Un, ja kas, tad katru mēnesi mēnešreizes nesākas vienā un tajā pašā datumā.Man kā pa brīnumu pēdējā laikā ir ļoti precīzas. :D
Un, ja kas, tad katru mēnesi mēnešreizes nesākas vienā un tajā pašā datumā.
Man kā pa brīnumu pēdējā laikā ir ļoti precīzas.
Ja tev sākas vienā un tajā pašā datumā
Ar precīzas es domāju, ka ir vienā un tajā pašā datumā (kādus pēdējos četrus mēnešus), nevis precīzas skaitot pēc cikla dienām.
Ja man divu dienu laikā sāksies mēnešreizes, tad automātiski var neuztraukties par to, ka esmu stāvoklī, vai vēljoprojām pastāv tāda iespēja?
bet neesam pārliecināti,ka nekas netika iešļākts manā ***
nedomāju, ka Kristīnes vecumā bijāt daudz gudrākas! Nav brīnums, ka jaunietēm kauns iet pie ginekologa vai prasīt kādam padomu, jo baidās tik izsmietas
nedomāju, ka Kristīnes vecumā bijāt daudz gudrākas! Nav brīnums, ka jaunietēm kauns iet pie ginekologa vai prasīt kādam padomu, jo baidās tik izsmietas
Ja cilvēks domā par seksu , ir jāpadomā arī par izsargāšanos un ja ir KAUNS, tad nav īstais laiks, vēl jāpaaugas vai arī JĀPĀRVAR tas kauns, lai pēcāk nav jāraksta internetā! Jo kā gan MĒS cilvēki foruma varam zināt, vai viņa IR/NAV stāvoklī!!!!!