Sveiki, vēlējo te parunāt par man nomācošu problēmu. Vēlējos lūgt jūsu padomu.
Man ir 15 gadi un esmu ļoti sportiska(Spēlēju basketbolu). Ļoti bieži ikdienā staigāju ar neizlaistiem matiem, parasti copē vai astē. Ja es izlaižu matus tad tikai uz svētku dienām. Aptuveni 7 reizes gadā, tas tiešām skan muļķīgi. Arī svārkus velku tikai svētku dienās un tā ir mana 2. problēma. Es neesmu neglīta, bet neesmu arī ļoti skaista. Esmu normāla. Arī izskatos nedaudz bērnišķīgi, labprāt gribētu uzzinat kā izskatīties nedaudz nopietnāk. Dzīve iegājusi tādā rutīnā, ka piemēram manas komandasbiedrenes mani vispār nepazīst kā sievišķīgu meiteni, bet gan kā sportisti. Vienīgi mani klasebiedri svētku dienās neko nesaka. Bet man gribētos staigāt ar izlaistiem matiem un būt meitenīgākai , taču viss ir tā iegājies, ka visiem būtu šoks, ja es tā sāktu staigāt, tā es varētu arī sevi pazemot. Bet galu galā man taču būs 9. klase un tas jau ir par traku, domāju varbūt ja nomainīšu skolu pēc 9. varēšu sākt staigāt ar izlaistiem, taču komandā es spēlēšu tajā pašā. Patiešām man tas ļoti nepatīk, itkā viss ir labi, bet tad es padomāju, ka kapēc man tā jāatšķiras, jo iekšēji es jūtos gudra un pavisma ar citām domām, taču ārēji to nepamanu. Lūdzu palīdziet, iesakiet kādas lietas, jo es tiešā, nevaru saņemties izdarīt ko tādu!