Nav lemts

10 gadi
Reitings 493
Reģ: 29.01.2009
Kārtējā šķiršanās diskusija.

Viss bija, būtu bijis un būtu varējis būt perfekti, ja vien no Ilgi un laimīgi mūs nešķirtu muļķīgs un pat stulbs, bet vērā ņemams iemesls. Vīrietim ir nopietnas kredītsaistības, no kurām gadiem izvairījās un tagad ir pienācis laiks, kad kreditori, bankas grib visu naudu atpakaļ, kas pa šo laiku ir neatgriezeniski pieaugusi. Kopīga nākotne ir pārsvītrota. Sajūta ir riebīga, emocijas dažādas un apziņa, ka es tur neko nevaru izdarīt. Nav man ne tādas naudas un no mana atbalsta arī nekas neatrisināsies. Esmu ļoti jauna, taču sēdēt un gaidīt gadiem, kamēr cilvēks atrisinās savas problēmas... Tie ir daudzi gadi.

Bija kopīgi mērķi, sapņi par nākotni un tad zibens kā no skaidrām debesīm. Tagad cenšos atrast spēku, kā sevi attīrīt, iekšēji piespiest „refresh” pogu. Draudzenes, ballītes negribu, piedzerties un ēst saldumus arī ne. Sajūta, ka iekšā kaut kas ir sabrucis. Kā atgūt interesi par apkārtējo pasauli? Vēlos sev palīdzēt, bet klasiskās metodes nelīdz. Nespēju pieņemt, ka vēl nesen domājām, plānojām, bet tagad šīm attiecībām nav nākotnes. Ja vien nebūtu to kredītu....
02.03.2014 13:18 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Ja tas velkas gadiem un vīrietis neliekas ne zinis, tad, manuprāt, tā nav viena atsevišķa problēma, bet gan rakstura īpašība.
02.03.2014 18:22 |

10 gadi
Reitings 493
Reģ: 29.01.2009
Cilvēks nevēlas pamest Latviju un dzīvot ārpus tās. Tikai šeit.
02.03.2014 18:25 |

Reitings 678
Reģ: 29.01.2014
Tici pēc kāda mēneša tev viss būs labi. Labi, ka tiki vaļā no viņa, jo ir bijusi identiska situācija. Viens rads saņēmās kredītus, pelnīja, bet neatmaksāja, jo gribēja savām vajadzībām tērēt, tā nu tā summiņa iekrājās. Visu laiku nodzīvoja ne zinis+ vēl viņam bērns bija. Skarbi, bet tagad visu dzīvi viņam viņi jāatmaksā.
02.03.2014 18:31 |

Reitings 1431
Reģ: 09.10.2012
Mans ikdienas darbs paiet strādājot ar parādniekiem. Esmu dzirdējusi visu ko, cilvēki ir melīgi, slinki. Ir cilvēki,kas tiešām cīnās,lai savilktu galus kopā un ne vienmēr sanāk, bet tie nebaidās - paši meklē risinājumu kā atmaksāt parādus. Bet ir arī kā tavs draugs - "kretīniskie nemaksātāji", kas neliksies ne zinis un beigās bļaus,ka kreditori rauj nost pēdējo kreklu.... vajadzēja ātrāk domāt, tad nebūtu pēdējais jāatdod.
02.03.2014 18:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)