Labvakar, meitenes,
vai kāda no jums bija uz šo trako - jauko pasākumu? Kādas atsauksmes? Kā gāja tām, kas tirgojās? :)
Starp citu - nokavēju mētelīti kurā burtiski iemīlējos, tādēļ vēlējos jautāt, varbūt šeit ir meitene kas to nopirkusi - būtu gatava par augstāku samaksu to atpirkt, vai varbūt kādai ir idejas, kur tādu varētu nopirkt? Internetā nevaru atrast :( Izmisums..
biju pa dienu laukos. neredzu arī jēgu maksāt par ieeju šāda veida pasākumos. saprotu,ka vēl pārdevējam jāmaksā nauda,lai tirgotos, segtu telpu īri, bet ne jau pircējām.
Man lielākais prieks par "ādas" jaku, ko nopirku. Tik labas kvalitātes, pilnīgi jauna un fasons vienkārši perfekts. Tai meitenei vispār bija sapņu skapis, man bail iedomāties, kādas ir tās drēbes, ko viņa nepārdod :D
Šoreiz man tur nepatika, lai gan atradu diez gan daudz pērles. Kārtējo reizi pārāk daudz cilvēku, pārāk maz vietas. Patika kāds šis pasākums bija pirmsākumos, šoreiz bija visa daudz par daudz.
Biju šajā Andelē. Lai gan parasti šis pasākums nozīmē drūzmēšanos, šoreiz cilvēku bija pārāk daudz. Izstaigāju labi ja pusi. Jāatzīst, ka pērļu šoreiz bija pamaz un cenas daudz kam bija ļoti augstas. Tāpat pārsteidza tas, cik nolietotas lietas daža ilaba pārdevēja tirgo.
Pati iegādājos vienu blūzi un trīs pārus apavu - kurpītes ar atvērtu purnagalu, augstpapēžu sandales un pavasara zābakus. Esmu ļoti apmierināta - viss der un patīk.
nu nez...
Nav jau sīkākas informācijas par tava puiša raksturu un interesēm, bet tie, kas tur ir redzēti ir ar tik gariem ģīmjiem, pārbesījušies. Bieži vien sēž ārupsē, gaida un iekšā nemaz neiet.
Nu, ja viņš pats pieteicās, man neprasot, tad diez vai stāvēs ārā ;)
Bet tā kā pati neesmu bijusi uz Andeli, nav pārliecības, ka viņam tur būs baigi ko darīt.. :)
Sveikas, pirmo reizi iešu uz šo pasākumu, nopirku jau ieejas biļeti, bet nesaprotu cik laicīgi braukt, tā lai esmu jau uz tieši 11 vai nedaudz vēlāk, kad lielā masa būs aizplūdusi? :)