Tām, kas atzīmē...

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Sveikas. Drīzāk jautājums tām, kas atzīmē attiecību gada dienas.
Kā pārsteigt draugu gadadienā un kā izlocīties no situācijas, ka esmu to aizmirsusi?:D
Vakariņas neder, jo cik sapratu (viņš bija noslēpumains) vakariņas gatavos viņš.
Baigās dāvanas šajā dienā pirkt nav pieņemts, bet vajadzētu kaut ko, kas liecinātu, ka es atcerējos. Tomēr :D
20.03.2014 10:32 |

Reitings 6263
Puišiem ir tas stils uz šīm reizēm pirkt lielas plīšu mantiņas,

Paldies, Dievam, mans no šī te ir izaudzis pirms manis satikšanas un mūsmājās nav nevienas mīkstās rotaļlietas.
20.03.2014 11:03 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Es īsti nesaprotu - tev vīrietis ir tas romantiskais tips? :D
Es arī vienmēr aizmirstu visādas šitādas padarīšanas. Un vīrs to zin. Viņš gan amni nekad neaizmirst īpaši palutināt konkrētos datumos, bet pārsvarā mēs paši izdomājam, kad būs īpaša diena. :D
Man kaut kā tādas īpašās gatavošanās gada jubilejām ne īpaši saista. Jo vairāk - ja tas nozīmē galvu lauzīt katram atsevišķi. Tad labāk kopā aizbraukt uz kādu SPA vai aizbrauk uz Lietuvu, vai vienalga. :D
Un, jā - es esmu MakeMeGoAway pusē - 69 (BJ vietā) un alus būtu taisni tas, kas vajadzīgs. :D Nekādas pastas maritas, super eksluzīvie vīni, sveces un citi draņķi. :D

Bet tas ir tikai man. :D
20.03.2014 11:06 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Es noteikti nepriecātos, ja man kāds svētkos uzdāvinātu sevi vai kaut kādus romantiskos kuponus.
Varbūt vari nopirkt biļetes uz kādu viņam vai jums abiem interesējošu pasākumu? Vai kaut ko, saistībā ar viņa hobijiem?
20.03.2014 11:07 |

Reitings 6263
tev vīrietis ir tas romantiskais tips?

Ne gluži. Bet es esmu romantiķe un viņš darīs visu, lai tikai mani iepriecinātu, jo zina, ka man tādas lietas patīk. Parasti visu atceros, bet šoreiz baigā lažiņa sanāca.
Tāpēc man ir tik grūti izdomāt, jo viņš īsti nekusīs no svecēm utt, bet viņš zina,kas kusīšu.:D
20.03.2014 11:11 |

Reitings 1154
Reģ: 08.03.2014
Principā man jāskrien spēlēt pingpongu, bet, autorīt, varbūt nākošreiz pajautā veču forumā, tikai tāds ieteikums. :)

Ašā ideja - kartings divatā.

Čau. :)
20.03.2014 11:16 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Biļetes uz kādu pasākumu, kur varētu divatā aiziet.
Varbūt vēl ierāmēta jūsu abu fotogrāfija no kāda jums atmiņā palikuša, superīga pasākuma. Es šādi esmu dāvinājusi mūsu pirmo kopīgo fotogrāfiju, kas joprojām mums stāv dzīvoklī uz plaukta un atgādina sākumu :)
Bet vispār pēdējos gadus mēs vnk aizejam kkur forši pasēdēt divatā un varbūt kādu sīkumiņu uzdāvinam.
20.03.2014 11:16 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Tizla lieta tā sevis vai kuponu dāvināšana. Vai tad intimitāte, smukās veļas utt. piedien tikai svētkiem? Ja redz, ka džeks grib pasēdēt pie kompja, atpūtināt smadzenes no visiem un visa, būtu jākunkst, un lai tas nenotiktu, jāpiešķir, viens, unikāls kupons? Ja attiecībās ir tāds modelis, kurā valda vienam otra zāģēšana, kur kāda masāža vai otram nopirkts nieciņš ir kas ārkārtējs, tad laikam patiešām šie kuponi ir zelta vērtē.
20.03.2014 11:34 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Samaara - tad jau sanāk, ka vīrietis arī vakariņas gatavo tikai uz svētkiem..
20.03.2014 11:38 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Es savējo izmasēju pa riktīgo - bija pārlaimīgs!
20.03.2014 11:39 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Kāds sakars vīna iedzeršanai ar to, ka nākamajos vakaros jāsēž pie stūres??

Es balsoju par randiņu - aiziet kaut kur kopā, kur nav būts vai tieši otrādi - uz vietu, ar kuru saistās kādas kopīgas atmiņas.
20.03.2014 11:43 |

Reitings 6263
Ja attiecībās ir tāds modelis, kurā valda vienam otra zāģēšana, kur kāda masāža vai otram nopirkts nieciņš ir kas ārkārtējs,

Jā, jā. Kārtējā moralizētāja. Tas, ka cilvēki dāvina viens otram kuponus Valentīndienā utt., uzreiz tev ļauj spriest par to kādas ir attiecības un kurš kuru zāģē. Nevajag dramatizēt un izteikt aplamus spiredumus, kas reāli ir no pirksta izzīsti.
Mūsu attiecību modelis atļauj gan šādus kuponus, gan salkanas sveces, gan sevis dāvināšanu, bet tas nebūt nenozīmē, kas tas būtu kas ārkārtējs. Ja tavējais neatļauj-nedāvini. Dāvini smarža sun pulksteņus katros svētkos. :D
20.03.2014 11:45 |

Reitings 6263
Kāds sakars vīna iedzeršanai ar to, ka nākamajos vakaros jāsēž pie stūres??

