Es no organikas ļoti maz ko atceros. Atmiņā skan: аш 2 о (H2O) девиз не наш, наш це 2 аш 5 о аш! (C2H5OH) :D
Taču intereses pēc iegooglēju un visu atradu bez problēmām. Neredzu iemeslu, kāpēc tu nevarētu to izdarīt :)
Man,protams,būtu ko atbildēt uz tiem aizvainojumiem,bet tāds nebija mans mērķis,šo diskusiju veidojot.
Man tādus savienojumus google galīgi neizmet vai arī neprotu meklēt. Ir līdzīgi,bet ne tādi.
ērzelis, nemētājies ar apvainojumiem :)
Es taču nevienu nespiežu te nākt un līdzēt,palūdzu,ja nu kādai ir laiciņš un gribēšana izpalīdzēt nevis vārdiski nolikt gar zemi cilvēku...
Selene, vienīgais savienojums, kurš pat teorētiski nevar pastāvēt, ir 6.
Bembijs##, izmanto googli vai mācību grāmatu. Varbūt gala beigās vismaz kaut kas aizķersies prātā. Vienmēr varu izpalīdzēt, bet nekad to nedaru ar priekšā pateikšanu.
myth, ja tas neaizņem daudz laika,varbūt varu sarakstīt savus variantus un Tu man vies skaidrību,vai kaut kas ir pareizi? Jo ķimija man kā ķīniešu ābece...
žēl, ka nevaru palīdzēt, jo no ķīmijas neatceros praktiski neko, bet žēl, ka meitenes te tik neiecietīgas... nu ne visiem padodas eksaktie priekšmeti, vari pūlēties, cik gribi, bet tāpat saprašanas nebūs - ir arī tādi cilvēki