P.s. Kubiet, neņem tuvu pie sirds.Ta viss ok. Man te lasu būs ar ko pakasīties, tada duračka autore :D
t izveidot diskusiju par to kas ir sts deru kubiete bus pirma kas komentes.
Nu ja esat ar bieziem naudas makiem tirgojat savas lietas par siknaudu ja gribat.draudzenem nav bernu un vinas atcerejas ka biju runajusi ka gribu tadu somu un tad uz puikas 2gadiem uzdavinaja.
Ja vinam nav bernu un vinas tadas man tusetajas kas par berniem galigi neinteresejas tad nu ta var notikt ka tadu davanu sanemu.SIS SLUDINAJUMS IR AR DRAUDZENU ZINU TA KA NEKADU LIEKU NAUDU NETAISOS NEVIENAM IZKRAPT.NU TAK KAM IR NAUDA LAI SUTA JAUNU BUS PAR 30EIRO DAVANA PLEVES MAISINS.TAS IR VISS AR KO MANA NO JAUNAS ATSKIRAS.
vai tad ilzi vai andu ka nu tur bija beidzi meklet?tad vismaz bija miers no tevim.
ja nogribejusas majsaimnieces te sapulcejusas kuram gribas piekasities tad darat to.un paldies par atsaucibu soma ir aizrunata.LAI GAN TAGAD VARAT SAKT APSPRIEST KA ES NOBIJOS UN NOZUDU AR VISU SOMU
Soma ir aizrunata ka jau teicu.eu, kura vēl ar prātu no Cosmo nedraudzējas!? Vai arī te pekstiņus raksti - joreāli nevienam tava soma nav vajadzīga. Nē, pie Mola nenākšu, tik slima gan neesmu :D
Viss cosmo skries pie Mola, a autore ka karogu vicinas to somuOi, tad es ar būšu klāt- paķeršu vēl kādas uzkodas un dzērienus, lai jautrāk to cirku nolūkoties :D
Paskat ka tiek dzesti komentari Nu tak aija ja tu pis miljonaru tad tik meta te biezo.
Paskat ka tiek dzesti komentari Nu tak aija ja tu pis miljonaru tad tik meta te biezo.ja tev nav vajadziga soma tad tas nenozime ka kadai citai ari ne.Ko? wtf? tulkojumu studijā lūdzu.:D