Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Karma, paša kļūdas vai likumsakarība

Reitings 612
Reģ: 11.09.2012
Dažkārt ar mums dzīvē notiek neizprotamas lietas. Tu dari visu pēc labākās sirdsapziņas, centies iepriecināt otru, mīlēt, bet tāpat reiz tieci sāpināts. Tie, kas pazīst mani, nesaprot, kā ar tādu cilvēku kā es , visu laiku notiek teju viens un tas pats. Atzīstu, šad tad esmu kļūdījies es, bet kopumā tas viss liekas miglā tīts. Nelūdzu palīdzību, vienkārši tāds rūgtums sirdī pēc visa. Citas priecājas, ja draugs mājās sēž un nevazājas apkārt, citai nepietiek ar to, ka vīrietis ir atlētisks, gudrs, labs gultā. Jā, man nav naudas, jo esmu tikai students, bet vai tas tik ļoti ietekmē sievieti? Vai jūs neredzat potenciālu? Ja nav kopīgu interešu, hobiji, tos vienmēr var atrast... visu var atrisinā. Es vienkārši nesaprotu, kāpēc sāpināts tieku es.

Būšu pateicīgs par citu domām, pieredzēm. Vienmēr paliek labāk parunājoties ar kādu.
12.03.2014 15:28 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Ups
* Dakteri,
14.03.2014 17:29 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Eh, nu nav man bijušas cacas vai izlepušas princese. Visas ir bijušas vienkāršas, skaistas - gan ārēji, gan iekšēji. Daļai patīk izdomāt jau iepriekš savu.

Ja ir bijushas vairaakas attieciibas un visaas tevi ir pametushi deelj cita, tad varbuut ir laiks secinaat ka taa tipa sievietes ir "out of your league"? Un neba taapeec, ka tu neesi labs, vienkaarshi taada tipa sievieteem ir piemeeroti cita tipa viirieshi. Nesaku, ka tev tagad buutu jaameklee dumjsh kroksis, bet izveertee to, kas kopiigs ir bijis tavaam bijushajaam, nosaki aptuveno tipaazju un turpmaak no taadaam izvairies, bet saac mekleet kaut ko citu, savaadaaku. Gan jau ir sievietes, ar kuraam tev sapasees.
14.03.2014 20:14 |

Reitings 612
Reģ: 11.09.2012
Taisnība, taisnība, krista .
15.03.2014 22:08 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)