Karma, paša kļūdas vai likumsakarība

Reitings 612
Reģ: 11.09.2012
Dažkārt ar mums dzīvē notiek neizprotamas lietas. Tu dari visu pēc labākās sirdsapziņas, centies iepriecināt otru, mīlēt, bet tāpat reiz tieci sāpināts. Tie, kas pazīst mani, nesaprot, kā ar tādu cilvēku kā es , visu laiku notiek teju viens un tas pats. Atzīstu, šad tad esmu kļūdījies es, bet kopumā tas viss liekas miglā tīts. Nelūdzu palīdzību, vienkārši tāds rūgtums sirdī pēc visa. Citas priecājas, ja draugs mājās sēž un nevazājas apkārt, citai nepietiek ar to, ka vīrietis ir atlētisks, gudrs, labs gultā. Jā, man nav naudas, jo esmu tikai students, bet vai tas tik ļoti ietekmē sievieti? Vai jūs neredzat potenciālu? Ja nav kopīgu interešu, hobiji, tos vienmēr var atrast... visu var atrisinā. Es vienkārši nesaprotu, kāpēc sāpināts tieku es.

Būšu pateicīgs par citu domām, pieredzēm. Vienmēr paliek labāk parunājoties ar kādu.
12.03.2014 15:28 |

10 gadi
Reitings 333
Reģ: 14.08.2010
Jā,Gurri jau pirmā paspēja :( :D
12.03.2014 17:39 |

Reitings 612
Nu vēl jau ziņu neesmu saņēmis :D
12.03.2014 17:46 |

10 gadi
Reitings 1288
Reģ: 29.01.2009
Sveiks!
Varbūt atkārtošos, jo neesmu izlasījusi komentārus.
Izskatās, ka ļoti pārdzīvo par attiecību neizdošanos. Iespējams Tu pārāk pieķeries tām meitenēm, kas tieši viņas atgrūž. Drusku atslābsti un tik ļoti neiespringsti. Ja esi students, tad mācies kļūt par labu speciālistu savā nozarē. Nestāvi uz vietas, attīsties! Gan jau Tavs laiks pienāks, kad satiksi nejauši tādu meiteni ar kuru veidosi kopīgu nākotni.
Veiksmi!
12.03.2014 17:46 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es izmisīgi nevienu nemeklēju, un apzināti nevēlos iepazīties S80, mans cilvēks atnāks negaidītā mirklī, dabiski kā tam ir jābūt.
Turklāt nav tā ka es vispār nesatiekos nearvienu, ilgu laiku satikos ar kādu puisi, caur kuru daudzko iemācījos, izgāju visādām fāzēm cauri, no tā ka lidinājos mākoņos, beidzot ar pamatīgu aplauzienu, skumjām, un rezumē es pieņēmu ka tā tam ir jābūt, tu vari darīt ko gribi, tur augšā zvaigznes pašas nostāsies pa savam, ok, vari mainīt attieksmi, domāšanu, cīnīties ar sevi par kaut ko, bet apziņa tāpat atnāks pati! Man šī pieredze daudzko deva. Pieņem savu pieredzi kā mācību, nevis sodu, vai karmu kā tik te nepiesauc. Bet protams, atceries, ka darot pāri Tu tāpat saņemsi atmaksu, un parasti tie, kas kādam visvairāk nodarījuši pāri, pēc tam paši ciešot, nesaprot, kāpēc, un cieš ļoooti, tīri psiholoģiski, tāds mans novērojums...
12.03.2014 17:47 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Dakter, Tu esi vīrietis vai ne? Ne jau peļu slazdiem jāskrien pēc pelēm.

Gurrī, es ticu, ka mēs paši veidojam savu likteni un viss ko daram ir mūsu pašu radīts. :)

Ja Tu uzskati citādāk, visu cieņu Tev! :)
12.03.2014 17:50 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Carolina, sevi jau pieteici, nav variantu!

Paskat, Dakteris jau klusē, laikam Gurrī jau viņa karmu ārstē.

Es nopietni saku, sapazīstieties. Būs - būs, nebūs - nebūs, būs jauna pieredze. Iesaku!

Da labi!
Dakteri, sarunājiet ar Gurri vai Carolina, ka kādu laiku vienkārši satiksieties, pakontaktēsieties un pēc laika katrs no jums otram sniegs slēdzienu, kas var būt tas, kas jums neļauj sakārtot savu personīgo dzīvi? Bez karmu ārstēšanām.

Es laikam izklausos naivs :-D. Jo dzīvē laikam tā nenotiek.
12.03.2014 17:55 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
... nu, uzraksti kādai PM!
12.03.2014 17:56 |

Reitings 612
Es neesmu tik izmisis pēc attiecībām :D Bet parunāties vienmēr ir jauki :)
12.03.2014 17:57 |

Reitings 382
Reģ: 24.02.2014
''man nav naudas'' bija domāts, ka man nav savs dzīvoklis, mašīna, īpašumi, utt. Rupji sakot - nav man tās kā spaļi.
Man ir pietiekami daudz līdzekļu sev, kā arī sievietei, lai dāvinātu ziedus, ietu uz teātri, pagatavot vakariņas, utt.

tad vienkārši biji ar ne to meiteni! zinu ari iz draudzenes pieredzes čali, kam nebija naudas pat tam, lai meitenei nopirktu letāko biļeti uz teātri vai kino. Viņa pati visu pirka. Vot tas gan bija stulbi no vīrieša puses.
12.03.2014 18:06 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es neesmu tik izmisis pēc attiecībām

Cik izmisis Tu esi? :)
12.03.2014 18:31 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Es tieši vadījos pēc principa, ka galvenais, lai vīrietim ir potenciāls, nevis jau gatavi sasniegumi. Jā, vairāk vadījos nevis pēc emocijām, bet ar prātu - nav svarīgi kā izskatās, nemeklēju baigo mīlestības sajūtu un tauriņus vēderā, galvenais, lai ir labs cilvēks ar pareizām dzīves vērtībām un standartiem. Pārējais ir mazsvarīgs, mainīgs, labojams... Ko meklē citas meitenes un kāpēc tieši to un ne citu, man tā arī nav tapis skaidrs... :D

Kas attiecas uz tevi, Dakter, iespējams tu pats meklē nezin ko, kā vairums jaunu cilvēku... Jo arī abgrieztā veidā, ieteiktu tev meklēt labu cilvēku, nevis tievu skaistuli!... Jo ārējais izskats un visrpusējās vērtības - viss ir vairāk vai mazāk mainīgs, labojams, mazsvarīgs...
12.03.2014 19:04 |

10 gadi
Reitings 302
Reģ: 26.08.2010
Arī man nekad attiecībās nav veicies un sāpējis ir nemazums reižu, bet es pati apzinos kāpēc ir tā un ne savādāk. Paskatoties uz to kāda es biju, viennozīmīgi varu teikt, ka nebiju labs cilvēks. Laiks iet un cilvēki mainās, es līdz ar tiem. Zinu, ka kaut kad jau iespējams satikšu savu īsto un vienīgo, bet uz to nevajadzētu iespringt.

Jākļūst pašpietiekamam, tad arī attiecībās veiksies labāk.
12.03.2014 19:16 |

Reitings 339
Reģ: 23.11.2013
Ja nav kopīgu interešu, hobiji, tos vienmēr var atrast... visu var atrisinā.

Vajadziigs klikšķis. Un ja nav - tad nav!
12.03.2014 20:08 |

Reitings 339
Reģ: 23.11.2013
+ Te nesen Tava kolēģe Ella meklēja otru pusiiti. Varbūt cosmo var savest kopā divas vientuļās dvēseles? :)
12.03.2014 20:10 |

Reitings 155
Reģ: 06.03.2012
Problēma laikam būs tajā, ka esi audzis bez tēva, attiecīgi Tu esi ļoti jauks un iejūtīgs pret sievietēm, kas sievietēm arī patīk, jo reizēm ir jauki ar tādiem puišiem pavadīt laiku, lai saprastu, ka ne visi vīrieši ir kretīni un brunču mednieki. Visticamāk, ka Tev trūkst vīrišķīgās izlēmības, ko sievietes grib redzēt vīrietī, jo tomēr gribas blakus to stipro plecu.
12.03.2014 20:33 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ummm, varbuut vari ielikt bildi ar to sievietes prototipu, kuru tu meklee? Bet taa, lai atbilstu arii kosmeetikas daudzums, apgjeerbs utt peec iespeejas tuvaak tam, uz ko tu parasti uzkjeries.
12.03.2014 20:38 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Man ar liekas ka Dakterītim vajadzētu vienkārši izmeiģināt veiksmi ar kādu no cosmo, tā kā visi jau zin kādi tev ir plusi un mīnusi, tad ar ko var savilkt :D

Lai nu kā, varbūt tev vienkārši tagad nav īstais laiks atrast to pareizo cilvēku. Varbūt tev pašlaik ir svarīgāk koncentrēties uz mācībām un pēc tam, gan jau ka kāda meitene uzradīsies pati no sevis :)
12.03.2014 20:39 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Es tieši vadījos pēc principa, ka galvenais, lai vīrietim ir potenciāls, nevis jau gatavi sasniegumi. Jā, vairāk vadījos nevis pēc emocijām, bet ar prātu - nav svarīgi kā izskatās, nemeklēju baigo mīlestības sajūtu un tauriņus vēderā, galvenais, lai ir labs cilvēks ar pareizām dzīves vērtībām un standartiem. Pārējais ir mazsvarīgs, mainīgs, labojams...

Bravo, Voilā!

Vēl man tomēr negribas piekrist, ka vaina spriežot pēc komentāriem ir Dakterī. Tiesa jaunība un zināms attiecību naivums, ko minēja Melns ir jūtams. Piekrītu, nedrīkst aizmirst par savām interesēm un pakļauties pilnībā otram, aizmirstot par sevi, ir jābūt savām lietām.
Taču lielākā problēma ir jaunajās sievietēs! Kuras grib visu, tagad un tūlīt. Nav pacietības, jo kaimiņu Janas draugam ir viss un arī kursabiedrenēm Lailai, Signei utt ir viss.. šī ir lielākā problēma. Tāpēc jaunus čaļus izkonkurē gados vecāki, kam ir kaut kas, vai vismaz šķietami.
12.03.2014 22:30 |

Reitings 612
Ķircināt, ķircināt mani :D

Ir taisnība, ka esmu jauks, iejūtīgs, bet man pietrūkst tās izteiktās vīrišķības, lai gan atlētisks esmu. Nav man vājš raksturs, ir lietas, kuras tēvi iemāca, bet es neesmu to saņēmis, tāpēc dažkārt to iemācos tikai attiecībās esot. Jebkurā gadījumā - perfekts nav neviens, tāpēc attiecībās viens otru var tikai papildināt.

Varbūt laiks pievērst savu uzmanību kādam cīņassportam, sen esmu gribējis...
12.03.2014 22:32 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Dakteri, neraudi, Tev ir visas iespējas ārstēt vismaz vienu karmu! Lai veicas! ;)
12.03.2014 22:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)