Jūsu vecāki un viņu ietekme

Reitings 19
Reģ: 04.02.2014
Vairākkārt ir redzēts, ka bērni strādā tajā pašā profeijā, kur vecāki, piemēram, zinu grāmatvedi, kurai abas ir grāmatvedes, arī ārstus vairākās paaudzēs u.c. Kā ir ar jums - cik lielu ietekmi uz jūsu personību ir atstājuši vecāki - varbūt viena profesija, varbūt kādas ļoti spilgtas vienādas rakstura īpašības, temperaments vai rīcība konkrētās situācijās, kad pie sevis nodomājat, ka rīkojaties tāpat kā savulaik mamma vai tētis utt.?
27.03.2014 11:18 |

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
varbūt ne pa tēmu, bet kad es dzīvoju kopā ar savu 40-gadinieku un man bija tikai 21, mana māte man pieteica boikotu un bija uz trim mēnešiem uz mani apvainojusies. Joprojām reizēm viņa uzvedas tā, it kā es būtu no citas planētas un sagrāvusi viņas sapņus par ideālu meitu.
27.03.2014 22:08 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
nu izspļauta mamma-aizsvilstos momentā, pārāk emocionāla, sapūšos ātri. Pašai ļoti kaitina +
no šī esmu tikusi vaļā, tagad mazāk kaitinos :D
27.03.2014 22:12 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Izskata ziņā - tēvam līdzīga .. garas kājas, tumši mati :D Raksturā ... un vispār par piemēru ņemu mammu. Pat izglītība (viņas pirmā augstakā) un mana . zināmā mērā ir līdzīgas. Mammucis man super, tik smelties iedvesmu :)
27.03.2014 22:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits