Sveikas, meitenes!
Pēdējā laikā tāda sasāpējusi tēma uzradās, un, izstaigājot forumu īsti savu gadījumu neatradu, tāpēc rakstu par jaunu..
Lieta tāda. Esmu kopā ar puisi, sauksim viņu par Jāni, jau vairāk kā 4 gadus. Viss bija ļoti jauki. Līdz brīdim. Pirms pusotra gada sāku 'čatot' ar savu kursa biedru, sauksim viņu par Dāvi. Itkā nekas neparasts, jo man ir tīri daudz draugi- puiši, ar kuriem regulāri sazinos, un citi vakari paiet dažādu tēmu apcilāšanā, un tas ne reizi nav traucējis manām attiecībām ar Jāni.
Arī ar Dāvi, sākumā nekādu problēmu nebija. Protams, pa vidu vasara, un viss mierīgi, bet, atsākoties mācībām, atsākās čatiņš. Itkā nekāda vaina, bet mēs čatojām katru darbadienu, no rīta, līdz vēlam vakaram. Kaut gan kopā mācamies cauru dienu, īsti daudz nesarunājoties..
Lielākās problēmas sākās, nu jau, šajā gadā. Abi nonācām pie secinājuma, ka starp mums 'kaut kas' ir. Tāda kā pievilkšanās, vēlme vienam pēc otra. Pavadīt kopā laiku, čubināties, un tā tālāk.. Lieta tāda, ka mēs abi esam aizņemti, abiem ir ilgstošas attiecības, taču abi kaut ko vēlamies viens no otra.
Esmu mēģinājusi pārtraukt šīs 'attiecības', kuras tā pat nevar nosaukt, jo tas ir tīri tikai čats, taču vienmēr kaut kas notiekās.. viņš kaut ko pasaka, izdara, vai kā, un tas viss ir atpakaļ - vēlme turpināt, vēlme kaut ko sasniegt vienam ar otru. In the case, starp mums nav bijis nekas vairāk par apskāvienu, un buču uz vaiga dzimšanas dienā, kaut gan zinu, ka abiem gribās ko vairāk.
Īsumā - gribam, bet nevaram saņemties.. :D baidamies no lielām pārmaiņām, ko mūsu izveidotās attiecības var sagādāt.
Varbūt kāda var man ieteikt, kā rīkoties. Vai padalīties ar savu pieredzi. ??
Viena lieta ir, ja tikai viens ir attiecībās, un pēkšņi (vai arī ne tik pēkšņi) uzrodas tā sauktais mīļākais/-ā, bet pavisam cita lieta ir, ka abi esat attiecībās, bet kaut kāda 'ķīmija' un pievilkšanās ir izveidojusies, un tā ir pārāk stipra, lai tā vienkārši ņemtu un pārtrauktu..
Ceru, ka sapratāt manu domu un ne tik foršo situāciju.. :)