Tāds, ka arī šovakar jāsēž pie stūres, arī rītvakar, aizparītvakara utt.
20.03.2014 11:46 |

Reitings 3296
Lollipop, es nezinu, kā sanāk Tev vai autorei, var būt, ka nav tikai svētki, var būt, ka šajā gadījumā vakariņu iniciatīvu izrādījis tas, kuram plānos ir pagatavot ko konkrētu vai kaut kā tā. Ne jau tajā, kurš gatavos, ir āķis, bet gan visā noformējumā.
Galu galā, gatavot vajadzētu tam, kurš pirmais nāk mājās un kuram labāk sanāk. Ideāli, ja gatavo kopā.
Atbildot uz autores pamatjautājumu, es nopirktu labu vīnu. Nav taču jānodzer uzreiz, var to atstāt kādam brīvākam vakaram. Vai grāmatu par kādu vīrietim interesējošu tēmu vai tās pašas biļetes uz kādu pasākumu, teātri vai kas nu jums sirdij tuvāks.
20.03.2014 11:51 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Tizla lieta tā sevis vai kuponu dāvināšana.

Pilnīgi piekrītu. Šis viss sviests labi izskatās tikai filmās. Domāju, ja es tā izdarītu, manējais padomātu, ka man uz Tvaika ielu jābrauc.
20.03.2014 11:51 |

Reitings 1431
Reģ: 04.04.2012
Es sev uzdāvinātu jaunu smuku veļu un vīrietim uzdāvinātu sevi pēc viņa gatavotajām vakariņām.

Viot šitais man liekas muļķīgi- visās malās ir skandināts, ka sekss nav balva vai dāvana un nekad to tā nevajag pozicionēt. Var, protams, ar to sagādāt pārsteigumu, bet kā dāvana- ni, ni....

Es pilnīgi piekrītu tam džekam, kas piedāvāja dzīvo alu un čipsus...
20.03.2014 11:54 |

Reitings 3296
čupakabra, morāle jau nav Tavu attiecību pasludināšana par sūdīgām, man nav ne jausmas, kas jums tur notiek, bet atļaujos pieņemt, ka viss ir ļoti forši, ja reiz tiek plānoti sādi svinigi romantiskie vakari un tā. Morāle ir par to, ka manuprāt dāvanai svētkos ir jābūt kaut kam neikdienišķam, īpašam.
20.03.2014 11:54 |

Reitings 6263
Morāle ir par to, ka manuprāt dāvanai svētkos ir jābūt kaut kam neikdienišķam, īpašam.

Kāpēc ikdienišķais nedrīkst atkārtoties svētku dienās, ja abiem tas ir patīkami? Piemēram, muguras masāža. Principā to taču var izdarīt ikdienā, kaut katru vakaru masē savu vīrieti. Bet ja abie tas ir patīkami, kāpēc to neatkārtot īpašākā dienā, kā patīkamu momentu otram? Tikai tāpēc,ka tas skaitās ikdienišķi?
Mēs ikdienā arī ejam uz kafeinīcām utt., tad tas ir ikdienišķi. Tāpat kā masn draugs regulāri gatavo vakariņas mājās un šodien būs man pagatavojis vakariņas - svētkos. Bet tas taču ir ikdienišķi! Tad jau to nevar.
Es uzskatu, ka ja abiem tas ir patīkami tad arī ikdienišķas lietas var pasniegt kā svētku dāvanas.
20.03.2014 11:58 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Ja sevi jādāvina svētkos un tā ir dāvana,tad sekss ir tikai pa svētkiem :D ikdienā ni ni

joks,protams.
20.03.2014 12:12 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Ne gluži. Bet es esmu romantiķe un viņš darīs visu, lai tikai mani iepriecinātu, jo zina, ka man tādas lietas patīk. Parasti visu atceros, bet šoreiz baigā lažiņa sanāca.
Tāpēc man ir tik grūti izdomāt, jo viņš īsti nekusīs no svecēm utt, bet viņš zina,kas kusīšu.

Neuztver manu komentāru kā aizvainojumu, jo tas tā nav domāts, bet vai nebūtu vērts vīrieti pārsteigt ar to, ka pārmaiņas pēc izdarīsi arī ko tādu, par ko viņš būs stāvā sajūsmā? Tici man, novērtēs!
Ja puisis ir aktīva dzīvesveida piekritējs, es apdomātu iespēju abiem kopā uzspēlēt peintbolu, izbraukt ar kartingiem, kad būs sezona, aizbraukt uz rodeļu trasi, doties laivu izbraucienā. Ja ko mazāk aktīvu, tad sacensties biljarda spēlē, aiziet uz kādu piedzīvojumu un asa sižeta filmu kino.
Var uzdāvināt vīrietim skvoša abonamentu dažām reizēm, lai iet ar čaļiem uzspēlēt utt.
Ikdienišķas lietas nav nekas slikts, bet arī nelielu pārsteigumu ieviešana tajā ikdienā ir kas veselīgs attiecībām.
20.03.2014 12:44 |

Reitings 3296
Tu taču pie draugu bērna uz dzimšanas dienu nebrauc ar baltmaizi, kaut arī tam bērnam viņa garšo. Tu brauc ar torti vai ne?
Teorētiski, jā, protams, ka ikdienišķu lietu VAR pasniegt kā svētku dāvanu. Bet vai vajag?
Ja man puisis uz jubileju piedāvātu "svinīgi" pamasēt muguru, es būtu mazliet saskābusi, kaut arī man tas patīk. Tomēr muguras masāžas es dabūju arī pēc garām darba dienam, un ja tie reiz ir svētki, es gribu kaut ko īpašu.
Ja puisis izlec guļamistabas vidū savā jaunajās apenēs un saka "še, mīļā, izpako savu dāvanu!" Tev ar to pietiek?
20.03.2014 12:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits