Darbs Rīgā (Maximā) ar apmaksātu dienesta viesnīcu. :)

Reitings 132
Reģ: 04.03.2014
Sveikas meitenes! Tā kā man parunāties un apspriest savu tālāko nākotni īpaši nav ar ko, tikai mamma un labākais draugs, tāpēc vērsīšos pie Jums ar savu problēmu, lieta tāda ka pēc skolas beigšanas es intensīvi meklēju darbu savā mazpilsētā un jau vairāk kā pusgadu nekur neko diemžēl nevarēju dabūt , gāju uz pārrunām , bet viss bija velti, jo visur prasīja pieredzi utt.

Īpaši daudz pazīstamo man nav kā jau minēju, jo šajā mazpilsētiņā vairākums dabū darbu tikai caur pazīstamiem, tā nu man vairs cīnīties nav spēka un velti gaidīt kādu zvanu ar darba piedāvājumu, esmu visu izskatījusi, darījusi visu kas manos spēkos , likusi savus sludinājumus ss.lv utt, tiešām visu, un ar asarām acīs cerējusi uz kādu atsaucību par darbu, bet nu viss velti pusgads ir iztērēts, un pienācis liels solis , kuru jau arī ar mammu esmu aprunājusi un viņa piekrītot , kā teikt braukšu strādāt uz Rīgu uz veikalu jeb sīkāk MAXIMU, ar apmaksātu viesnīcu, bet ko es no Jums vēlos?

Vēlos uzzināt varbūt kādai arī ir bijusi tāda situācija un no pieredzes var pateikt, vai es izvēlos pareizo ceļu? Zinu, ka varbūt Jums tas liksies stulbi, bet nu tiešām esmu ļoti satraukusies, jo Rīgā nevienu reizi neesmu bijusi un man tiešām bail, ļoti bail no šī liela dzīves soļa, liekas izkāpšu autostacijā un apjukšu tur pat uz vietas, jo nezināšu kur doties uz kādu ielu utt, vēlētos uzzināt Jūsu domas par šo..

Iespējams Rīgā dabūtu un kādu labāku vakanci, bet diemžēl tas nav iespējams, jo ceļš ved tikai uz dienesta viesnīcu, jo nav savas dzīvesvietas , kur nu vēl tur kādu pazīstamo..

Meitenes, lūdzu iztiksim bez apvainojumiem, kritikas utt. Tiešām esmu ļoti apjukusi.. :(
04.03.2014 22:13 |

Reitings 132
Peekaboo- nevis katrs dzīvo kā grib, bet gan kā dzīve piespiež. :(
05.03.2014 21:10 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Nu jā. Gribēju jau piebilst. Kā grib vai kā var. Be nu nevajag te dažām gudri...runāt ka viss ir labi viss ir normāli. Nu nav tā.
Neko sliktu nevēlu. Lai tev veicas.
05.03.2014 21:16 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
te nav runa par naudu, bet dzīvi kā tādu, dzīvo kautkādā kaktā, pat rīgā nav bijusi, nu tad man ir jautājums ko vispār šī meitene dzīvē ir redzējusi. un tagad, brauks uz rīgu strādāt maksimā par kapeikām un dzīvos kaut kādā sociālajā mājā. man tas izklausās drausmīgi.

piedodiet man, ka dzīves līmenis Latvijā man liekas nožēlojams. es to neuzskatu par normu un šāda situācija kā konkrēti Loretai man liekas vienkārši skumja...

un vel tadus desmit komentus, tad ķebli,striķi un ziepes vai ne? Domāt ar vajag ar galvu citkārt ne pakaļu.
05.03.2014 21:31 |

Reitings 213
Reģ: 26.01.2013
Piekriti Peekabo- skumji lasiit.
Neko launu autorei neveelu, turies, cinies, tikai neaprobezojies ar maximas darbu un komunaalo mitekli, bet ej uz prieksu. Galvenais neiestigt sava komforta zonaa.
05.03.2014 21:39 |

Reitings 132
Liels paldies meitenes, domāju, ka viss izdosies. :) :*
06.03.2014 09:47 |

Reitings 369
Reģ: 29.01.2009
Emmm. Gatavojies ar transporta atmaksu pati, segs tikai daļu. Viesnīca atrodas Ziepniekkalnā! Telpas ciešamas, viesnīcas darbinieki arī. Inets pieejams, arī wifi un dators priekštelpā.
06.03.2014 22:31 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Hipstere, tas jau bija sen. :) Tolaik padzīvoju pie brāļa Gulbenē. :)

es tev ieteiktu rimi labaak nekaa maximu un supernetto, jo rimi kaada nodalaa (maize, kases, pieni, gastr utt) tiksi stradat, tur arii stradasi, nevis kaa supernetto sedesi kasee, kramesi plauktus un visu mazgaasi un rausies pa visiem veikala sturiem

Rimi un Super netto kopā = Rimi Latvija, tāpēc nestāsti te pasakas.

Vispār kaitina, ka cilvēki stāsta stulbības, no tā jau tās baumas rodas.

Es esmu strādājusi Supernetto. Es pat teiktu, ka Supernetto ir krutāk, jo kamēr liec savus augļus vai gaļu, nav slodzes mugurai no tās sēdēšanas pie kases.
Katru dienu, kad strādā esi atbildīga par vienu nodaļu, kuru jāsaved kārtībā, kamēr pie kases nav darba. Mazgā grīdas uz maiņām un ne jau ar lupatu, tāpēc nevajag te stāstīt pasakas. Ir grūti visu dienu nosēdēt pie kases, tā nav medusmaize.

un vel tadus desmit komentus, tad ķebli,striķi un ziepes vai ne? Domāt ar vajag ar galvu citkārt ne pakaļu.
++++
06.03.2014 22:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits