Marihuāna - Jūsu domas.

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Sveikas, meitenes! Par cik manā paziņu lokā ir ļoti daudz zāles smēķētāju, vēlējos uzzināt Jūsu domas par zālīti - laba vai slikta, ko nodara, vai tieši otrādāk, ir izdarījusi labu?
Piefiksēju, ka tagad ļoti daudzi jauni puiši smēķē zālīti, caur paziņām zinu tādus, kas jau smēķē vairākus gadus un viņu reakcijas spējas ir palēlinātas, ļoti daudz ko aizmirst utml. Kāda ir Jūsu pieredze ar to visu?
10.03.2014 18:53 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
nelietoju, nepatīk. degradējoša narkotika.
bet daudzi meklē veidu kā apdulināties. domaju, ka katram ir tiesības izvēlēties, bet valsts piedāvā tikai šmigu. jāatzīst, ka tas alko kontrolējamāks. pastāv reāla korelācīja starp promilēm un reibumu. pastāv lēta testēšana. bet marihuānas pēdas paliek vel mēnesi organismā, kaut reibums pazūd pēc 6h. jūtama atšķirība?
bet vairāk mani kaitina akcīzes nodoklis. tabaka reāli kapeikas maksā. akcīze 70%? da poh! kam kabatā iekrīt? nekādam cēlam mērķim tač nekalpo. patērētājam jābūt tiesības pirkt produktu pa pašcenu vai reālā tirgus cenu.
11.03.2014 02:27 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Attieksme - neitrāla. Pilnīgi vienalga vai kaimiņš vai kāds cits smēķē marihuānu. Mutē nevienam nebāzīšu.
Ārzemēs tās lietošana ir daudz izplatītāka un pieņemtāka. Lielākā daļā manu draugu ik pa laikam vai nu uzpīpē vai kā savādāk uzņem. Arī es dažreiz paņemu, lai relaksētos.

Zāle, kā jau viss, kļūst kaitīga, kad rodas atkarība. Un pati par sevi tā nav atkarību raisoša, bet atkarība rodas no sajūtas. Diemžēl pārmērīga un neapdomāta zāles lietošana var novest pie mentālām problēmām.

Nevienu agresīvu zāles iespaidā gan neesmu manījusi. Kā arī efekts, kas man no tās ļoti patīk - var ievērot un izjust lietas, kuras ikdienā smadzenes nepaspēs pārstrādā. Visas tavas maņas ir saasinātākas.

Ir arī atšķirība tajā, kādi cilvēki to lieto. Ir stoneri, kam vnk grbāš pārpīpēties līdz nemaņai un runāt muļķības, smieties un viss. Ir cilvēki, kas to lieto relaksācijai un tādi, kas izmanto zālītes spēju saasināt tavas maņas, lai izpētītu lietas, lai iedziļinātos dažādos konceptos. Ļoti daudzi intelektuāli cilvēki to izmanto kā palīglīdzekli savās pārdomās. (un jau dzirdu dažas kliedzam - pff, intelektuāls cilvēks. īstam intelektuālim nekādu zāli nevajadzētu, lai saprastu sarežģītas lietas)

Kādu, kurš Marihuānu ir pāŗdozējis, gan būs ilgi jāmeklē.
11.03.2014 03:05 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
frivolous
Ne visos ir. Bet neviens nezin, kurš ir tas nākamais, kuru skars šī alimība. Medicinas pētijumi ir nedaudz plašākā lieta, nekā sakritību meklēšana u aprakstīšana.
11.03.2014 06:19 |

Reitings 649
Reģ: 06.11.2012
julenok- izklausaas peec challenge. Tu esi aarste- es paslaik maacos magjistru kvalitaates vadiibaa. Es labpraat ne tikai aizietu kaadreiz uz kaadu seminaaru, bet ar patiesu baudu paarskatiitu, Tavupraat, viskvaliatiivaakos pieraadiijumus par marihuaanas kaitnieciibu.

