Ieturēt vienu stilu

Reitings 797
Reģ: 29.01.2009
Skatos tv3play.lv Iepirkšanās pavēlnieces un secinu, ka daudzas sievietes saka: "Nē, tas nav mans stils/krāsa!". Piemēram, Linda saka, ka viņai patīk tikai krāsainas lietas, kamēr Natālija izvēlas tikai sievišķīgas lietas pieklusinātos toņos.

Jautājums - vai arī Tu uzskati, ka sievietei būtu jāietur viens stils?

Man, piemēram, patīk 1 dienu saģērbties klasiski un ļoti sievišķīgi, citu dienu mazliet 'grandžīgi', citu - sportiski... Uzskatu, ka tas padara mani interesantāku, ka nav katru dienu paredzams, kādā stilā ieradīšos. Arī vīrietis bieži saka atzinīgus vārdus - o, tas ir kaut kas jauns, interesanti, nepierasti.
13.03.2014 09:31 |

10 gadi
Reitings 2563
Man liekas, tas ir nedaudz garlaicīgi, ieturēt visu laiku vienu stilu. Tomēr ir labi, ja sieviete ir atradusi savu stilu un zina, kas viņai piestāv un patīk. Bet ik pa laikam der arī šo to pamainīt un izmēģināt ko jaunu.
Man patīk ģērbties vai nu ļoti sievišķīgi - kleitiņās, blūzītēs, piemēram no zīda vai šifona auduma vai arī mazliet roķīgi - ādas jakā, saplēstos džinsos utt. Bet vislabāk apvienot to visu kopā.
13.03.2014 12:40 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Dažādi, arī uz darbu mēdzu ierasties dažādi, bet tās drēbes kas man patīk, skapī ir, bet bieži nevaru atļauties uzvilkt jo nav pieņemami, nodomās, ka esmu caca, vai pa īsu svārki utt. Man nav viena stila, noteikti nav!
13.03.2014 12:49 |

10 gadi
Reitings 13809
Man liekas, ka ir jāģērbjas atbilstoši vietai, laikam un pasākumam.

+++
13.03.2014 12:58 |

Reitings 17
Reģ: 11.03.2014
Šobrīd man skapī ir vairākas žaketītes, parastas jaciņas ar nelielām pogām, daudz dažnedažādi krekliņi, kleitas un svārki. Esmu pamazām iebīdījusies tādā "paimeitiņas" stilā, kas man patīk, bet tanī pat laikā ļoti bieži dzirdu no saviem draugiem "Tu taču neesi tik pareiza, kā tu centies sevi parādīt" Un taisnība vien viņiem ir.
Pēdējā laikā ievēroju to, ka izdzirdot piemēram kādu Nirvanas dziesmu, man uzreiz sprāgst vaļā emocijas, tād gribās visai pasaulei izkliegt -māāāaan patīkkk-, tā nu vēlos pāriet uz kādām džinsu jaciņām, iespējams uz ādas izstrādājumiem, kautko smagāku, bet tajā pat laikā sievišķīgu.

Piekrītu pārējām, ka pārsvarā sanāk ģērbties pēc noskaņojuma, sajūtām.
Ārā skiet protams neiešu džinsos, vai žaketē.
13.03.2014 15:25 |

Reitings 678
Reģ: 29.01.2014
Es nevaru noturēties ar vienu stilu. Kā es ieeju veikalā, ieraugu ko smuku un man tas ir jānopērk.
13.03.2014 15:25 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Man liekas, ka ir jāģērbjas atbilstoši vietai, laikam un pasākumam.

Protams, bet pieturēšanās pie konkrēta stila nenozīmē, ka cilvēks automātiski ir nespējīgs apģērbties atbilstoši situācijai.
13.03.2014 15:42 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es noteikti geerbjos peec garstaavokla,dienas noskanas...Neskatoties uz to,ka manaa skapii ir vairaak baltas ,melnas un kreemkraasas dreebes un maz-iznaak loti interesanti varieet.
Man prieku laikam dara tas ,ka ir iespeeja padziivot vairaakaas vietaas gada laikaa, un liidz ar to ir iespeeja arii geerbties citaadi.
13.03.2014 16:17 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
ės vairāk piekrītu womankind
jaunieši vairāk eksperimentē, bet sievietes piemēram pēc 30 jau vairāk vai mazāk ģērbjas vienā stilā, pie kautkā pieturas un varbūt labi ja reizi gadā uzvilks kaut ko savādāku nekā tas pierastais. tas jau protams nenozīmē ka viņas nav stilīgas, vai ka slikti ģērbjas.
daudziem arī ir vnk bezstils. kad var redzēt ka nav vispār piedomāts par saskaņošanu vai vilks kas bijis pa rokai, vai vienkārši nav nekādas gaumes izjūtas.
13.03.2014 16:18 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Peekaboo-tev taisniiba noteikti ir kaut kur.Man ,piemeeram, loti reti redzees muguraa kleitu- esmu no taam sievieteem,kurai patiik izcelties,bet tajaa pasaa laikaa zinu,ka "faniigas" bikses man piestaavees labaak,ka interesanti svaarki,klaita.Dievs nav devis smukas kaajas...Esmu uzmaniigi izstraadaajusi to,kas man piestaav un kas nee.
Tajaa pasaa laikaa man ir kaut kas taads zemapzinaa,ka gribaas veel tomeer kaut ko taadu...jo gadi iet , vienmeer iedomaajos,ka nepaspeesu...peec laika vairs nevareesu atlauties ko taadu...
13.03.2014 18:01 |

Reitings 135
Viens stils ir garlaiciba pilniga

Piekrītu!
13.03.2014 19:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits