Nu labs ir, uzvilkšu legingus,uzslēgšu mūziku,sastādīšu tabulu ar grafiku cik un kas man jādara,un cerams,sākšu kko darīt,lai būtu smuks,seksīgs dupsis :D
Esmu lasījusi, ka kafiju var lietot pirms treniņiem, lai paātrinātu vielmaiņu. Protams, ar nosacījumiem, ka stipru - melnu dabīgo kafiju un, izdzerot kafiju, jāpagaida vismaz 30min, lai sirds nesāktu streikot, ja kaut ko pārmērīgi aktīvu darītu.
Elīza. Nepārforsē pirmajās dienās, lai riebums neizveidojas. :) Man gan bija tā, ka nevareju pa trepem noiet kā kājas sāpeja :D Bet tas tieši man patika, jo jutu, ka labs darbiņš padarīts :)
Es esmu pie 45 sek, rīt jau 60 :) No sākuma likās easy, bet nu jau sāk palikt par īstu challenge.
Es gan paralēli tam visam vēl eju uz grupu nodarbībam, kur ik pa laikam šis ir jānotur ap minūti, tā kā reāli saskaitot kopā ir dienas, kad sanāk pat vairāk kā pēc plāna.
Me Myself and I-nē,nē viss kārtībā, es jau ceturto reizi šito uzsāku, pirmajā reizē arī nevarēju paiet,vajadzēja stumjamos ratiņus priekšā :D
šodien uztaisīju pietupienus un izklūpienus ar mazām staipīšanās pauzēm.
Uz vakarpusi uztaisīšu varbūt 30-Day-Plank-Challenge, bet tas ir liels varbūt :D
Nu tak pirmā dienā tikai 20 sekundes, kas tad tur? :D
Es šodien malacītis, 10. diena squat challange, 1. diena palnk challenge, noskrēju 1000 soļus uz stepera, 20 minūtes, vingrojumi pakaļiņai un 20 minūtes rinķis. Pirmo reizi, man reāli lija sviedri :D
Starp citu, mani vēl motivē šīm bildēm ievilkt sarkanās strīpas, kad darbiņš padarīts :D
Luī Man vislabāk dupša muskuļi strādā tieši tad, kad rokas ir aiz pleciem. Tad sanāk lielāks spiediens uz papēžiem ceļoties, plus vēl esot jāsasprindzina vēders. Nezinu kāds labums pēcpusei tieši no sqatiem, bet kājas man noteikti smukākas paliek, dupsis vnk lēnā garā stingrāks. Tieši kāds ir mans mērķis :)
Njā, sītrošanu es tiešām katru dienu gaidu ar nepacietību :D Visforšāk brīvdienās iestrīpot, nekas nav jādara :D Bet nu labi, tad es tāpat riņķi griežu. Gribu viduklī 60 :D Un pierunāt vīru, ka man ir smuks vēderiņš, lai to izrotātu ar kādu skaistu rotiņu :)
Gulšņāju gultā pie siltas tējas krūzes, jo bija auksti, lasīju šo diskusiju. Un izdomāju- lai iet. Piecēlos no gultas un izdarīju gan squat gan plank. Wuuuhuu :D Nolādēju ar abas bildes un svītrošu katru dienu ciet. Paldies par motivāciju, meitenes. yeeee
Ar draugi abi pieveicām 1.dienu :D Precīzāk, viņš easy uztaisīja, bet es pieveicu :D Nu, nav viegli. Iespējams esmu baigā vārgule, bet man jau 20 sek nelikās ļoti easy. Vismaz uz fona, ka grūti iedomāties 5 min šādi noturēties, bet man patīk šādi izaicinājumi, jo tie ne tikai veicina fizisko formu, bet, galvenokārt, šādi sev var pierādīt, ka spēj izturēt, nepadodoties utml.
diskusijas iespaidā nolēmu izmēģināt savus planking skilus: agrāk 4 minūtes bija īsta elle, šoreiz easy. Varēju ilgāk, bet drīz jāsāk Insanity, nevar pārpūlēties. Tā kā paldies Insanity - mana prese paliek tiešām spēcīga :)