ja mazliet piekasaas pie taas, kura ar savu vanagaci izkasiija no wikipedias 10lapaam 2 iisus tekstinjus par atseviskiem gadiijumiem, kad marihuaana bijusi netieshi saistiita ar naavi- varu nomierinaat- iespeeja nokrist ar lidmashiinu ir lielaaka. un taapat ir lielaaka iespeeja Latvijaa arii pavasarii dabuut kaadu kuustoshu , letaalu ledus gabalu uz galvas. Taapeec izdari pakalpojumu- vai nu saziimee tur logjiku, vai neej no maajas aaraa- nekad! :D
11.03.2014 07:59 |

Reitings 680
Reģ: 16.07.2013
Man ģimenes loceklis dabūja invaliditāti dēļ marihuānas+legālās pīpēšanas, tāpēc mana attieksme pret tādiem lošiem kā Excite un pārējiem līdzīgiem komentātajiem ir ļoti negatīva. Pie tam to apstiprināja viņa ārstējošais psihiatrs, ka visa pamatā ir narkomānija. Vienīgi piebildīšu, ka zāle padara stulbu cilvēku lēnāk, legālais - ātrāk. Mans tuvinieks palika atkarīgs no zāles, pēc tam lai varētu atļauties tos kvantumus, kuri bija nepieciešami pirka legālo. Pagāja vairāki gadi līdz viņš pirmo reizi nonāca psihiatriskajā slimnīcā, protams, ka viss sākās ar zāles pīpēšanu reizi trīs mēnešos līdz beidzās ar pīpēšanu 3 dienā. Neko BŪTISKU sliktu nenodara ja uzpīpē reizi pusgadā (bet godīgi sakot, tādus kas tik reti pīpē nepazīstu, tad jau vispār to nedara), bet ja reizi mēnesī - loģiski, ka arī tas atstāj sekas, bet ne tādas acīmredzamas. Bet nu loģiski domājot, ja vien nav nopīpēta šī spēja, tad pamēģiniet zāles reibumā pildīt matemātikas uzdevumus, vai kaut ko ilgi un precīzi skaitīt - nu, respektīvi, domāšana IR apgrūtināta un, jo biežāk tas tiek darīts, jo vairāk tiks apgrūtināta. Man riebj cik nožēlojami izskatās jebkurš kurš ir appīpējies.. Bet pats tizlākais, ka kurītāji atrod 100 smieklīgus un viegli apstrīdamus faktus kāpēc zālīte ir nekaitīga. Nevienu nez kāpēc nemulsina, ka tā ir aizliegta gandrīz visās pasaules valstīs, arī tur viņi atrod attaisnojumu nekaitīgumam :D
11.03.2014 08:13 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Pašai absolūti nesaista ne efekts, ne kas cits marihuānas lietošanas laikā un pēc. Ja paziņas/draugi to dara - lūdzu, manis pēc, bet kopā ar tādu cilvēku nevēlētos būt. Ir slikta pieredze.
11.03.2014 08:23 |

Reitings 649
Man jau patiešām ir apnicis atkārtot vienu un to pašu. Bet, ar cerību, ka cilvēki beidzot varbūt viena no 10mit šeit esošajām gudriniecēm, sāks domāt, ko runā- es palīdzēšu.

Dārgā, Lielzemene.
Man ģimenes loceklis dabūja invaliditāti dēļ marihuānas+legālās pīpēšanas

1. Atklāšu Tev noslēpumu. Tavs ģimenes loceklis nedabūja invaliditāti marihuānas+legālās dēļ(latviešu valodā- dēļ, labad, pēc, jāliek AIZ paskaidrojošā vārda). Tavs ģimenes loceklis VARBŪT dabūja invaliditāti TIKAI LEGĀLĀS DĒĻ. Man ļoti žēl, ka tā notika, bet tas nav iemesls, lai MELOTU cilvēkiem.

BEIDZ MELOT. Izlasi iepriekšējos postus un ieraksti googlē- kas ir marihuāna un, kas var būt "legālā".

2. Tavs ģimenes loceklis nekļuva atkarīgs no marihuānas. Tavs ģimenes loceklis kļuva atkarīgs no sava dzīvesveida. Liela nozīme tam bija arī viņa ģimenes locekļiem. Paldies Tev. Pagāja vairāki gadi, līdz viņš nonāca slimnīcā un Jūs sākāt uztraukties par to, kur viņš lika savu brīvo laiku. Viņš kļuva "atkarīgs no zāles" tikpat ļoti, kā Tu no kūciņām, vai cita cosmiete- no iepirkšanās.

3. Zālītes pīpētājiem ir tas talants uzmeklēt 100 smieklīgus un NEAPSTRĪDAMUS FAKTUS, kāpēc zālīte ir nekaitīga. Jūti atšķirību starp savu tekstu? :D

4. Noskaties, lūdzu internetā kādu atrodamo filmu- ar nosaukumu- why marijuana is illegal. Lūdzu. Iesaku. Paliksi gudrāka, lai gan maz ticams.

Paldies par uzmanību.
11.03.2014 08:44 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Lūdzu bez kārtējiem apvainojumiem, bet vēlējos pajautāt - Excite, kāpēc tev ir tik svarīgi visām cosmo pierādīt un iestāstīt, ka pīpēt zāli ir superīgi un nekaitīgi? Kāpēc tik grūti pieņemt, ka ir cilvēki kuri to nedara, nevēlas darīt un obligāti nepieciešams pierādīt, ka šo cilvēku izvēle un domas ir nepareizas, bet tavējās - vienīgās pareizās? Kāpēc jāaizvaino un jāapsaukā tie, kas uzskata savādāk?
11.03.2014 08:53 |

Reitings 1534
Reģ: 29.01.2009
Atbalstu, esmu par legalizāciju. Ideālā variantā - marihuānas legalizāciju un alkohola aizliegšanu. Pasaule kļūtu labāka un cilvēki laimīgāki.
Pati šad tad uzpīpēju. Alkoholu iedzeru reti un, ja jā, nelielās devās, bet zālīte gan liekas, kas mīļš un nekaitīgs manam organismam. Nopīpēties dīvānā gan man neliekas aizraujoši, bet aktīvi atpūšoties gan ir feini. Uzkāpt Tatru augstākajā virsotnē, atgulties un patīkamā nogurumā ievilkt dūmiņu. Izbraukt laivu braucienā un, slīdot pa straumi, uzpīpēt, sapīpēties un skriet stipro skrējienā, piedalīties "Pilsētas medībās', aiziet uz Zoodārzu, aizlidot uz Amsterdamu un pavadīt kolosāli laiku tur, vienkārši iet pastaigās gar jūru vai jebkur citur ar draudzeni vai vienkārši uzpīpēt un palasīt kādu grāmatu. Grāmatas, starp citu, liekas miljons reizes labākas un jēgpilnākas. Protams, to visu var darīt arī tāpat, bet tiem, kas pazīst efektu, nav jāskaidro, cik ļoti vēl labāk to visu darīt uzpīpējot.
Neatbalstu biežu pīpēšanu, jo tas var degradēt, bet, ja cilvēkam ir galva uz pleciem, viņš sajutīs, cik daudz ir ok, un cik vairs nav.
11.03.2014 09:15 |

Reitings 205
Reģ: 21.02.2014
Nelietoju un nekad arī nav bijusi doma pamēģināt.
Ja cilvēks sapīpējas un nezina vairs ne rītu,ne vakaru vai histēriski smejas,tad par kādu nekaitīgumu te varam runāt?? Un te nu tā situācija ir līdzīga ar alkoholu,ja cilvēks neprot aprobežoties ar vienu glāzi un vajag piedzerties. Tiesa gan,saindējoties ar alkoholu,gremošanas sistēma vismaz reaģē un mēģina to draņķi dabūt ārā.

Exite,neadekvāti ir salīdzināt noz.nodarījumus,kas paveikti alkohola un kas marihuānas ietekmē un pasniegt to kā statistiku. Loģiski,ka alkohola lietotāju skaits ir krietni lielāks,līdz ar to tādi biežāk uzķeras!!!
11.03.2014 09:20 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Ja jau jāizvēlās apreibināšanās vielas es labāk iedzeru kādu alko, jo tie tomēr ir legāli un ražotāji tiek kontrolēti. No kurienes nāk marihuāna un cik kvalitatīva tā ir - dievs tikai zin.

Ja skatās ilgtermiņā - es pazīstu daudzus cilvēkus kuri mēreni lietojot alko 30-40 gadus nav palikuši ne par alkoholiķiem, ne citādi degradējušies.
Par Marihuānas lietotājiem ( agrāk daži man bija zināmi) to nevarētu teikt.
11.03.2014 09:25 |

Reitings 649
Tāpēc, mīļā Indie, ka man nepatīk, ja cilvēki nepierādītus faktus uztver kā patiesību. Tāpēc, ka cilvēkiem ir tik grūti pieņemt, ka kaut kas nav tā, kā viņiem visu mūžu ir ticis skandēts.

Es neesmu teicis, ka mariguāna ir super veselīga- es saku- ka tā ir tieši tik nekaitīga, cik NAV pierādīts tās kaitīgums. Un tās kaitīgums balstās uz "viena tante teica" "kaut kur lasīju" un mans paziņa sapīpējās legālo un nonāca slimnīcā. Un jā- uz tā paša balstās arī likuma pants.

Tas, lūk, ir stulbi.

Ja nu bez visa tā, ka man šausmīgi nepatīk jau pieminētie stulbie cilvēki, kas nespēj domāt ar savu galvu, tad vēl es pavisam noteikti ticu, ka marihuānas legalizācija un alkohola aizliegšana spētu izglābt par 10 000 vairāk cilvēku TIKAI LATVIJĀ vien- katru gadu!

Desmit tūkstoši- tie, kas nobrauc kādu, nositās paši, nosit citu. Nemaz nerunājot par zādzībām un skandāliem, kas rodas alkohola dēļ.

Kaut kur te minēja- ja kāds saēdās šokolādi par daudz- arī ir slikti. Pareizi. Biežākais nāves cēlonis ir sirds un asinsvadu slimības. Ko nu- Julenok? Kā Tu pasargāsi tautu no bezgalīgas rīšanas sērgas? Kas aizņem akurāt 100% vairāk nāves cēloņu par marihuānu?

Tā, lūk, indie. Ja kādu šeit aizskar patiesība- tad es tikai priecājos. Reizēm ir labi paskatīties tai acīs, nevis dzīvot maldu mākoņos. :)
11.03.2014 09:27 |

Reitings 649
Par Marihuānas lietotājiem ( agrāk daži man bija zināmi) to nevarētu teikt.

Fantastiski... Es visu šo esmu komentējis jau par daudz reizes, bet vienalga uzrodās cilvēki, kuri VISU palaiž garām un VĒLREIZ ieliek savu fantāzijas augli. Un Jūs marihuānas pīpētājus saucat par "lēnīgiem"?

Piedodiet, es tam nevaru piekrist.

Alda- 2000 gadu laikā nav pierādīts NEVIENS nāves gadījums no marihuānas pīpēšanas. NEVIENS.

Cik var runāt... ehh..
11.03.2014 09:30 |

Reitings 1534
Reģ: 29.01.2009
Tam, ka marihuāna nav legāla, iemesls NAV tās kaitīgums, bet gan finansiāli ekonomiskais faktors, kuru skaidrot cilvēkiem ar šauru redzesloku nezinu vai vajag.
Bet aizstāvēt ko vienu te nav vērts.
Protams, jebkuras apreibinošās vielas ir "sliktas" (katra savā veidā un daudzumā), protams, jebkuras pārmērības ir sliktas un, protams, katram ir tiesības uz savu viedokli un rīcības brīvību.
Slikti tikai, ja viedoklis tiek balstīts uz aizspriedumiem un tukšām baumām, bet tam, uz ko cilvēkam patīk balstīt savu viedokli, arī ir viņa brīva izvēle.

Miers.
11.03.2014 09:38 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Dažes te runā par "tīro zālīti".. ha, jums pašām smiekli nenāk? lielākā daļa no pīpētājiem (it īpaši jaunajiem) nemaz nezin kas ir tīra un kas ne. Tas, ka uzpīpējat un domājat: "vot jā, šitā bija labā" nenozīmē, ka viņa bija tīra un dabīga! Tas grams pa piecīti ir sūds. Bišķi labāks par spaisu, bet dranķis tāpat!

Pati esmu gan pīpējusi, gan citas lietas darījusi, bet tagad esmu pilnīgi un galīgi pret sintētiskajām un visādi citādi izmērcētajām zālītēm un maisījumiem. Labu lietu LATVIJĀ ir ļoooooti grūti nopirkt.
11.03.2014 09:41 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Un tās, kuras ir par legalizāciju.. Par valsts nodokļu maksātāju naudu vērsim labaratorijas, kuras pārbaudīs zaļā tīrību? vai ļausim visiem tirgotājiem vnk tāpat kļūt legāliem?
11.03.2014 09:45 |

Reitings 2739
Dellicious - +++++++

Selīna - es tiešām nedomāju, ka kāda, kas tikai uz sintētisko uzķerās, efektu raksturos kā pozitīvu.

Dionysus - bet mēreni lietojot marhiuānu arī neviens atkarīgs nepaliek. Patīk efekts tāpēc turpina ik pa laikam - jā. Bet tāpat taču ar alkoholu :D

Jeb kas, ko mēs pārāk bezrūpīgi lietosim, būs kaitīgs. Es drīzāk par savu atkarību no šokolādes uztraucos, kas man diabētu vēl kādu dienu var pienest. :)
11.03.2014 09:47 |

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
Excite

Diemžēl grūti uztvert tavus komentārus, vismaz man. Nu tu saki, ka nav 100% pierādīts ne kaitīgums, ne nekaitīgums. Tad mums ir izvēle, kuru mēs arī izmantojam, lai veidotu savu nostāju. Nedomājot par labajām, sliktajām sekām, es savā acu priekšā redzu cilvēku, kas ir apdūlinājies, no marihuānas pīpēšanas, tieši pēc pīpēšanas. Kurā brīdī man tas būtu jāatbalsta? Tagad nav runa par sekām, bet par procesu un izpausmēm kurās es neredzu neko atbalstošu.
11.03.2014 09:53 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Es neesmu teicis, ka mariguāna ir super veselīga- es saku- ka tā ir tieši tik nekaitīga, cik NAV pierādīts tās kaitīgums. Un tās kaitīgums balstās uz "viena tante teica" "kaut kur lasīju" un mans paziņa sapīpējās legālo un nonāca slimnīcā. Un jā- uz tā paša balstās arī likuma pants.

Protams visi pasaules narkologi ir muļķi vai uzpirkti ja apgalvo ka marihuāna ir atkarību vēcinoša nakrotiska viela. Protams arī alko nav bez vainas.

Tu savam bērnam arī dotu uzvilkt kāsi, nekā slikta taču tur nav.
11.03.2014 09:55 |

Reitings 2739
Dionysus - kur esi alsījis, ka visas pasaules narkologi to uzskata par atkarību veicinošu?
11.03.2014 09:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits