- edieni, miljakas krasas, dzerieni, restorani... Taa ari nu jau cik gadi - draudzenes vinjam nav :)
07.04.2014 00:37 |

Reitings 293
Reģ: 18.01.2014
ar bruncu medniekiem man pieredze nav un ari nebus, jo esmu tik daudz gudra, lai ar tadiem neielaistos..
07.04.2014 00:52 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Godīgi sakot, es nesaprotu šo domāšanu un analizēšanu. Nu nesanāca, tad nesanāca, kāpēc tu tam visam tik ļoti tērē laiku un prātu, ja tāpat nenoskaidrosi kāds tad bija īstais iemesls?
07.04.2014 00:59 |

Reitings 1372
Reģ: 18.03.2011
Manuprāt, tu rīkojies pareizi, paturot savu pozīciju un neskrienot pakaļ. Tādi lohi to nevar pavilkt, ka viņiem neskrien pakaļ kāda un, paši sevi un savu ego aizsargājot, nozūd.

Man ar bija gadījums ar visvisādiem skaļiem vārdiem un pazušanu. Nenoskaidroju īsto iemeslu, bet labi, ka tā. Iespējams, ka pārāk liela pašpietiekamība nospēlēja gan manā, gan tavā gadījumā lielu lomu. Jo šitie tipiņi dziļi iekšienē baigi nepārliecinātinpar sevi, un neļaus nevienam kāpelēt pa viņa ego

Neanalizē, un, ja negribi pavadīt daļu no dzīves, glaimojot viņam un skrienot pakaļ - move on un aizmirsti viņu
07.04.2014 01:08 |

Reitings 124
patiesībā pati esmu dikti lepna, ka es noturējos ,kā parasti spēlē puiši-ļāvu nākt klāt, bet to varēja tikai tad, ja pacentās pats, bez manas iniciatīvas, tai pat laikā, ja pat miesiski biju viņa, mentāli un garīgi es galīgi nebiju pieejama. parādīju visas savas stiprās puses, kas, šķita, pievelk viņu, bet tā pēkšņā nozušana pēc visiem 'mēs kopā tik labi izskatāmies' , 'tu man patīc' utt. es nesaprotu to loģiku, bet laikam tā ir viena no tām dzīves neatrisināmajām mistērijām.
07.04.2014 01:14 |

Reitings 900
Reģ: 19.01.2014
@ anna

ja vīrietim ir nopietni nolūki viņš nekur nepazudīs.
07.04.2014 03:31 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
ja vīrietis pasaka- Tu esi skaista ,gudra,tad tas nemaz nenozīmē,ka viņam ir nez kādas jūtas pret Tevi .
es vispār neiespringtu uz ,kaut kādu babniku,kuram vienu nakti ir viena sieviete, otru- cita. gan jau atrada kādu citu sievieti ,ko paņemt līdzi, vai arī zuda interese par Tevi. babņiki mēdz arī vairāk par vienu reizi ar sievieti pārgulēt, tā kā tas nenozīmē,ka viņam ir nez kāda interese,ja viņš pārguļ ar Tevi vairākas reizes. būtu es puisis babņiks,tad arī izmantotu izdevību un pārgulētu vairākas reizes,ja reiz sieviete ir laba gultā.
izmet viņu no galvas! labāk dod priekšroku vīrietim ,kuram nav tik aktuāla sieviešu nomainīšana, sakolīšana un pietiek ar vienu uz ilgu laiku
07.04.2014 04:28 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Viriesi ir divaini, teiksu godigi. Es ari paslaik satiekos ar vienu. Pavadam jauku laiku, sad tad, ir sekss. Vins jau no sakuma ar savu uzvedibu paradija, ka nopietns nekas nebus. Bet ok, tad ari es tikai izbaudu mirkli. Neiedzilinoties jutas un saldos tekstos. Pedeja reize, kad tikamies, pats saka, "es ec tevis ilgojos, ir tik jauki, ka esi te bla bla bla..."
Ej nu vinus saproti.
07.04.2014 08:41 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Anna - mani pārņem lepnums, ka ir arī meitenes, kas var nepazaudēt galvu pie pirmā babņika. Prieks, ka esi garīgi distancēta un piesardzīga, citādi te jau būtu savādāka rakstura diskusija... Liec viņam mieru un necenties izprast - nav vērts! Babņiks ir un paliek babņiks.
Zii - tādi tauriņi viendienīši jau arī paliek vieni, jo viņi nepamana, ka vecums, kad jau jāsāk veidot nopietnas attiecības ir jau aiz muguras un atjēdzas tikai tad, kad ir par vēlu.
07.04.2014 10:36 |

Reitings 335
Reģ: 05.01.2014
Tad ja Tev nākas viņu savās ikdienas gaitās satikt, vienkārši pasveicini un turpini savu darāmo it kā nekas nebūtu noticis, nav jēga kaut ko izanalizēt, kas tikai pašai sajauks galvu un nekādu labumu nedos.

Nevaru vairs neko ieteikt, ja cilvēku nepazīstu. Pats kādreiz biju 'babņiks', bet tas nenozīmē, ka gulēju pa labi pa kreisi, bet vismaz nečakarēju smadzenes otram cilvēkam un pateicu visu kā ir, kaut vai beigās es biju kretīns, kas jau iepriekš brīdināja kā var sanākt, bet šajā gadījumā cilvēkam pašam galvā 'plauktiņi savandīti.'
07.04.2014 11:48 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Viņam iepatikusies cita.
07.04.2014 12:01 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Es esmu satikusies ar puišiem ar nopietniem nolūkiem. Visi ir man kaut ko solījuši un taisījušies dot.Dzīvot kopā,ceļot,laiku pavadīt.Sākumā jau viss ok,bet vēlāk tā uzmanība pazūd. Vīrieši ir gļēvi,viņi saka,ka viss ir ok un nemāk pateikt,piedod Tu man vairs nepatīc.
Katra mēs esam pelnījušas,lai mums saka taisnību un attiecas kā pret karalienēm. Tikai,no sākuma ir jābeidz ticēt meliem un jāizaug no kalpones līdz karalienes līmenim.
Pašai ir jābūt interesantai un jāaizrauj vīrietis. Ir jādara tas pats,ko dara viņi - es domāju par sevi!
Prātā nāk Samantas teiciens no S&C - Sweetie we all are alone,even when we are with man!
13.04.2014 16:22 |

Reitings 2609
Reģ: 11.11.2013
+ viltigalapsa
13.04.2014 16:24 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Jo dzīve dos pa pieri tik ilgi,kamēr nesapratīsi. :D
13.04.2014 16:41 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
anna, tas nav trakākais variants, tik daudz lasīts, dzirdēts kā puiši sapūš pīlītes sievietei ausīs, tie vārdi nav nekas īpašs, tā un vēl trakāk dara ļoti daudzi vīrieši, tieši TĀDĒĻ es neticu vārdiem, un ja vīrietis izsaka glaimus, pārāk daudz, vai piemēram tādus kā Tev, tad tādu nekādi nespēju uztvert nopietni, pat ja viņš IR nopietns, es to varu nezināt, bet mani tas personīgi atbaidītu.
Un teātris, kam ir vajadzīgs teātris?
Vai attiecībām nav jāveidojas brīvi? Vai Tu vēlētos cilvēku blakus, kas spēlē suns ar kaķi lomu, es to nevēlētos.
Un viss šis apraksts, man neradīja sajūtu, ka viņa jūtas un nolūki ir nopietni, viņš var teikt ko viņš grib, BET viņa rīcība ir tāda kādu to pati redzi!
Esmu pati sastapusies ar cilvēku, kas var būt mīļš un labs, bet viņam tu neesi īstā un to viņš jūt, jo mēs nevaram visi viens otram būt īstie, bet varam pavadīt vienkārši kopīgi laiku.
13.04.2014 18:06 |

Reitings 874
Reģ: 29.01.2009
Tagad viņš citai to pašu saka, ko Tev teica, kā nekā babņiks, tas ir viņu darbs, saldi runāt un jaukt meitenēm galvu, kā Tev. :) Kapēc Tu to tā analizē un domā, ko domā viņš, viņš Tev neko nesolīja, atpūtās ar Tevi, dabūja ko gribēja, tagad kārta nākamajai.. :)
Sievietes vienmēr kko sadomājas un saceras, ja nedod ziņu, tātad viņš negrib, viss! :)
13.04.2014 18:33 |

Reitings 512
Reģ: 08.11.2012
Nelasiju visus komentārus,bet man liekas,ka viņš nobijās vai arī parādijās kkāda ex viņam vai kas tāds...
13.04.2014 19:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)