Karma, paša kļūdas vai likumsakarība

Reitings 612
Reģ: 11.09.2012
Dažkārt ar mums dzīvē notiek neizprotamas lietas. Tu dari visu pēc labākās sirdsapziņas, centies iepriecināt otru, mīlēt, bet tāpat reiz tieci sāpināts. Tie, kas pazīst mani, nesaprot, kā ar tādu cilvēku kā es , visu laiku notiek teju viens un tas pats. Atzīstu, šad tad esmu kļūdījies es, bet kopumā tas viss liekas miglā tīts. Nelūdzu palīdzību, vienkārši tāds rūgtums sirdī pēc visa. Citas priecājas, ja draugs mājās sēž un nevazājas apkārt, citai nepietiek ar to, ka vīrietis ir atlētisks, gudrs, labs gultā. Jā, man nav naudas, jo esmu tikai students, bet vai tas tik ļoti ietekmē sievieti? Vai jūs neredzat potenciālu? Ja nav kopīgu interešu, hobiji, tos vienmēr var atrast... visu var atrisinā. Es vienkārši nesaprotu, kāpēc sāpināts tieku es.

Būšu pateicīgs par citu domām, pieredzēm. Vienmēr paliek labāk parunājoties ar kādu.
12.03.2014 15:28 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Man domāt, ka cilvēks vienmēr meklē to, kas viņam trūkst .. ja nevēlies, lai sieviete pastiprināti pievērš uzmanību Tavam naudasmakam, tad skaties uz tādām, kas jau ir spējīgas sevi nodrošināt. Protams, viņa vēlēsies, lai esi vismaz viņas līmenī, bet to taču Tu vari :) Garantēju - uzreiz cita attieksme.

Ir sieviešu daļa, kas vienkārši nezin, ko grib, un mētājas vēl apkārt. Ar tādām fiasko ir gandrīz neizbēgams. Viņas deguna priekšā ir riktīgi foršs vīrietis, un ar prātu viņa to pati apzinās, tomēr tāpat gaida romānu cienīgu mīlasstāstu un zvaigznes no debesīm .. Vīrieši arī tādi ir, un viņus dēvē par nenobriedušajiem ..

Attiecībās, ja kāds zaudē savu identitāti vai ļauj otram uzkāpt uz galvas, tad vienkārši pretējā puse zaudē interesi. Visu laiku ir jābūt tādai kā mazliet sasprindzinātai atmosfērai .. tas neļauj ne Tev atslābināties attiecībās, ne arī otram, kas nodrošina, ka abi iegulda attiecībās. (Uz šī grābekļa es uzkāpu pagaišajās).

Ffs .. darbs .. nevaru pabeigt ..
13.03.2014 10:06 |

10 gadi
Reitings 150
Reģ: 15.05.2013
Un vēl jau problēma varētu būt tajā, ka tomēr izskatam pievēršu lielu uzmanību, protams nepārspīlējot. Personīgi nevarētu sevi iedomāties kopā ar apaļīgu meiteni.

Ok, viss skaidrs. Pilnīgi sagrāvi labsirdīgā puiša tēlu, ko šeit par sevi biji radījis.
Nu tad turpini meklēt cacas, ciest un vaimanāt.
13.03.2014 11:56 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Un vēl jau problēma varētu būt tajā, ka tomēr izskatam pievēršu lielu uzmanību, protams nepārspīlējot. Personīgi nevarētu sevi iedomāties kopā ar apaļīgu meiteni.

Ok, viss skaidrs. Pilnīgi sagrāvi labsirdīgā puiša tēlu, ko šeit par sevi biji radījis.
Nu tad turpini meklēt cacas, ciest un vaimanāt.

Domāju, ka liela daļa meiteņu, raksturojot savu ''sapņu vīrieti'', aizmirsīs pieminēt, ka viņam jābūt apaļīgam :D

Vai tas ir kritērijs, pēc kura vērtē otra cilvēka ''sirdi''? :)
13.03.2014 12:04 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010

Man gan tas liekas tikai normāli, ja jau puisis pats sevi kopj un uztur formā tad loģiski ka vēlas līdzīgu sievieti, vismaz galvā, neviens jau nevar galvot ka tik pat labi viņš nesatiks nākotnē apaļu meiteni kura vienkārši iekritīs viņam sirdī un tad ar satiksies ar tādu. Parasti jau tā ir, kad cilvēki saka ka viņi nekad nesatiksies ar īsu, tievu, garu, resnu cilvēku, beigās dzīve izspēlē visu tā ka dabū tieši to ko itkā nekad nebūtu gribējuši :D

UN tas tiešām ir tik normāli ka katram cilvēkam ir kaut kādi standarti, itkā meitenēm tādi nebūtu.
13.03.2014 12:09 |

10 gadi
Reitings 1660
Reģ: 29.01.2009
Uzbūru ainu: kojās dzīvojošs medicīnas students, kas strādā par sanitāru, bet perspektīvā ppēc gadiem 12 varbūt būs ārsts, meklē slaidu, koptu, izskatīgu rīdzinieci, kurai jau ir dzīvesvieta Rīgā, un ir pārsteigts, ka neviena negrib neko vairāk, kad viņš piedāvājas pie viņas pārvākties dzīvot. :-D
13.03.2014 12:12 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
No otra nevar prasīt to kas pašam nav.

Viela pārdomām. ;)
13.03.2014 12:12 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Bieži vien jau meitenes vēlas gatavus ''produktus''. Jau dzīvē nostabilizejies vīrietis, labi atalgots darbs, savs auto, savs nekustamais īpašums utt.
Droši vien šādiem puišiem reiz bija blakus sieviete, kas palīdzēja kļūt par to, kas viņi ir.. Un tad daļa meiteņu reizēm ir greizsirdīgas un pārdzīvo, ka viņam dzīvē ir bijis bez viņām vēl kāds nozīmīgs cilvēks :)
Tās ir manas šīrīta pārdomas :)
13.03.2014 12:17 |

Reitings 57
Reģ: 07.01.2010
Te visām ir ko tev ieteikt, taču realitātē situāciju zini tu un tavas bijušās. Ja tu gribi tiešām labu padomu ko darīt, iesaku aprunāties ar viņām, bet godīgi. Paprasi, kas tieši bija tava vaina pie šķiršanās un kā to varētu labot. Tas tev noderēs vairāk kā viss Cosmo kopā ņemot.

Un pats pie sevis padomā kas ir tas ko tu dari, ka visu laiku kāp uz tiem pašiem grābekļiem. Dzīve mums piespēlē līdzīgas situācijas kamēr mēs iemācāmies kaut ko no tām.
13.03.2014 12:50 |

Reitings 612
Fitness - tas ir dzīvesveids. Nav jāpārspīlē, bet tā tas ir. Ja es tiecos, precīzāk, atsakšu tiekties pēc atlētiskuma, tad kur šeit ir problēma? Ja sieviete grib rīt maķīti visu laiku, nu manis pēc. Tā ir vienkārša bezatbildība pret savu ķermeni. Tieši tādēļ es cienu sievieti, kura kaut vai nedaudz, bet tomēr cenšas savest sevi kārtībā. Es labi zinu, kas ir iedzimts un, kas ir žūpības pamatā.
Atvainojos, resnas dirs*s pamatā ir cilvēks pats.

Par visām attiecībam viss ir skaidrs, šeit vienkārši sieviete vilka līdzi savu pirmo puisi , kurš ķipa tikai labakais draugs. Izrādījās, ka tieši viņa dēļ arī nekas nevarēja tālāk attīstīties.

Man drīzāk ir cits jautājums - kāpēc es piesaistu tik neizlēmīgas, šaubīgas sievietes!?
13.03.2014 13:03 |

Reitings 612
Ir sieviešu daļa, kas vienkārši nezin, ko grib, un mētājas vēl apkārt. Ar tādām fiasko ir gandrīz neizbēgams. Viņas deguna priekšā ir riktīgi foršs vīrietis, un ar prātu viņa to pati apzinās, tomēr tāpat gaida romānu cienīgu mīlasstāstu un zvaigznes no debesīm ..

Tieši to man viņa vakar pateica. Nice! :D
13.03.2014 13:05 |

Reitings 384
Reģ: 10.03.2014
Ja tu tiešām esi topošais ārsts, tad jau tev būtu jāzina, ka aktīvs un sportisks cilvēks, nevar būt 180 cm un 50 kg dzīvsvarā. Atrodi meiteni, kura nav caca ar 100 un 1 diētu un solārijiem, bet tiešām piekopj aktīvu dzīves veidu, un viss jums tur sanāks.
13.03.2014 14:07 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Pff, ja sportisks puisis negrib sev blakus apaļīgu meiteni, tad jau uzreiz viņš tikai uz cacām skatās :D
Pašai dusmu uzmet, ja es daudz skrienu utt, bet mans puisis katru vakaru sēžot dīvānā grauž čipsus un tik resnē un vēl čīkst. Ja es aizrādu, tad sākas teksti ''mīli mani tādu, kāds es esmu''. Pilnīgi normāli, ja par sava ķermeņa formām piedomājošs cilvēks negrib būt kopā slinku rīmu.
13.03.2014 14:55 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Bet, ja puisis ar alus vēderu grib blakus tikai fitnesa modelas, tad gan ir vāks :D
13.03.2014 14:59 |

Reitings 2295
Dakteri, vai esi mēģinājis kaut ko ar kādu no šejienies?
13.03.2014 15:09 |

10 gadi
Reitings 302
Reģ: 26.08.2010
Sasmējos nedaudz par tām tievajām meitenēm.

Agrāk biju profesionāla sportiste un vēljoprojām ķermenī jūtamas tā sekas- lielāki ikri, augštilbi, lielāks dibens, un es uzreiz neskaitos pie tām tievajām, jo neielienu mazākajā izmērā, bet tas, ka esmu/biju sportiste jau nevienu neinteresē. Dakteris uz mani pat nepaskatītos :D
13.03.2014 15:11 |

Reitings 57
Reģ: 07.01.2010
Par visām attiecībam viss ir skaidrs, šeit vienkārši sieviete vilka līdzi savu pirmo puisi , kurš ķipa tikai labakais draugs. Izrādījās, ka tieši viņa dēļ arī nekas nevarēja tālāk attīstīties.

Kaut kā neticas ka šis ir vienīgais iemess kādēļ nekas nesanāca. Kā ar citām viņām arī bija neizlēmīgi puiši?
13.03.2014 15:18 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Es arī mācos par dakteri un strādāju par sanitāru.;) tik tā arī nesapratu,kāda šeit Tev ir problēma, jo nu ja Tu dzīvo kojās tad tur vispār ir pilns ar vienkāršām meitenēm ir.. :) pati padzīvoju kādu mēnesi, neko sliktu nevar pateikt..
13.03.2014 15:21 |

Reitings 612
Es nedzīvoju kojās, bet gan īrēju dzīvokli :)

Daļa no jums domā galējības. Ir vienkārši tāda lieta kā skaists, estētisks ķermenis. Pat, ja cilvēks ir resns un trenējas svaru zālē - daudz kas mainās.

Chanely, nē, neesmu. Tagad man tiešām prasītos ar kādu vienkārši parunāties. Mani draugi tik aizņemti,ka čomu aizmirsuši :D
13.03.2014 16:31 |

Reitings 2295
Tad jau uzraksti

;)
13.03.2014 16:48 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Ne visas slaidaas sporto un ne visas mazliet apaljiigaas nesporto. Tas taa, par to koptumu un makjiisha riishanu.

Bet par teemu, tev jau daudz ko praatiiigu meitenes teica un centaas ieskaidrot. Man shkjiet, ka vaina ir tur, ka tavs sievietes "tips" vienkaarshi nav tas iistais nopietnaam attieciibaam. Peedeejais meitenei (kam bijushais vienmeer blakaam) tu laikam biji plaaksteris (cik atbilstoshi profesijai, ne?). Ja tev ir tendence uzreiz no iepaziishanaas lekt "attieciibaas", tad nav briinums, ka uz tik aatrai notikumu attiistiibai piekriit tieshi nenopietnaas. Taas, kas tikpat viegli arii aizskries pie naakamaa, labaakaa, naudiigaakaa, smukaakaa, taada, ar ko sajuutas (atkal jau) kaa romantiskaa filmaa.

Es te taa, teoreetiski spriedeleeju. Domaaju, ka paaugsies, paartrauksi dziivi tik nopietni uztvert, un arii ar attieciibaam viss nokaartosies.
13.03.2014 17:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)